37

Атакист

преди 10 години

Работата е изтървана още през първите 7 годинки от родителите. Като сложиш и криворазбраната демокрация, която я превърнаха в свободия и родители и деца- ето го резултатът. Ценностната система изграждана у децата при бай Тошово време със строги правила които се прилагаха се изпари! Няма я у младите. Как да стане номера тогава? Как да говорим за уважение към учителя, камо ли към съучениците си и околните.

36

Анонимен

преди 10 години

A защо тази пикла си играе с телефона в час В СЛУЧАЯ ЗА НАКАЗАНИЕ Е УЧЕНИКА Защо трябва да уволняват учителя Тези хлапаци са в училище да учат а не да си играят А после се чудим защо са мързеливи и надменни младите хора Нямат никакво уважение към па възрастните Вината е и на родителите в този случай

35

Пако

преди 10 години

Боят изгражда! Ама и родителите трябва да ядат боя наравно с отрочетата си.

34

буркана

преди 10 години

Едно време след като си ял бой от учител, като се прибереш вкъщи си мълчиш и изобщо даже не си и помисляш да се оплачеш, защото знаеш, че е много вероятно да последва втора серия.Бий го, за да излезе човек от него (не че има гаранция).

33

учителка

преди 10 години

Преподавала съм английски език 5 години в държавно училище в провинцията, а от три години съм в частна школа в столицата. Искам да ви кажа, че положението е трагично. На 80% от децата им липсва родителското просъствие. Респект- нула. И към учителите, и към родителите. Презадоволени са материално, мързи ги, нагли са, арогантни, шумни, нямат навици, не разграничават кога как да се държат. Подкрепям учителя! Децата са се наркоманизирали с тези телефони.

32

..

преди 10 години

e za kvo ?!?trqbvavuzpitanie .. roditelite vednaga sa go napadnali sigurno.. samo ligavatdecata si i gi karat da se mislqt za beznakazani i che vseki im e dlujen za tva ni e takova s krakata nagore obshtestvoto.. trqbva red i disciplina i nakazaniq i uvajenie kum po vuzrastnite hora !!

31

Милен

преди 10 години

Твърдо подкрепям учителя. Аз съм ял шамари от учители и въпреки това ги уважавах и то не заради шамарите. И сега, 13 години откакто съм завършил училище си спомням с много хубави чувства за тях. Тия лигльовци и пикли са си го заслужили. Като си го заслужаваш, ще си го понесеш, няма да припкаш при директорката и да ревеш и мрънкаш....сополанковци.....чак ми идва аз да ги шамаросам, само като си мисля за това наистина какви разглезени, разхайтени и нагли сополанковци са.

30

fripp

преди 10 години

Навремето даскалите чупиха показалките си в нас и ни дъниха с дневниците в главите, обаче не излизахме от тройката на всякакви видове олимпиади. Сега - тотална неграмотност. Решение има - никакво задължително обучение. Те, малките ***, и без туй от една възраст нататък си мислят, че знаят всичко. Пускайте ги да са волни и кухи като ***, а пък като станат на години сами ще искат да учат. Виждал съм ги във вечерните училища - тихи като първолаци.

29

Анонимен

преди 10 години

do 30: Баш техникум си беше и биеше наред. В конкретния не само че ги спука от бой, а после чистеха и двора на училището. Нито те нито родителите им казаха думичка

28

гост

преди 10 години

да се въведе закон, като влизат в час телефоните и другите джаджи на бюрото.като си тръгваш си го взимаш.

27

Още може

преди 10 години

Хе... че нас едно време с показалката ни биеха. Даже си спомням един случай, когато учителят ни каза да си траем, излезе от класната стая, върна се след 5 минути и ни завари станали от чиновете да си говорим. Нареди ни 3-*** пред дъската и ни удари не по един шамар, а един на 3-мата общо. Добре,че бях последен, ама пак си го усетих както трябва. :) Сега в 6-ти клас се целуват и пушат в двора на училището. Само двойки и бой, че няма оправия иначе...

26

до 28

преди 10 години

Приятел, първо ТУ-ЕС не е техникум, да си имаме уважението. Второ, не знам случай Френски да е ударил някого с ръка, камо ли пък с пръстена. За другото си прав - имаше дисциплина, затова и излизахме хора. Сега, новодошлите селски майки прецакаха и това училище, за съжаление.

25

26112

преди 10 години

Подкрепям учителя.Учениците напоследък съвсем му отпуснаха края.Трябва да се научат на ред и дисциплина.Дали по лесният или по трудният начин - те си избират.

24

Анонимен

преди 10 години

В техникума в който учих(ТУЕС) директорът направо удряше с пръстен на ръката. Ама излезнахме всички хора от там, а не като тия ***, бъдеши *** и наркоманчета

23

Анонимен

преди 10 години

Боят изгражда!

22

Атакист

преди 10 години

до 22Май нещо не ме разбра! Казвам ти че даскала не може и с двойки да ги накаже, защото може да се явят на изпит пред друг даскал и да си изкарат оценката която заслужават, ако наистина имат знания.

21

едно време

преди 10 години

Едно време в първи клас, бях скъсал един лист хартия да правим бомбиче в межудачсието.Даскалката като ме видя ми би 2 тежки шамара и ме накара да хвърля хартията в коша. След това заради някакви играчка публично ме линчува пред класа. ...не беше приятно, ама имаше ред и всички си знаеха, защо са на училище.а в последствие се оказа, че ми била роднина :)) Кво да ви кажа. Тоя даскал е постъпил неправлно, но едва ли е било от скука :(

20

Анонимен

преди 10 години

Ако някой е присъствал на родителска среща знае що за простакеси и простаци са родителите. Разни фльорци с акъл на 2 кокошки се мъчат да оправдават децата си без да имат идея що за идиотче са възпитали. Този учител е свършил едно от ежедневните задължения на родителите (майка - *** кифла и баща - бандит 3-та категория).

19

Атакист

преди 10 години

до 15Ако беше по Бай Тошово време, тоя даскал с показалката щеше да посини пръстите на тези пикли и пикльото и изобщо нямаше да се разбере за този случай. Май не си бил ученик по бай Тошово време.

18

Ученик

преди 10 години

Нужна е спешна образователна реформа, това което го имаме в момента е един психологически експеримент върху юношите, по модел на СССР. Блъскай ненужни факти до припадък.