38

Анонимен

преди 10 години

90 %от коментарите приличат на селска сбирка преди 50 години.Ниастина,че тук последните часове много,ама много моралисти драскат.Ама ,на колко била родила,ама,то така,ама,то иначе ................големи простаци ЗАМЪЛЧЕТА,като не можете да напишете нещо умно !

37

mirku

преди 10 години

losho samo za decata

36

Анонимен

преди 10 години

Горките деца!

35

Шуменец

преди 10 години

Варненци, удавиха Ви Митрополита и хич не се чудете защо всичко това се случва във вашия хубав град.

34

Българин

преди 10 години

Жалко за децата.Прекаленото гледане на турски сериали възпитава грешното разбиране за чест и достоинство.

33

Анонимен

преди 10 години

Много моралисти последните два дена.Ама съм сигурен,че поне 90 процента от тези дето нареждат тайничко искат да боднат колежката......който може нека го прави....

32

ПРОБУЖДАНЕ

преди 10 години

ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ СА НЕАДЕРТАЛСКИ.СПОРЕД ПИСАЧИТЕ ИЗЛИЗА,ЧЕ ИЗНЕВЕРЯТА Е ПО-ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ УБИЙСТВОТО.МНОГО РАЗСЪЖДАВАТЕ,МНОГО БЕЗ ДА СТЕ ЗАПОЗНАТИ С ВСИЧКИ ФАКТИ.ЗЛОБЕН НАРОД!КАКВОТО И ДА Е БЕЗ УБИЙСТВОТО И САМОУБ. СЕГА ДЕЦАТА ЩЯХА ДА ИМАТ МАЙКА ,Т.Е. ТРИМА ЧОВЕКА ЩЯХА ДА СА ЖИВИ.ОБАЧЕ ТУК ГОЛЕМИ РАЗСЪЖДЕНИЯ,АКО Е В НОРМАЛНА СТРАНА /С НЕОЗЛОБЕНИ,ЧЕТЯЩИ/ ХОРАТА САМО БИХА ЗАМЪЛЧАЛИ И ЩЯХА ДА НАСОЧАТ ВНИМАНИЕТО СИ КЪМ ДЕЦАТА-КОЙ СЕГА ЩЕ ПОЕМЕ ГРИЖАТА ЗА ТЯХ.......СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ?!

31

Бай Ганьo

преди 10 години

До мара Маро, маро.... Едно от най-щастливите семейства които познавам - мацката роди на 17, мъжа и беше на 19 - днес са на 45-47 и още са заедно.. Това че е забременяла на 16 не значи че и днес е била на същия акъл...

30

онбашията

преди 10 години

тцтц, така да си изтърве нервите като някой гимназист. да и набие шута и да си вземе ново 20 годишно, и на него две деца да направи. така правят умните хора.

29

Анонимен

преди 10 години

Явно на импотентите не бива да им се разрешава да носят оръжие и да заемат държавни постове.

28

ре

преди 10 години

хайде във ада сега за цяла вечност

27

az

преди 10 години

dano decata imat kusmet da popadnat na pravilnoto mqsto.iskreno im go pozelavam

26

аа

преди 10 години

за това че жената е спряла да обича мъжа си деца на 8 и 17 ще имат психически травми цял живот. и моята майка е изневерявала на баща ми , даже и ме биеше за здравей-здрасти , радвам се че съм дете на умен човек и сега като 30г жена мога да погледна с пренебрежение жената , която ми се води майка и да уважавам баща си цял живот че ми е помогнал. а тоя безхаберник заради ревност е провалил сума ти животи. само не неговия - той е бил умрял и преди да се гръмне

25

Joko

преди 10 години

Макар и жалко е Пример за народната мъдрост:- *** глава затрива !

24

БлаБла

преди 10 години

Изневярата била равна на убийство. Неандарталците ***, които вярват в това нека поне предупреждават жените си предварително, че или са с тях до края на живота си или ги правят на решето преди да са направили няколко крачки.

23

neni4a

преди 10 години

До Бай *** Аз го писах още в първия си пост,че е можело,така хубаво да я насади,че да си скуби косите докато е жива,ама свършило вече.А че мъжете сме по-глупави и се връзваме на подобни шафрантии ,ни е слабостта. Та ако някой попадне в същата ситуация,да не прави глупости ,а да деиства хладнокръвно и жестоко като жените,без да се убиват,пребиват или осакатяват никои .

22

мара

преди 10 години

33 годишна с дете на 17 от малка си е била шавлива на 16 да роди

21

RoxyM

преди 10 години

Тя е на 33 и има дете на 17?! А и живее на семейни начала с бащата. Ха, познайте за кой етнос става дума! Спокойно, 3-*** ***, не е толкова голяма загуба.

20

Бай Ганьo

преди 10 години

До dave Жестока е простотията...

19

dave

преди 10 години

Любовта е красива, но и много жестока..