30

rumen221

преди 10 години

До ГеновКОЙ НЕ Е от ДС?- Костов ИЗЛЪГА, че прави демокрация- Сакс-горски ИЗЛЪГА, че ще забогатеем- Станишев ИЗЛЪЖЕ, че е социалист- А.Доганов ЛЪЖЕ че е турчин- Сидеров ЛЪЖЕ, че е националист- Цветанов ЛЪЖЕ, че нищо не знае- Борисов ЛЪЖЕ, че може да управлява- Плевнелиев ЛЪЖЕ, че НЕ ЛЪЖЕ!НО ЧИЕ ЛЪЖОВНО ПУСТОСЛОВИЕ ДА ИЗБЕРА?- Реформаторите ЛЪЖАТ с дясно пустославие- ГЕРБ и ДПС ЛЪЖАТ с либерално пустославие- БСП ЛЪЖАТ с ляво пустословие- Политическите *** ЛЪЖАТ за всичко Всички в хор ЛЪЖАТ, ЧЕ СА ПОЛИТИЦИ, А СА ДС - КРАДЦИ.

29

rumen221

преди 10 години

До ГеновОткъде са парите на мадам Йес- Червени пари дадени на свекър й секретар на ЦК на БКП, Иван Пръмов;- Милионите на мъжа й които той изработи с Мултигруп, ВИС и други групировки.- Милионите заработени като министър и Мадам Йес.- Милионите заработени в ЕС.- Милионите заработени от банка Париба за добрата работа в защита на интересите им в енергетиката Днес ортачката и от клуба на Билдербергите Цветелина Бориславова управлява България И днес ТАЗИ има лицемерието и наглостта, да твърди, че е ЧИСТА, НЕПОРОЧНА и НЕОБВЪРЗАНА НАРОДЕ ????

28

rumen221

преди 10 години

ДМного къса памет имаш! Та нали Пръмова подписа НА ТЪМНО убийствените договори с ЕС, та те нарекоха госпожа йес. Народа казва: Със стари фльорци нов бардак не става. - Пръмова е член на управителния съвет на френската банка Париба. В същия съвет е и Милко Ковачев, бивш министър на енергетиката при царя. - Простата истина е, че 3 и 4 реактори бяха затворени заради румънска АЕЦ Черна вода, която е собственост на банка Париба, в чийто УС членуват тези "български политици! И какви комисионни е получила за затварянето на реакторите?!

27

Анонимен

преди 10 години

УЖАССССССС 1

26

Анонимен

преди 10 години

Точно преди изборите Пръмова така ще ги подхвърли тия хубавци, че свят ще им се завие ! С джебчийка като Пръмовица - бъдещето е нулево !

25

Генов

преди 10 години

До rumen221Щом ти, един от най-отявлените платени форумни писачи, влезе да плюеш по РБ това само затвърждава мнението ми, че това са хората способни да променят статуквото.

24

Анонимен

преди 10 години

Ot dolnite komentari dosega razbrah 4e balgarina e mnogo dovolen i shtastliv ot jivota si i ot segashnite upravlqvashti komunistite i drugite komunisti depeseto ami kvo da kaja stadoto si e stado za 300 leva shte rabotqt no sa dovolni

23

хахха-аха-ахах

преди 10 години

Комунистите Кунева+Кънев и турците на Касим Дал искат да свалят БСП и ДПС ?!?!?!Аве вие нормалние ли сте?!?Овце, вече ме избива на смях, тотално сте деградирали и изперкали !!

22

ДАУН

преди 10 години

Само не ми е ясно,какво им е реформаторското??? И те крадоха,като за последно,когато бяха на власт !!

21

Революционер

преди 10 години

Нов турски бардак със стари к...ви, така най-просто можем да ги обобщим, без да влизаме в подробности.

20

Анонимен

преди 10 години

Сега остана да разберем какво ще реформират

19

sostin

преди 10 години

Политически трупове и ***........

18

Анонимен

преди 10 години

HAHAHAHAHA I KOLKO *** 6TE GLASUVAT ZA TIA POLITICHESKI TRUPOVE.

17

jt2

преди 10 години

Много баби - хилаво бебе............................Какво ли още остана за избиране и пресяване в тази държава?Явно ситото е с много големи дупки.

16

avenir

преди 10 години

Той, колбасът е ясен, но пълнежът му намирисва!

15

NOrd

преди 10 години

Има доста неприятни елементи в този съюз, на първо място доста крайната турска партийка, и веднага след това Кунева. Никога не бих гласувал за тях като са в такъв формат.

14

Анонимен

преди 10 години

Като оставим за момента факта,че всичко това е само и единствено за пари - от дрега страна БКП/ДС и сие, си правят тест за нивото и бройката на ***!Това е тяхната най достоверна рейтингова и политическа агенция!

13

Рали1

преди 10 години

Кое е новото и кое е дясното и какво ще реформират.Та те са участвали в разрухата.Стари муцуни от преди 20 години.До Мегленчето стои Найден Зеленогорски-какво остави в Плевен,докато беше кмет?Я да каже какво прави на предизборни митинги с такива като "цар Киро"?...

12

rumen221

преди 10 години

Абе Реформаторите,Така и не разбрахме - Какво не ви харесва, та ще го реформирате...:- Американския свръх-либерализъм- Европейската Демокрация или- Комунизъма...???Но май се поизясни От първото си събирне, до разпускането си ще реформират СЕБЕ СИ в опити да опровергаят поговорката:- Със стари фльорци нов бардак не става!.

11

5

преди 10 години

Пет пари не струват петте им партии, защото и пет пари не дават те за народа. И петдесет партии да се съберат, пак няма да съберат и 5%.Затова те ще се опитат да заобиколят изборите- с протести и други "демократични" средства.