36

Ana

преди 10 години

Bravo na Enimehmedov! Edin iskren 4ovek, koito pokaza svoia ideal! Draj se Oktai, ne davai na tozi gnusen pomiar oble4en s vlast da se podigrava s vsi4ki nas. Vazhi6avam se na smelata ti postapka. Ti napravi ne6o koeto vai4ki mislim, no na nikoi ne mi stiska da go napravi. Badi smel, kakavto si vinagi, ti moralno ve4e pobedi!

35

Анонимен

преди 10 години

Доган си е поръчал да го заличат. Това е неговия съд все пак.

34

дано,дано,дано!

преди 10 години

А дано депресията да премине в шизофрения!

33

Емо

преди 10 години

Горкичкия Доган, сигурно се е заключил в една от 44-те си стаи в сараите и не излиза от там. Жал ми е за него. :(

32

Анонимен

преди 10 години

Цирк....

31

eyeless

преди 10 години

До АнонименАко не беше засякъл и беше истински искаш да кажеш?

30

Анонимен

преди 10 години

Корупция тресе съд и прокуратура! Оправия няма! Повдигами се! О С Т А В К А!!!

29

Анонимен

преди 10 години

Ако пистолетът на Метин не беше засякъл, щеше да ми бъде любимият ми Турчин.

28

зъл

преди 10 години

До запомнете едноТурците са много читави хора. Работливи, точни. Ти кой си бре, травестит гърчав, че да насаждаш омраза?? Турците не са ДПС!! За протокола...чист българин съм

27

До запомнете едно

преди 10 години

А защо тогава българите се дават вече повече от 20 години на турците и комунясите да се подигравят с тях, а не се вдигнат до един и да изтрият от лицето на Земята тази гнусна антибългарска ***? Срам и позор! Това не са българи, а мишки! Заслужаваме си съдбата, защото се дупим с наведени глави и си траем!

26

запомнете едно

преди 10 години

Турците са некадърници никаква работа за турчин . България е бедна малка но Българи летяха в космоса Българи имат АТОМНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА , И АТОМНИ РАБОТНИЦИ това с пари неможе да КУПЯТ ТУРЦИТЕ . НЕ могат да го унищожат целият свяр знае ЧЕ бЪЛГАРИТЕ СА ПО МОЖЕЩИ И ПО големи мечтатели от ТУРЦИТЕ .Гордея се с Българите не всичко е пари .

25

художника

преди 10 години

Ами дайте да заличиме Делиормана и Родопския край, че покрай догановото управление/ в лицето на ДПС/ те също страдат от истинска ТЕЖКА ДЕПРЕСИЯ !

24

мак

преди 10 години

Много бързо го заличиха, браво. Винаги си мислех, че психиатричната експертиза се прави в болница, а не в къщи, но изглежда доган е по-специален. За пореден път се подигра със съда, и той и бисеров, защото са сигурни, че нищо няма да им се случи и са безнаказани.

23

зъл

преди 10 години

До АтакистОооооооооооооо, братчет, как е??? Представям си..............."Атакиста" надупен с фес на главата и Доган го ***!! Поздравления!

22

eyeless

преди 10 години

Лекът за тежка депресия е сериозен бой!!! Гледаш го утре пехливан с бритон и си реже вените досущ емо... а дано...

21

Баста!

преди 10 години

Съдебната система в *** е най- корумпиратана в целия свят! За това ще има протести, заради това, че се опитват да ни направят на роби шепа "богопомазани" като Доанбей!Протести до дупка!

20

Анонимен

преди 10 години

Няма да кажа "скапан турчин" щото не искам да обиждам турците/аз лично съм кръстник на такъв/. Само питам: Докога това л***йно, аген на ДС ще се подиграва с всички нас?

19

някой

преди 10 години

глупости..нож...***...трябва да има закони които се спазват от всички,добра съдебна система,полиция и гражданско общество...и икономика,всички да са заети и да си знаят мястото...това е,тогава никой няма да му пука кой е бял или черен...

18

Samo minavam

преди 10 години

Ако погледнеш стрелата откъм острия връх,моли се човека да е лош.Тои ще му харесва да гледа твоята агония,паниката ,страха в очите ти.Моли се.Ако човека е добър,ще те убие без да продума.

17

Бай Димо

преди 10 години

Абе аз да ви кажа значи - всичките са маскари! И Доган, и Странишев, и Боривос - ГЕРБ, ДПС, БСП, Атака - всичките са крадци и мошеници. Най-добре е за никой да не се гласува, който има ум в главата си в изборния ден ще си остане в къщи и няма да гласува. Тия политици не заслужават да гласуваме за тях.