29

_anonimen_

преди 10 години

Браво на Цацаров !!!атакистите ще *** като опърлени прасета, но така трябва !!!ако искаме да имаме държава, а не *** ...

28

дс

преди 10 години

Господ е измислил гравитацията, за да не можем да осерем космоса. Л.Дилов-син Мисля, че господ е имал в предвид такива като Сидеров.

27

гражданин

преди 10 години

Н а следващите избори съм инструктирал родата само за АТАКА и Волен Сидеов. Новия Стамболов..

26

Анонимен

преди 10 години

До новини от гр.Сталин"Кой полицай има право да вика на хората''***''?" Ти изобщо наясно ли си какво е станало?. Я първо се запознай със случая първосигнален.

25

новини от гр.Сталин

преди 10 години

Сега ще слушаме пиарски масали, ама цацаров не каза:Кой полицай има право да вика на хората''***''?Ако в софия полицията не защити офиса на Атака, в бургас не защити офиса на СКАТ, то варненските полицаи вече бият националистите.Варненските големци открай времехса *** на властимащите.Всъщност старото име на Варна е град Сталин.

24

Анонимен

преди 10 години

Какво е направил Волен за България, че нарича себе си "патриот номер 1"? Псува по улиците като каруцар, бие се и се блъска с хората, направи си частна телевизия, която гласоподавателите издържат да може да си помпи егото с нея (по най-долния начин впрочем), и си развява *** по хотелите с онази Деница Гаджева пак за сметка на гласоподавателите. Това ли е да си патриот в днешно време?

23

Анонимен

преди 10 години

Цацата е пич.

22

Анонимен

преди 10 години

Одобрявам действията му в случая, както и остроумието, което проявава, когато ги коментира!

21

Ани

преди 10 години

Една стъпка в правилна посока. Все пак да попитам какво стана с манипулацията в предизборния ден? Какви са намеренията на Господина Цацаров по този въпрос?

20

анонимен

преди 10 години

цацаров го назначиха герб, все пак, нали

19

ЕЙ ,ХОРА....

преди 10 години

...ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ НА ПОСЛАННИКА ТИЯ ,КОИТО СА ВКАРАЛИ ВОЛЕН-ИБРИКЧИ , ВЪВ НС И ВЛАСТТА!ТЕ СА ХОРАТА КОИТО РАЗЧИТАТ НА НЕГОВИЯ "ЗЛАТЕН СРЕДЕН ПРЪСТ" , И ТОЧНО ТЕ СА ХОРАТА КОИТО РАЗЧИТАТ ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ЧРЕЗ НЕГО!ДА МУ БЪРШАТ И *** *** СЕГА СТАНИШЕВ И МЕСТАН!ДА ИМ Е ЗДРАВЕ!!!!!

18

Дон Кольо

преди 10 години

Аз давам решение на казуса Сидеров, което смятам да изпратя и в офиса на главната прокуратура. Проверява се, дали Сидеров може да бъде принуден да се подложи на детектор на лъжата. Ако може, подлага се, в сградата на НС, като предаването се излъчва на живо. Ако Сидеров е толкова невинен, ще го направи доброволно. Ако не е обаче, ще видим първият осъден политик. Господин Цацаров, вие сте на ход.

17

Анонимен

преди 10 години

Волен е за лоботомия ве хора. Видя малко пари и се побърка момчето.

16

Анонимен

преди 10 години

Добре признавам на *** най-чистосърдечно,че попрекалих като написах..........дано сега не ме изтрие като напиша ,че май Сидеров ще яде бахура...

15

Рали1

преди 10 години

До АнонименГодина -две Сидеров няма да чака,шило в торба не стои,ще пламне горещата кръв.Пак ще литне някъде и кой знае на кого ще се натресе,та тогава ни Цацаров,ни ДПС,БСП,Атака,ни Янаки ще имат думата.

14

Дон Кольо

преди 10 години

До sokrat62За жалост това си говорехме из форумите, по телевизиите, абе навсякъде и когато хванаха бюлетините. Това се случи и когато Кокинов викаше в онова СРС "Забраихти *** сичкити". Досега не е имало депутат, осъден по НК, няма и да има в близките години. Сидеров ще се скрие зад имунитета си, а НС няма да му го вземе.

13

sokrat62

преди 10 години

Еййййй, Цацата ще се превърне в акула най-сетне!!!! А дано ама надали!!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Тая дебела *** Цацаров,да каже как се е сдобил с множество имоти,без да отговарят на неговите доходи!Цацаров трябва незабавно да се разследва за корупция и отстранен от поста!

11

Анонимен

преди 10 години

Долу менте президента Плевнелиев и неговата интимна слугиня Цацаров!

10

Анонимен

преди 10 години

СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ!