89

Анонимен

преди 10 години

Малките *** -лакирани ... те като *** ли ще се изживяват, ако на тази възраст мислят за лакове, а не за учение ??????????????? Къде са забрадените им майки ДА ГИ ПОУЧАТ, че Аллах забранява лакираните нокти??????????Пълен ФАЛШ относно бежанците - те или НЕ СА ТАКИВА или ЛЪЖАТ с някаква цел!!!!!!!!!

88

Анонимен

преди 10 години

Сирийците са жив народ за разлика от нас. И не са *** като нас. Дано започнат да ги заселват в България за да се спре обязлюдяването. Друг начин няма, иначе ни чака демографска катастрофа.

87

езичник

преди 10 години

те пък кво очакват. рай. аризонска мечта явно не са гледали.

86

Анонимен

преди 10 години

Единствения правилен избор на дупетатите, колкото и да се ослушват е - ЗАТВАРЯНЕ ГРАНИЦИТЕ ЗА БЕЖАНЦИ по начина, по който процедира Гърция!Народа е на ход и студентите ще свалят правителството заради ИЗМЕННИЧЕСТВОТО му на българските интереси и ГЕНОЦИДА, спрямо българския народ !!!Стига поклонничество пред *великите сили*, които се мъчат всячески да ни затрият, като нация - няма толерантност, ако самият ти не можеш да оцелееш! - това е ситуацията в Б-я, оставени сме на оцеляване!!!

85

АМИ

преди 10 години

Ами богатите страни като ни упрекват да вземат да ги приберат при тях.

84

Анонимен

преди 10 години

По този начин САЩ спасяват "бунтовниците си" и поставят в мат България. Та ние имаме 5000 войника и 5000 мацуранки, които никога не са водили бойни действия, а съпрузите на забрадените сирийски майки са прославени в ютюб бойци на Аллаха!

83

Анонимен

преди 10 години

Американците се мъчат да манипулират световното мнение, че видите ли, Българите са националисти, затова не искат Сирийците... гадни ЛЪЖЦИ!1. Истинските Сирийци са по-малко от половината, другите са менте - имат пари и задача да се внедрят в християнска Европа.2. Американците предизвикаха войната в Сирия, да си ги вземат при тях въпросните бежанци!3. След като целия свят знае, че Б-я е бедна и НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ за собствения си народ, защо се мъчат да ни НАТРЕСАТ допълнителни разходи ?

82

Анонимен

преди 10 години

Муджахидините ще дойдат при семействата си в България броени дни след като жените им получат статут на бежанец. Армията Ал Нусра скоро ще е тук след като загуби война в Сирия. Плевнелиев, ЗЕМЯТА ДА ТЕ ИЗЯДЕ!

81

Анонимен

преди 10 години

Защо жените на снимката са забрадени - СИРИЙКИТЕ НЕ НОСЯТ ЗАБРАДКИ!!!!Тия се опитват да ни набутат джихадисти по дяволите!!!!!

80

дедо Ташунко

преди 10 години

Това е схемата, за да ги върнем обратно в Сирия. Дръжте ги на хляб, вода и кромид лук, стоене само в лагерите и всички бежанци доброволно ще си тръгнат обратно след месец - два. Или им дайте средна българска пенсия и ги пуснете да ровят по кофите. Американците разбутаха цял свят, а сега дават акъл. Тази арогантност ме ужасява! Горките ние и горките сирийци.

79

Анонимен

преди 10 години

Забрадените сирийки с деца няма да се завърнат, защото съпрузите им ислямисти воюват срещу светската власт на Асад. Затова няма да се завърнат!

78

йованчо

преди 10 години

Държавата се грижи много по-добре за сирийските ***, отколкото за българите. Сравнете пенсия на българин и издръжка на бежанец! Защо въпросните медии никъде не го съпоставят това? Тези хора тук са социални емигранти - като *** чакат някой да ги отглежда и същевременно част от тях вършат престъпления срещу българите.

77

Анонимен

преди 10 години

Никой не ги е викал...като не им изнася....ВЪН!То правителството за БЪЛГАРИТЕ не може да осигури каквото и да било...та камо ли за некви навлеци!

76

до ску

преди 10 години

Само ти ли неразбра, че не трябва да им се дава никакъв статут на тези ***, защото по този начин се заселват в България. Ако стигнат до друга страна от Западна Европа тя ни ги връща, защото държавата издала им статут става и приемник. Неслучайно за цялата 2012г., гърците са издали само 2 /два/ статута за бежанци на сирийци. Този, който говори за бързо издаване на статути просто е ислямист, който цели заселването на тези *** в България. Вън афроарабите от България.

75

Анонимен

преди 10 години

Сирийците си живеят чудесно в богата и просперираща Турция, там им е мястото, а не в бедна и разорена България! Европа пък изобщо не ги допуска до себе си - румънците ги връщат моментално в България!На пишещия по- долу хамерикански толераст му желая да се задави с долари!

74

До КАМЕН СТОЯНОВ

преди 10 години

Те ВЕЧЕ могат да се приберат: Посолството ги снабдява с документи и транспорт, а правителството им осигурява финансова помощ и жилищаКолко пъти ги призовават?Още ми е интересно защо жените носят хиджаб, типичен за готовите да са поклонят на ислямизма? Сирийките не са известни с това, освен ако не са от радикалния сунизъм. Къде са и кои са им мъжете на толкова много бременни и млади майки и кога ще дойдат?

73

оптимист

преди 10 години

Тези *** са ни в повече.Ако са дошли да заминават за Европа да чакат отговор от тях дали ще ги приемат или след 15 дни в Турция или в морето.Пари няма действате..

72

Cky

преди 10 години

Защо не останаха на палатки в Турция ? Когато недоволстват трябва да им се задава този въпрос.И да се ускори процедурата по статут , всички ще заминат към западна европа.

71

една

преди 10 години

Уж им било зле, а пък *** на снимката има пари и настроение за червен лак на ноктите....От такива страната ни няма нужда.

70

една

преди 10 години

Нямам думи. Това е вече супер наглост и целенасочено ходене по нервите на измъчения български народ, който нпма за себе си, но е обвинпван, че не иска да даде на някакви, които нито сме канили, нито искаме и към които нямаме никакви задължения.