51

Гривек интернешънъл

преди 10 години

Няма никаква апатия! Кой ще гласува за бесепето ви, освен престъпниците и ***!?

50

Дяволът

преди 10 години

До Гнус & отвратБарикади ?! Събуди се, че краката са ти отвити сигурно...да не настинеш ! Де ги тия барикади бе, мен ??? Или имаш предвид няколко запалени коша за ***....

49

Анонимен

преди 10 години

E, kvo da glasuvam..?? Koito i da bude izbran, vse shte ima nqkoi na koito ne mu iznasq i 6te hodi da kre6ti "OSTAVKA"..

48

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н торонто, то няма лошо. Както казах, пари няма и трябва да се избият отнякъде.

47

торонто

преди 10 години

До Kaleko Alekoсамо помошния персонал ще съкращават колега сиреч чантаджиите в мвр

46

торонто

преди 10 години

До Kaleko Alekoсамо помошния персонал ще съкращават колега сиреч чантаджиите в мвр

45

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н торонто, ако може да се вярва на г-н Валентин Попов, някои от вас ще получат заповед за уволнение. Е, то парите все трябва да се избият отнякъде.

44

Анонимен

преди 10 години

Напротив-имам право да се оплача - защото искам да гласувам , за някой ,който ще поведе държавата напред, но такъв няма. Не мога да гласувам за крадци и изпечени мошенници - и не трябва да се прави.Това с най малкото зло му мина времето.Трябва резултати от малка активност при гласуването-въобще да не се приемат.Не може да ни управляват хора, избрани от неграмотни ***, купени безотговорни индивиди и прослойка от пенсионери и някакви други хора , които явно въобще не знаят къде се намират

43

Kaleko Aleko

преди 10 години

ГЕРБ и БСП си мерят агенциите, а междувременно газта плавно се покачва, безработицата - също, а Адемов вече се чуди как да кърпи "социалните мерки".39% не е реално, поне 60% са.

42

11 до 20

преди 10 години

Колкото до Ердоган - добре щеше и България да си има един Ердоган или Пиночет примерно, ама кога е било българите да имаме истински националисти? А иначе Р.Турция е една от страните, които почти не бяха засегнати от световната криза. Да, при тях има здрава ръка, ама то на Балканите без бой нещата не се получават. С толерастия - става България.

41

Гнус & отврат

преди 10 години

Галъп, самоубийте се бе, нещастни корумпирани социоложчета. Истинските проучвания са тук в интернет (изключвам този червен сайт) и на барикадите по улиците!Съгласно тях комунделът не само, че не лидер (22,8%?!?!), а дори не влиза; и НИКОГА няма да влезе в парламента! Вие сте част от безочливата фалшификация, наречена Бг избори и следващият "***" ще да бъде освен на "Позитано" и във вашата агенция.

40

:0)

преди 10 години

Вчера от ГЕРБ пуснаха едно проучване, това е отговора на БСП :) И двете нямат нищо общо с истината. На българинът му трябват доходи и честни политици, а не Боко Тиквата и Серго Съсела.

39

11 до 20

преди 10 години

"С този анархистичен начин на мислене я докарахме до тук. Може да предложиш със същия успех направо Ердоган да ни управлява! Когато *** станат мнозинство, държавата ще се разпадне, поради липса на донор- работещият българин." *** вече са мнозинство! Нещо повече, те са привилегировано мнозинство! Да си видял полицай да бие или глобява ***? Нещо повече, ченгетата имат вътрешна заповед как да се отнасят с ***.

38

Анонимен

преди 10 години

Ами и аз се присъединявам към тези, които не искат да гласуват, защото едно се обещава предизборно, след това се прави съвсем друго. И това важи за всички спечелили изборите без изключение.

37

торонто

преди 10 години

полицай съм и само да кажа,че ГЕРБ не ни дадоха една стотинка а поне БСП ще вдигнат заплатите ни след нова година и ние на това сме доволни

36

До герберите

преди 10 години

Е герберaсти , товa е положението колкото и дa не ви се искa. Дaже вaшите проценти сa много зaвишени. Но колкото и дa квичите и дa се тръшкaте БСП ще увеличaвa потенциaлa си и привържениците си. Aз нaвремето първия път глaсувaх зa Герб и още съжaлявaм , мaкaр че си попрaвих грешкaтa.

35

Анонимен

преди 10 години

точно таз агенция ... нали

34

до един българин

преди 10 години

И как си представяш работеща икономика без ток и газ?!?? Ммм? Туризмът е патерица, кога има, кога няма...Голф игрище икономика не развива, нито пък хазарта го прави!!! Ще гласувам за партия с ясна програма за дългосрочно развитие на икономиката, демографията, образованието и защитаваща суверенитета на България!!!

33

САМО БСП !!!

преди 10 години

Избори ще има след 3,5 години !

32

Анонимен

преди 10 години

нфсб има значителен твърд електорат, който със сигурност ще ги вкара в парламента, докато РБ са гола вода - орел, рак и щука. те са издънките на СДС, които се провалиха окончателно и безвъзвратно - народа отдавна е престанал да им вярва. РБ НЯМА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА ВЛЯЗАТ. ТОВА Е МОЯТА ГАРАНЦИЯ. АТАКА ЩЕ БЪДЕ ТРЕТАТА СИЛА В НС.