128

xaxo

преди 10 години

Долу ръцете от Калоян!Комунисти горете в ада!!!!!

127

Анонимен

преди 10 години

На България й трябва нов 9 септември и великата БКП. Само по този начин нашата Родина може да се преобрази само за две-три години и да възвърне своята мощ и величие,които е имала до предателската дата 10 ноември 1989 г. НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ! ЗАЩО МЪЛЧИШ,ЗАЩО ДОПУСКАШ ГИБЕЛТА НА СВОЯТА ТАТКОВИНА, НА ОНАЯ БЪЛГАРИЯ ,КОЯТО ИМАШЕ 9 МИЛИОНА ЖИТЕЛИ.

126

Иван

преди 10 години

Изглежда, че в България няма полиция, или по празници и след 18 часа не работи, за да се случват такива неща в различни градове и села ! Ало, властта, стегнете се, и пазете както хората, така и къщите им и обществените сгради и паметници ! Освен това стига толерантност за нарушителите, време е да им се бръкне дълбоко в джобовете, за да не се правят на тарикати за сметка на народа.

125

БРАВО

преди 10 години

ЕВАЛА НА БЪЛГАРИТЕ ОТ БОРЧЕСКА МАКЕДОНИЯ !

124

Анонимен

преди 10 години

Отдавна питам-съсела се "извини" за възродителния поцес на ***(при условие, че няколко месеца по-рано се кълнеше, че бсп няма нищо общо с бкп). А кога смята да се извини за 1000000 българи гнили по лагерите, 300000 от които загинали и за 50000 горяни????? ЧЕРВЕНИ ***!

123

млад меливджей

преди 10 години

Евала браточки строхотно творческо оформление над този *** бащата на бкп терористичната партия унищожила хиляди живота колко жалко за *** че им умря дедь мароз сега ще плюят кръв от злоба.ха ха хо хо хо ...

122

Анонимен

преди 10 години

Браво! В Горна Джумая е пълно с ***, но очевидно е, че има и свестни хора. Браво достойни българи!

121

do anonim1000

преди 10 години

Tatari sa,tatari...,a tvoyto seme znay li se bre...xaxaxaxaxxaaaaa

120

АНТИМУТРА

преди 10 години

Димитър Благоев е помагал за освобождаването на България!!!!Сега, че има участие в създаването на БКП тогава са го мислили за нещо хубаво!!!!!!!!!!!ГЕРБ е най-чиста форма БКП и е последната партия която може да плюе по БКП!!!!!!!!

119

jo

преди 10 години

Браво. Продължавайте само така. От всички останали комунистически паметници може да се направи един на ,,Али-Баба и четиридесетте разбойника,,

118

КОМУНИСТ

преди 10 години

До Деградация:извинявай, това е твърде стар нео-либерален виц:Тъкмо научихме българите на капитализъм и те взеха, че измряха!

117

Деградация

преди 10 години

До СоросоидКогато премахнете всичко комунистическо -да не се окаже че и народ не е останал ?????????

116

Соросоид

преди 10 години

Комунист да говори за бъдни вечер ! Колко нелепо .

115

КОМУНИСТ

преди 10 години

Димитровград винаги ще е на Георги Димитров!Благоевград на Димитър Благоев!Армията ще е най-многобройна и добре въоръжена само по времето на Народната Армия!ИНДУСТРИЯТА никога няма да бъде това, което беше по време на НРБ!НАРОДА никога вече няма да живее толкова добре, както по времето на Народната Република!БЪЛГАРИЯ никога няма да е онази ВЕЛИКА ДЪРЖАВА от времето на БКП!Останалото са двама нещастници със спрей, които на Бъдни вечер драскат, вместо да са със семействата си! Нещастниц

114

vesko02

преди 10 години

До varg vikernes Там да не отглеждат "баскервилски кучета"

113

Соросоид

преди 10 години

Комуниста по природа е неверник и терорист. Това е една купчина камъни. На никой истински българин не му пука за нея.

112

anonim1000

преди 10 години

За оскернрние можем да говорим при неща, които са святи и осветени.Но за паметници на хора, които и без това в Бога не вярват няма как да се каже същото.За комунистите няма нищо свято.Освен парите разбире се."Идеали бошлаф! Парица царица!"

111

Соросоид

преди 10 години

anonim1000 , те са всичко друго но не и българи. Докато не се премахне всичко комунистическо този народ няма да се оправи.

110

anonim1000

преди 10 години

В Турция за надпис на паметник на Ататюрк, младежът извършител на "престъплението" беше осъден на доживотен затвор...Колко познато.Комунистите май са всъщност турци...

109

Дядо Петър

преди 10 години

Благоевград, Димитровград . . . Докога?Няма ли най-сетне жителите им да прозрат, че това са едни от причинителите на най-големите беди на нещастната ни Родина.Първият въвел по руски образец комунизма в България, а втория - тласнал я в ръцете на руската мечка.