79

Анонимен

преди 10 години

Не може да ги съди, защото е държавен служител и по закон всеки има право да го снима и записва.

78

stef4i

преди 10 години

Нагъл пияница с диплома.Марш безсрамнико долен.....

77

IVo_1

преди 10 години

До БобиГлупак и драскач ще викаш на баща си ясно ли е? Няма да ти се обяснявам какво работя и къде. Има правила и ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ. Никой не трябва да си позволява на работното място да извършва подобни действия, ми то утре и наркотиците на работното място да разрешат, нали не пречи на работата му, нали е професор всичко му е позволено. Много сте смешни всички.

76

:-)

преди 10 години

До 85Може да е бил всичко това, но вече е обикновен алкохолик.

75

Бай Хасан

преди 10 години

250 000 студента - ЛИПСВАТ 1000 лекари - какво и на кого ..... учат тези наркомани и *** , т. нар. студенти и какво преподават тези пропаднали алкохолици? Хак да Ви е ***.

74

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 85.Може да нямаме интелигентността му, но и алкохолизма му нямаме. Какъвто и да е бил, алкохолът го провали.

73

Боби

преди 10 години

Ей много сте отворени да гоните професори бе, много!!! Айде ако го изгонят тогава и да гонят всеки студент хванат да пуши/пие/друса/спи/храни и други непозволени действия в кулоарите на университетите! Дали ще останат 10-тина студента???

72

Анонимен

преди 10 години

В началото на годината го хванаха шофирайки с 1.6 промила -смърдящ на водка -а той се оправда че имал болно гърло и си пръснал спрейче... Да изчистим България от червените наглеци! -само така имаме шанс за материално и духовно развитие, всичко останало е козметика

71

Абе, къде е ХЕИ-то д

преди 10 години

Абе, къде е ХЕИ-то да го за пушене на раб. място? И за това си има глоба.Бохем! :-)

70

Ботев

преди 10 години

Тоя Драгомир Драганов го помня от преди. Интелигентен човек беше. Алкохола обаче не прощава на никому.Драго, Драго.. ни тъ уфъшафът студентите, Драго. Да се напиеш дотам, и то на работното си място, че едвам да ходиш. Срам..

69

Анонимен

преди 10 години

Горкия, толко се е стресирал, че вече пие само по бутилка водка на вечер... и то без кисели краставички.

68

Помнещ

преди 10 години

Който е против правителството,занчи е платен от Сорос ???!!! - това е комунизъм! , ако не си с нас,значи си против нас и си империалистечески капиталист.. Алоо, върнахме се 50те години!!!

67

opa

преди 10 години

Ако тоя ги осъди, тая държава не трябва да съществува!Трябват наказателни отряди, да прочистват изметта из страната. Иначе няма оправия.

66

Анонимен

преди 10 години

90% от коментиращите нямат и 2% от интелекта на проф. Драганов. Наясно ли са по-долу коментиращите, че този човек е един от създателите на Атлантическия клуб. Този човек спечели стипендия на НАТО за научни изследвания. Явно много хора още ги боли от неговата фраза - СДС - означава Стани Да Седна! Това е човек който с едно изречение казва повече от всички ранобудни студенти от ДЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!

65

Бай Хасан

преди 10 години

Слаб тренинг , на времето какви попивателни , имаше? Това днешното нито професори , нито студенти ....." Малко се пие в тая държава "

64

IVo_1

преди 10 години

не стига че е виновен и са го хванали какпие на работното място, ами сега щял да си търси правата по съдебен ред. Пълен ***.Ако беше нормална държава до сега да са го изритали от поста му и да са го пратили да мие чинии в някоя закусвалня. И стига стоя Сорос, изобщо някой знае ли кой е той. Не виждате ли че комунистите ни влачат към дъното, и всички работещи и плащащи данъци в тая страна не ги искат, но те се натискат.

63

Наблюдател

преди 10 години

Основна черта на комуниста Наглостта!

62

stanick

преди 10 години

Мосю Професор осъди ги тамън ще има кой да замести УБИЕЦА ОТ СОЛО в затвора

61

Анонимен

преди 10 години

Ае наздраве бе!

60

Анонимен

преди 10 години

Този защо продължава сам себе си да излага? Може да е професор, но е социален ***. Като си осрал гащите, поне не ги излагай повече.