54

Анонимен

преди 10 години

Той Бойко е вече ясен, ама Бареков само как си Вярва, хахаха :)

53

Анонимен

преди 10 години

Какво се пенявите бе, гербери ? :) Вие сте най-големите *** в тази страна. Пасмина от самотни чичковци и лелки на средна възраст, разни млади УНСС-ари, професор Вучков и плънка от бургаски батки и хиляди ***. Това сте вие. В газовите камери !

52

българин

преди 10 години

Правилно! Борисов не допусна и ДПС във властта, нещо което нито една партия не направи през всичките 24 г. Сега БСП поднесе България на ДПС и на Турция! Който все още се съмнява в това, да се замисли над вчерашното изказване на Ердоган за българските земи, които били част от Турция! И всички тук, които подкрепят БСП са национални предатели!

51

bashkircho

преди 10 години

До КосачковBorisov e pich ne e kato Oresharski p*tka zaspala, tova ako e premier ...

50

Анонимен

преди 10 години

Значи какво излиза от *** изказване по "Нова тв." на т.нар. "тефлонов", "лидера - вожд", че тези двамцата щото видиш ли са били недоволни, следователно - подкупни, затова от самосебе си са се отлюспили от великата чиста "демократична" партия, и вече от тук насетне никой няма право да е недоволен, иначе той автоматично се превръща в подкупен, а това не е никак гербаджийско и най-вероятно в редиците са се внедрили вражески сили от шпиони-саботьори! :))...да намирате нещо общо с Оруел "1984"?!

49

Косачков

преди 10 години

Пак ли ни занимавате с гирбирастина?!Да ходи да рита топка... за друго не става.

48

Анонимен

преди 10 години

Подкупените от БСП и ДПС писачи се вихрят тук,но не се замислят за интервюто по Нова с Борисов.Този път журналистите бяха под всякаква критика с дребнавите си и клюкарски въпроси.Бойко бил охранител,сикаджия и т.н.,а те като са умни и образовани защо не задават смислени въпроси,при това говорят двамата едновременно,питат,а не изчакват да чуят отговора,много разочароващо.Май Бойко е по-умен и от тях.

47

Алина

преди 10 години

Недоволните да напуснат, а Цветанов с толкова разследвания срещу него - да си стои. Това е двоен аршин.

46

Анонимен

преди 10 години

Съжалявам герберасти, но *** герб или ще се разпадне още днес, или с течение на времето плъховете ще напускат един по един. Колкото и да квичите и да припадате по неграмотната мутра, нищо няма да промените.

45

BG

преди 10 години

Депутат избран с гласовете на дадена партия, когато напусне групата в парламента ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да напусне и самия парламент. Иначе се опорочава избора му. Не да ми става "независим". Това е от тъпо по-тъпо.

44

тц

преди 10 години

Не мой да бъде -гербаджии подкупни ...ала бала , то може някой краката да го заболят друг главата или по семейни причини да напуснат ама подкупни ?!

43

Калина

преди 10 години

До *** и простНе ме е срам! И така както Костов и Станишев закопаха България, друг не го е правил. И вторият продължава!И да, *** си и ***. Добре си се преценил!

42

Анонимен

преди 10 години

Точно така, недоволните да напуснат днес, в ГРОБ да останат само доволните- Тиквата и Шестака.

41

гласувал за ГЕРБ

преди 10 години

ЗА ТОЗИ ЧОВЕК ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ГОВОРИ,ТОЙ Е В ГОЛЯМА СТЕПЕН ФАКТОРА ЗА ПАДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Който става член на някаква партия е длъжен да спазва партийна дисциплина.Това се отнася и за депутатите,влезли в парламента от дадена партия.Ако нещо не им харесва,да го обявят публично и да напуснат парламента.Ако не обявяват ясни и точни причини,значи са подкупени.Интересно защо някои депутати не разбират,че освен към партията си,трябва да са лоялни и към избирателите си.

39

bashkircho

преди 10 години

До *** и простama kak dobre si podbral imeto si

38

Митьо

преди 10 години

А герберастите си цъкат минуси, убедени, че човек прочел една книга през живота си и с IQ като на стайно растение, е месията за страната ни

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 26ИМА ДВЕ ОСНОВНИ ДУМИ ВЪРХУ КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИШ ПОНЕ МАЛКО ЕДНАТА Е ДЕМОКРАЦИЯ ДРУГАТА ДИКТАТУРА ...

36

готвача

преди 10 години

101 рецепти с асфалт

35

тъп и прост

преди 10 години

Драги Българи, вярвам,че най-накрая сте проумяли,че този човек ни е управлявал почти 4 години!!!И ДА ПОПИТАМ ТЕЗИ КОЙТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО!!!НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ,ЧЕ ДАДОХТЕ ГЛАСА СИ ЗА ТОВА ПРОСТО И САМОВЛЮБЕНО СЪЩЕСТВО???ТОЗИ ЧОВЕК ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ!!!