57

Йоцич

преди 10 години

Боjko, приятелю, другият месец излизам за малко, ще се видим в Банкя. Очаквам те в пълно емоционално равновесие, с нормално кръвно и без патерици. Ще успееш ли?

56

wryzka

преди 10 години

Дори е неудобно да се КОМЕНТИРА ПОЧИНАЛ човек, но Местан СРАМЕЖЛИВО (би трябвало ) да визира ПЪРВАНОВ,а не всяко второ изречение да бъде ирония на Борисов.ЗАЩОТО ПЪРВАНОВ е първопричината за историята с починалия собств.на пивоварна: Първанов се обажда на Борисов, за го "помоли" да съобщи да се "тушира" проверката на пивоварната.НО през цялото ИСТЕРИЧНО обвиняване на Борисов, НИКОЙ или много срамежливо и "загадъчно" споменаваше ПЪРВАНОВ.Слагаше се ударение на Танов и Борисов. A Бисеров,Сидеров?

55

Б.Б.

преди 10 години

55 (Георги Олийййгофренов),Аз съм ***, и ти си *** та за това и се харесваме!

54

бай Цеко -полицая

преди 10 години

Немъ ;ъ псувате началнико оти пала патрулкаъта и шъ въ укаушъ.Що сакате бре?Он е учил у Симеоново за джандар, а не у Софийскио за държавнико.Он и Сорбоната на живо е видел,то он си е пак бандито.Що филии с мас е изял, то има цяла Банкя да изхрани приживе.Ама сега с кучето-Бойка си гризе телешки пържоли.Е, заслужил си е.Що народ е изгорил' ама ...найсе!

53

evgeni1234

преди 10 години

До: pr***gerb.bgОтносно: до БойкотоДата: Сряда, 2014, Януари 15 17:19:33 ЕЕТСвинка в джамия ще влезе,или поп ще се посриже Борисов,отколкото вече ти да останеш в политиката освен като Сидеров-клоуни.Просто сте вредители за тази нация.А ти си мислиш,че зелената муха *** :"Въртоломей" или твоите и на Цветелина парите ще те зкрепят.Грешиш Борисов,грешиш.

52

Анонимен

преди 10 години

А пък ти никога не си бил в равновесие.

51

Анонимен

преди 10 години

До georgi ishkitievха ха ха като има трезва преценка защо не е на власт ????????????????????

50

БКПто е за всички

преди 10 години

Ники Младенов:''*** е цялото състояние, в което има хора в Българската държава, които си позволяват да имат смелостта да се, да.., да... заемат позиции,които са различни от позиции, които са тези правителството.''

49

акълмайстор

преди 10 години

Много Борисовчета тука бееееее....

48

ББ

преди 10 години

56Аз съм ***, и ти си *** та за това и се харесваме!

47

НИКОГА ВЕЧЕ БКП/БСП

преди 10 години

АГЕНТА - ДОНОСНИК ПАВЕЛ , КЛЕПАЛ НА ДС ДРУГАРИТЕ СИ , ОТДАВНА НЕ Е В РАВНОВЕСИЕ ...

46

:)

преди 10 години

Имало записчета как другаря Гоце, другаря Румен Петков и другаря Бойко Борисов се уговарят за евровота. Дано скоро ги пуснат за да понамалеят баламурниците, които вярват в партиите.

45

Анонимен

преди 10 години

срам за българският народ е тоя барух

44

georgi ishkitiev

преди 10 години

Бойко все още ме кефи много повече от останалите :-). Много трезва преценка има винаги.Те и другите сигурно имат но са подли и не казват истината

43

Umoren

преди 10 години

Dnes. bg така старателно цитират всяко писание на Бойко, че май е време да издадат негов цитатник - като на Мао....

42

ВВВ

преди 10 години

МУТРА СИК КАЛИНКИ БЕЗРАБОТИЦА ГАФОВЕ СРИНАТ БИЗНЕС ИКОНОМИКА ЕНЕРГЕТИКА ПР АКЦИИ ДЯНКОВ ФИЛИИ С МАС СТУДЕНТИ ОВЧАРИ ФИДОСОВА МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ ФАЛИТИ САМОЗАПАЛВАНИЯ ЦВ ЦВ ПОДСЛУШВАНИЯ РЕКЕТ ДЕМОГРАФСКИ СРИВ СПРЕНИ ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ НОЦИЖИ ЛЕНТИ МЕДИИ СЛУГИНАЖ КАРТОФИ БАНКЯ МУТРА АМФЕТАМИНИ КОНТРАБАНДА МИШО БИРАТА БИСТРИШКИ ТИГРИ АВИООТРЯД 28 *** -ГЕРБ!

41

Анонимен

преди 10 години

Първо произвеждаха партии - проекти за да вземат електорат от ГЕРБ - партия на жените по френския проект, после партийката на Бареков за противопоставяне. Сега произвеждат партии, които на практика да прибират вече отцепилите се от БСП, ДПС за да не се влеят в ГЕРБ и ги обявяват за приятели на ГЕРБ. Следващия ход е да се мъ1ат да направят коалиция с ГЕРБ преди съвсем да им е намаляла тежестта. Затова Доган се люлее на махалото докато е жив

40

evgeni1234

преди 10 години

Иначе Бойкото лично бе удостоен с почетното посещение на тогава директора на Мосад-Меир Даган.Ама то така си е -крастави магарета,през девет планини се намират.

39

evgeni1234

преди 10 години

Знаете ли още как се влияе едно зърно на пуканка в непосредствена близост до включени в режим на предаване мобилни телефони(p) Ще се учудите ако видите.Но ако пуканката е в микровалнова-няма да ви прави впечатление.Дори така с ХД-визията и "всичко под контрол" се осъществяват тер.актове като "Сарафово","Мари" Кипър- Ирак и на всякъде,където има стратегически интерес.Иначе Мосад са лидери в спътниковото "модераторство" с приоритет-Тероризъм !

38

Доктора

преди 10 години

Току да повервам,че е завършил Сорбоната и е придобил френски обноски.Невероятно *** и арогантен субпродукт.