43

Stiga

преди 10 години

Явно няма кой да дресира тях. С всеки ден стават все по- нагли.

42

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО НЕ ДОЙДАТ ДА ЗАСНЕМАТ НЯКОЛКО КАДРИ ОТ НАШЕНСКИТЕ ГЕТА. ТАМ МОЖЕ И ПО-УЖАСЯВАЩИ НЕЩА ДА ВИДЯТ.

41

социален работник

преди 10 години

До някой В нашата служба подадохме сигнал до Прокуратурата за една майка която сама си призна, че е продала 13 годишната си дъщеря "на мъж" за 200лв. И знаете ли какво й се случи? Едно голямо нищо!!! ПРОКУРОРА НИ ОТГОВОРИ, ЧЕ ТОВА Е МАЛОВАЖНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ?! Е? Защо ромите да не си продават децата и да ни се чуди света?

40

Tina

преди 10 години

Пак ли си намерихте причина да обиждате българите? Знаете ли, че много бременни момичета биват подвеждани от приятели се "ела тук" или "да отидем там, ще живеем по-добре", след което продават бебетата, а жените не могат нищо да направят или от страх или от липсата подкрепа у властите? Знаете ли, че много бели деца се дават на отглеждани у *** семейства? Нещо да се прави за спиране на трафика на хора? Да сте чували за отвличане и че уж майката продава детето?...

39

ХАХХАААААААААААА

преди 10 години

Разходите са за сметка на Методиев. "Това е кампания безплатно за тях, съответно финансирането ще е от мен", каза той и добави, че е отделил парите от депутатската си заплата. "Ето, от два месеца заплатите отидоха за кампанията", каза още той.Ромките, обаче, се оказаха доста срамежливи и не се появиха пред камерите, за да си вземат спирала.

38

Край

преди 10 години

Не се пенете излишно. малко е вероятно това дете да е на българска майка. Въпреки че България е най-бедна в ЕС много малко българки си оставят децата в домове. НЕ ПЛЮЙТЕ ПО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Богатсвото е нещо много относително. Преди 60 г. гъркините са се продавали на българската войска за калъп ***. Богатството на един народ както и на един човек няма пряка връзка с качествата му.

37

ДПС ЦИГАНИ

преди 10 години

Депутатът от ДПС Александър Методиев, популярен повече като Бат Сали, е подел кампания за ограничаване на раждаемостта в ромските махали. Това сподели самият той в сутрешния блок на bTV в пряко включване от Самоков. L В ДИПИСИЕТО СА *** И *** МАФИОТИ ТОВА Е ***

36

Българин

преди 10 години

По същия начин *** учат и мечки да "танцуват".Т.н. "майка"трябва да получи обвинение и да влезе в затвора по бързата процедура.В крайна сметка жалко за хубавото дете,което не заслужава такава съдба.И все пак Слава Богу,че я спасиха от катуна.

35

макето

преди 10 години

Видехте ли додека я докараха с тая толерантност към *** истината е да се строят затвори и таквия татковци и майки на по 13-14 годин директно да влизат у панделата щот секс с малолетна си е престъпление у сите дръжави

34

Анонимен

преди 10 години

до 37, тогава всички *** към Гърция бе, по-добрата държава за тях.

33

evgeni_dinev

преди 10 години

До 39, сутринита са забележили полицайте детето като са влезли в къщата, търсейки наркотици, а на обяд са направили дори днк изследване.......КОЛКО МНОГО ВЕКОВЕ СМЕ НА ЗАД, ЖАЛКИ СМЕ!

32

BGN

преди 10 години

На тия "***" някой ако им вярва!!!! Продали им го били !!!

31

Невен

преди 10 години

Браво на гърците, много ми се вдигнаха в очите. Жалко за детето, дано му намерят светсни родители.

30

evgeni_dinev

преди 10 години

Евала на 20 коментар.......Дайте видео за ггръцката катуна която прилича на скъп софийски квартал, скъпи журналисти от циганистан! Дори журналистите от BBC дето посетиха гръцката катуна в която живеят 3.000 *** са останали с отворена уста от чистотата и белите подредени къщи...........ЗАЩОТО КАКВАТО ДЪРЖАВАТА ТАКИВА И ***!.

29

Анонимен

преди 10 години

Каква ИЗНЕНАДА... щом е някоя извратена, гн*усна, анти-хуманна, ц*ганска работа - бъдете сигурни, че българска следа ИМА

28

bariera_61

преди 10 години

До 30Прекалено толерантни сме към ***, но не сме ***, защото българския народе е известен с трудолюбието си! Това, че шепа измамници бивши партийни функционери на БКП, Комсомола и Държавна сигурност успяха да направят успешна политическа и икономическа схема за кражбата на милиарди от народа и станаха мултимилионери с откраднатите пари не значи, че всички са като тях!

27

evgeni_dinev

преди 10 години

До 28 коментар, за семейство с 3 деца в фалирала гърция детските надбавки са 3.456 евра на година!

26

kk

преди 10 години

България отново се прослави пред целият свят. Не случайно когато съм в чужбина излъгам хората, че съм от Сърбия. Поне имат някакъв респект понеже знаят, че сърбите са истински народ а и както знаем, нямат ромския проблем (защо ли?). А българите ни мислят за ц*гани мигновенно.

25

Мей-мей

преди 10 години

Сигурно се повтарям,но трябва да се прекрати изплащането на всякакви помощи за деца.Има други начини да се поощрят съвестните родители.Хора които имат 14 деца,трябва незабавно да бъдат касрирани и прибрани в затвора,за безотговорно отнощение.Дори и при най-добро желание жена не може да се гриже за 14 деца.

24

Di

преди 10 години

Dnes.bg пак се загубихте в превода. Не става въпрос за 8000 Е, а за 2800 Е. Но понеже сте журналисти и точността и верността не са от значение, ще ви простим грешката.