22

@@@@@@@@

преди 10 години

ГЕРБа без ББ и ЦвъЦве ще изглежда много по-нормална партия...*)))

21

Анонимен

преди 10 години

ТИКВАТА СИ Е ТИКВА - В ГЛАВАТА МУ САМО СЕМКИ

20

Анонимен

преди 10 години

Червените *** налазиха форума...Глистите на гоце и серГЕЯ...Няма отърване...

19

Куроландес

преди 10 години

Спомняте ли си (не беше толкова отдавна все пак) как Тиквата след като изгони Дянков, Дянков пак напираше да се върне, въпреки че не го искат.Нещо подобно се получава и със самият Цар Тиква. Българският народ му би шута, но той пак иска да се върне, нищо че не го искат.

18

Куроландес

преди 10 години

Абе тоя селски хитрец и обикновен страхливец май наистина е забравил кого изгониха през Февруари с камъни от властта и то заради същия този ток.

17

Анонимен

преди 10 години

13, забрави да кажеш, че тая година по случай царуването на Ореха зимните сметки за ток няма да бъдат надписани. Блажени са вярващите, нали знаеш.

16

:D

преди 10 години

TOVA E SAVREMENNIQ VARIQNT NA BAI GANQ IZ E.S. GORE NA SNIMKATA

15

karo

преди 10 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......тоя не се спря. Луд за връзване. Някой да го научи да щрака на комп-а да прочете малко в нет-а бе. Щото от Винету насам доста работи са измислени.

14

Анонимен

преди 10 години

Не ви ли прави впечатление, че тоя само за енергетиката дрънка, все там му е душичката, нито здравеопазване, нито образование нищо не го интересува. И това е много странно или пък не на фона на огромните икономически интереси на любовницата му-Бориславова в енергийния сектор. За това и той толкова се е угрижил да не им потънат милиардите в пустото.

13

ATAKA

преди 10 години

TIKVATA ZA6TO NE E V ZATVORA-ZA DA MIRQSA NARODA

12

Анонимен

преди 10 години

Борисов сигурен, че кръвното му налягане ще расте дотогава докато простата му тиква се пръсне напълно!

11

muzaka

преди 10 години

На снимката:1. два пръста чело2.7години. нерадостно детство3.7 гънки мозък4.7 сачми в главата.таn. 7 прости неща в живота на Великия Гетсби със 7 дневна брада/Все пак е бивш див каратист със 7 годишен стаж./

10

анонимниК

преди 10 години

''решение се очаква утре след закрито заседание.'' Щом заседанието е закрито- значи има ИЗМАМА и АФЕРА! Другото са празни приказки на български предатели и еничери... иначе им казваме политици...

9

DO TIKVENIQ ELEKTORA

преди 10 години

TIKVA TI ZA6TO NE SI PRAVI POPULIZAM ...OT SORTA DA DIGNE6 ZAPLATI I DA NAMALI6 TOK I GORIVA..A TO4NO OBRATNOTO PRAVI6E

8

bosnak

преди 10 години

Бялото е черно и нощта е ден каза още тиквата.Има ли още луди да му вярват.

7

Блюки

преди 10 години

Бокенце, миличък, при тебе колко скочи цената на тока, храната и услугите? Колко? А колко се увеличиха заплатите? 20лв? И не говори за популизъм, че ръцете ти се деформираха във формата на ножица, от рязане на ленти на запълнени дупки и боядисани детски градини. Комунистите си купуват властта с по 5 лева по-малко от сметки за ток, благодарение на тебе. В края на твоето управление имаше един момент, баш преди да те изритаме, когато 1/2 от заплатите на хората отиде за сметка за ток. Помниш ли?

6

мечо пух

преди 10 години

Вожда ще се пръсне от злоба.

5

ДЖАМБО

преди 10 години

А ТВОЯ ПОПУЛИЗЪМ БЕШЕ НОЖИЧКАТА!!! С какво друго ще те запомним

4

ББ ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК

преди 10 години

СКОРО БЯХ В ЛИТВА-ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ИМАШЕ АЕЦ И ЕС Я ЗАКРИ.СЕГА КУПУВАТ ГЛАВНО ОТ РУСИЯ И ЦЕНАТА НА ЕЛ.ЕНЕР Е ПО НИСКА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ-НО ТЕХНИТЕ ЕНЕРГОДРУЖЕ НЕ СА КУПЕНИ ОТ ЧУЖДЕНЦИ С ГАРАНТИРАНА ПЕЧАЛБА УТВЪРДЕНА ОТ РАЗНИ ПРОДАЖНИ ПРАВИТЕЛСТВА.ТЯХНАТА КОМИСИЯ ПО РЕГУЛИРАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА ПРЕДВИЖДА НАМАЛЕНИЕ С 10% ЗА 2014 ГОДИНА. 10% А НЕ 1%. ПРОВЕРЕТЕ В ИНТЕРНЕТ !!!! А ТУКА СЕ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ И СЕ ДАВА ТРИБУНА НА ЗАЩИТНИЦИ НА МОНОПОЛИТЕ И ОЛИГАРСИ-КАТО ТРАЙЧО ТРАЙКОВ И ББ 20% ДИГНА ТОКА

3

Да бе да

преди 10 години

Боцко вече се гърчи-дори той взе да разбира,че вече е история...Коледа е-верно стават чудеса!