51

Анонимен

преди 10 години

Пудела може само да врътне една бибитка на ББ. Нищо друго.

50

Старо куче

преди 10 години

Ехее , пак лъже!Как се е ухилил доволен , определено не се усеща , че пак го хързулват !Тъпо генералче!!!

49

Анонимен

преди 10 години

Говори се че БКП и ДПС искат да сменят и изхвърлят на *** като използван презерватив сбирщината на пудела Сидер - Атака с новата формация на другия *** Бюреков. То нормално да искат защо да търпят негативите които им трупа безмозъчния антибългарин.

48

Анонимен

преди 10 години

По делата ще ги познаете. Бойко Борисов може да е имал книжка на БКП но като премиер беше абсолютно европейски настроен и работеше като такъв за разлика от гнусната болшевишка *** от *** и *** обединени в триглавата корупция ( БСП-ДПС-Атака ) кланящи се на Ким Чен Ир , Ленин , Сталин и Пол Пот.

47

МУНЧО

преди 10 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ , В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ,ТАКИВА БЕЗХАБЕРНИЦИ ,КАТО ТОЯ ,СА В ПОВЕЧЕ НА БЪЛГАРИНА И АЗ СЕ РАДВАМ ,ЧЕ ТОЯ БЪЛГАРИН СЕ Е ОСЪЗНАЛ И ГИ Е ИЗХВЪРЛИЛ НА СМЕТИЩЕТО ,КЪДЕТО Е И УЧИТЕЛЯ МУ , КОСТОВ !

46

damata

преди 10 години

Боже, откъде ви намираме все такива загубаци, защо ни наказваш да ви гледаме ежедневно тъпите мутри и да слушаме *** глупости?

45

къде били?

преди 10 години

Земни трусове през час -два около София.Очаквайте тази нощ още няколко,но по-силни с епицентър "Позитано"20.Под сградата има трезор с ограбените от народа милиарди.Ще хвърчат пари.

44

neni4a

преди 10 години

Абе тоя му беше безразлично какво се случва в държавата,която управляваше почти 4 години,та оставаше и за БСП-то да го е грижа. Той да се безпокой за Доган,че именно той го направи генерал и цялата му кариера тръгна нагоре. Беше забравил тоя урок и Доган плати на Сидеров да му го припомни. А може и Доган да е деиствал комбина с Гоце,кой знае

43

Анонимен

преди 10 години

НЕ Е ВАЖНО , ПИЧ , КАКВО ТИ Е БЕЗРАЗЛИЧНО !!! КАЖИ КАКВО ТИ Е РАЗЛИЧНО !!! ТРЪГНИ !!! НЕ МОЖЕ ТАКА ! МИЛИОНИ ЗАСТАНАХ МЕ ЗАД ТЕБ ! КАКВО НАПРАВИ ?! ПОДАДЕ ОСТАВКА ! НАЙ-ЛЕСНОТО !!! И ТИ ЛИ, КАТО ВСИЧКИ, ПРЕЗ ТИЯ 23 ГОДИНИ ! ИЛИ ИЗЛЕЗ И КАЖИ - НЕ СТАВА ! СИЛНИ СА ! НЕ МОГА ! ОПРАВЯЙТЕ СЕ ! АЗ НЕ МОГА ! ЩЕ СИ БЕРЕМ ГРИЖАТА !

42

националист

преди 10 години

Защо Цацаров не го разпитва тоя и Цветанов?Къде е Дянков?Волен излезе много прав и народа е с Атака.За да се спасим като нация и държава начина е само един-: АТАКА - ЮМРУКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

41

Българино!

преди 10 години

Барисов е ГМО! Отровно и смъртно вредно за България! Кукловодите няма да се спрат пред нищо! Българино, ти си на ход!Бедни ми бедни , български народе, просто едни *** те обричат на изчезване!

40

Анонимен

преди 10 години

Най-полезния Премиер на България - Бойко Борисов... Само болен мозък може да отрече този ФАКТ...

39

stoneg

преди 10 години

До Вихър Райчев А в момента в който комунистите изчезнат лично ще хвърля 10 хиляди долара от най високата сграда в БГ.

38

Десен

преди 10 години

*** колкото и минуси да ми слагате написанато от мен е 100% истина която не можете да оборите и много ви боли. Ако имате малко акъл в главите си ще подкрепите нормалната лява партия на Т. Дончева

37

тъп и прост

преди 10 години

"Аз съм ***,ама и вие сте прости,за това толкова добре се разбираме..."Слава него,слава,да се свети името му-както на небето,така и на земята!!!

36

Бойко,само така!

преди 10 години

Леле,Бойко ги поболя!Ха,ха,ха!Опорните точки,как сте?Никой дори не ви чете тъпните.Но вие си драскайте едно и също?От прости *** друго не се и очаква.Между другото- по двама ли сте на смяна?

35

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Откакто ми рязнаха масуря и ми насадиха мюсюлманската вяра аз станах голям фен на Ахмед Доган и по негова пряка заповед сега плюя и критикувам единствената сила която може да ни сложи на мястото-ГЕРБ

34

damata

преди 10 години

Едва ли е така ,лъжецо!

33

Поговорка

преди 10 години

Желязна логика опорни точки разбива.

32

Десен

преди 10 години

*** никога не са мразили и плюели по който и да било като по Борисов. Те виждат заплахата за себе си само в Бойко. Плашат народа на лягане и ставане, че ако не са те ще дойде ГЕРБ. И тук проблема става много сериозен, ако продължаваме да им връзваме.