35

5f5

преди 10 години

Абе,вчера гледам едно проучване "кой ще влезе в парламента",някой беше забравил да пише Атака..ха..ха...

34

Анонимен

преди 10 години

Ами не продавайте ! Янаки Стоилов много добре го каза - не може да се иска от държавата да се държи като националист, а 5 милиона собственици на земя да се държат като егоисти и да клекнат при първата оферта. Дори и да е разрешена продажбата и какво - щом никой не продава ще ми купят дедовия чужденците.

33

5f5

преди 10 години

До Анонимен 37Ти видял ли си тази земя с каква техника се обработва?Да не е взета от Русия?

32

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров може и да е предложил удължаването на забраната от патриотични чувства, но от Герб и БСП са го подкрепили само заради корпоративни интереси - гарантирано ниски цени на земеделската земя до 2020г - когато повечето преки наследници ще са измрели и следващите ще искат да продават, всичко в полза на 20-тина души общо от двата кръга.Няма го главния коментатор от Фейсбук, нито другия - С.С.

31

5f5

преди 10 години

ГЕРБ удариха джакпота!Първо докарват санкции от Евросаюза и второ погъделичкаха егото на Ахмака.....

30

Анонимен

преди 10 години

До БРАВО НА АТАКА!!!Ами да, браво. Като ни бръкне ЕС-то в джоба просто трябва да му теглим един мощен шут отзад. И без това от този съюз освен кризата, грижата за *** и разни безполезни препоръки и предписания друго не сме видели. Като им теглим шута ще си решим проблемите и с кризата и с ***.

29

....Ха,ха,хаааааа...

преди 10 години

МНОГО ЗАЩИТНИЦИ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ .....АМА ,НИТО ЕДИН НЕ Я РАБОТИ...!НЕМА МЕРАКЛИЙ ЗА РАБОТА НСА СЕЛО --ВСИЧКИ ИСКАТ У ГРАДО ДА БАЧКАТ НА "чекмедже" и АКО МОЖЕ ДА Е "държавно"!КАТО ВИ РЕЗНАТ СУБСИДИИТЕ ОТ ЕС....ДРУГИ ПЕСНИЧКИ ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА ПЕЕТЕ!

28

БРАВО НА АТАКА!!!

преди 10 години

КАТО ПОЧНЕ БЪЛГАРИНА ДА ПЛАЩА САНКЦИИТЕ /на ден/ на ЕВРОСЪЮЗА ,ЩЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е ТОРБАЛАН И КОЙ ....***""АН!!!НЕМА ПРОБЛЕМИ ---БЪЛГАРИНА МУ ИДВА УМА ,КАТО МУ БРЪКНАТ В ДЖОБА!ЕВАЛЛА НА ДПС-то И МИХОВ!ТОЯ ПЪТ БЯХА НА НИВО!

27

NIKO11111

преди 10 години

Симеон Саккобурготски трява да бъде сурово съден,за това,че вкара България в този човеконенавистен, корумпиран, бюрократичен унищожител на националните държави в Европа, т.нар.Европейски съюз,на който повечето от вас,зомбита все още сляпо се възхищават.Ще се убедите само че този юдеиски политически инструмент ни прие отново за треторазрядна държава в Европа, а не да бъдем силни и равнопоставени съюзници след края на Студената война,само се боя,че докато се убедите ще сте ликвидирали България.

26

Анонимен

преди 10 години

Земя колко свещенна си ми ти, при тежка нужда само с българин бих те разменил.

25

5f5

преди 10 години

Край с мечтата за 800 евро на декар....

24

сс-23

преди 10 години

До Тъпири Че да дойде тапира Боко, дето е тъпоъгълен ,като теб.

23

интернет лумпен

преди 10 години

Простотията на политическата "класа" край няма... Няма да успеете да ни докарате до изгонване от Съюза, нещастници, колкото и да ви се иска, Народът ще ви изгони с камъни както изгони Жан Виденов!ОСТАВКА!

22

Анонимен

преди 10 години

До Божо! Този,, шмекер,, години говори за олигарси , за измамната приватизация, за монополите , за концесиите (особенно за златото) ,за геноцида над българите, арменците,а сега за т. н.,,бежанци,, и много др. неща за който ти,, идиоте,,си нямаш хал хабер.А правителсвото на Герб българско ли беше като гласува заедно с Костов и сие за геноцид над турците и тиквата се прегръщаше с Ердоган и си викаха ,,братя,, и Боко предлагаше на Катар да купи 100000 д. бъл. земя.

21

АТАКУВАЩ

преди 10 години

Цъкайте ми минуси, но малко от вас могат да разберат тънката и хитра игра, която играе Волен. Той изрита престъпната групировка ГРОБ, която за малко да съсипе изцяло държвата, и да - на нейно място може да са дошли комунисти и турци, но няма по-малко зло, а Волен е човекът който може да ги накара да работят за интересите на България. И резултатът се вижда. Ако ДПС и АТАКА бяха едно, както много *** от вас твърдяха, мораториумът нямаше да бъде удължен до 2020. Това е огромен удар по ДПС!

20

Тъпири

преди 10 години

Леле за какви неща се спори в парламента,и Сидеров се радва че парламента най-после след нечовешко ръчкане от него си направил труда да се замисли дали трябва да се продава българската земя на чужденци и то на 10 пъти по-евтино.Просто се чудя как продължава да съществува тази държава с парламент пълен с безмозъчни ***.Всичките там са такива без враговете на България-ДПС,и Сидеров който трябва да избира да отиде ли в чужбина или да губи време и маса усилия с тия пънове за да мръднат поне 1 см.

19

Джото

преди 10 години

Браво ВОЛЕНЕ!!!!Най-големия !!!!!!!!!!!!!!!!Аплодисменти за подкрепилите решението депутати!!!!Така се прави!Така се брани национален интерес!!!!!!!!!!Българите ще го оценим!!!!!Повод за радост имаме днес братя!!!!!!!!!!!!

18

АТАКУВАЩ

преди 10 години

Браво, Волене! Време е хората да разберат, че ти си единственият в парламента, който го е грижа за интересите на българския народ. България на българите и само АТАКА!

17

5f5

преди 10 години

Този ахмак пак го използуваха без да разбере ха..ха...

16

emigrant

преди 10 години

za tova cenata e shte e malka mutrite ve4e q kupuvat bez pari ot ogladneliqt naroda mladite hodqt da berat qgodi i grozde navun i v shte se qde v bg samo vnos beden narod i neobrazovan tova e celta na mafiqta i eto spechli otnovo!!sega gladuvaite s praznite nivi pone ima mnogo trani