56

galatea

преди 10 години

до 64Лошото ще дойде на верска основа.И в настоящия момент имаме проблеми в тази насока в Родопите. Лошото е..,че ние християните ставаме малцинство.

55

Pimp C

преди 10 години

Вижте или не се допускат изобщо или ако вече са тук трябва да се опитаме с добро иначе посяваме зло което по-късно ще ни изяде главите и тогажа само ще сме си виновни.Не допускайте за пореден път всеобщото бездушие да ви завладее.

54

MiB

преди 10 години

Това е инвазия... Превземат ни по най-безпрецедентния начин. До няколко месеца ако това не се спре ще станем малцинство...

53

Анонимен

преди 10 години

Разберете, когато се отказваш от земята си (като нас) и я оставяш да пустее, това е индиректна покана към някой друг да я засели. Което ще стане неизбежно. Какво лошо има тези бежанци да бъдат заселени в пустите ни села и да работят. Българите като не им пука за България, кой ни е крив?

52

Служител

преди 10 години

Много сте зли и проклети. Ако вие изпаднете в беда, дали някой ще ви помогне? Надали, след цялата злоба, която изливате.

51

galatea

преди 10 години

Някой може би ще ме обвини в антихуманност, но не мисля ,че при местната почти тотална бедност е нормално грижите да се акцентират не върху българина, а за други. Тепърва ще страдаме от инциденти създадени от ислямистите ,които посрещнахме с отворени обятия.Дано греша.

50

Уууууууу

преди 10 години

Махайте се радикални мюслини, аз не ви искам! До вчера убивахте на фронта сънародниците си а от днес сте бежанци. Утре ще искате джамии а вдругиден ще станете камикадзета и да ни взривявате. МАХАЙТЕ СЕ И ВИЕ И ДОЛНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! Уууууууууу....

49

Анонимен

преди 10 години

Ами, да. Нека ги евангелизираме и да останат. В крайна сметка България се нуждае от свежа кръв, след като толкова много хора емигрираха :(

48

az

преди 10 години

ITS THE FINAL COUNTDOWN !!!

47

Цеко

преди 10 години

доган и местан сана вьрха на щастието , ислямизацията на БЬЛГАРИЯ вьрви с пьлна пара !!!- а червените само и само да са на власт мьнкат или мьлчат. Чудя се каква дьржава ще оставим на внуците си ? БЬЛГАРИЯ или буггаристан ? ОСТАВКА!!!!!

46

Сириец

преди 10 години

От 2 седмици съм в комплекс Ковачевци, но смятам да подам жалба до Европейският съд по правата на човека в Страсбург, защото моите са накърнени тук, поради липса на сауна, масажен салон и масажист, пиано бар, интернет, кино салон, джакузи, шведска маса.....

45

СС

преди 10 години

С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ПЪРВИТЕ АТЕНТАТИ АМА ИСКАМ ДА СА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, И ДА ИМА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ВЗРИВНО ВЕЩЕСТВО, ТОГАВА *** ОТ ВЪТРЕ МОЖЕ ДА ИМ ДОЙДЕ МАЛКО АКЪЛ.

44

stef4i

преди 10 години

До Анонименти разбираш ли,че са мюсюлмани и скоро и ние ще се превърнем в такива защото те са много по-нахални и адаптивни пиявици.Това не те ли притеснява?

43

az

преди 10 години

"В селото са пренасочени полицаи от Перник и Радомир, комплексът се охранява денонощно, за да се гарантира сигурността на чужденците. " --> evala na maloumnite iskazvaniq.Vsi4ko samo za 4uzdencite.Hora poglednete i na bulgarite v tezi sela.Togava te sami shte pomognat i na emigrantite

42

Анонимен

преди 10 години

Ай сиктир бе драги зрители...Тенис кортове, открити басейни....държавна хапка- и всичкото това безплатно то и аз няма да ми се тръгва оттам! Остава сега и интернет да им прекарате и на месеца за 2-3 дни да ги водите и на екскурзия....

41

Алеко

преди 10 години

Хехехе, бай *** за сефте вижда с какво белите държави се занимават още от миналия век...Предвид първосигналната простотия, която се излива повсеместно надали ще го проумее скоро, но дано поне си представи по-добре как изглеждат нашите дрипльовци, които просят и "берат" из Западна Европа. Nice, a?

40

Анонимен

преди 10 години

България има чудесна възможност да намали демграфската си катастрофа, като приема бежанци и ги заселва в пустите села. Във време, в което всеки иска да се махне от тази умираща държава, хиляди хора идват сами и искат да останат.

39

БРАННИК

преди 10 години

Дайте има да обработват ниви под аренда та да не пустее земята. По този начин всички ще спечелят.

38

Анонимен

преди 10 години

za6to po tozi na4in ne se pomaga na iznemogva6ti bylgarski semeistva? eiiiiiiiiiiiiiiiiii niamam dumi.

37

Медии

преди 10 години

Забележете как от медиите се показват само жени и деца. Аз обаче като жител на София, залята от бежанци не съм видял ни една жена, ни едно дете. Виждам арогантни мъже между 20 и 30 години на групи по 5, 6 човека. 80 процента от тях са чернокожи. Не си търсят работа само бройкат и се блъскат като минават покрай теб.