28

Анонимен

преди 10 години

Недоумява? Еми толкова му е ъкъла!

27

Анонимният

преди 10 години

Едва ли някога герберестите ще проумеят какво направиха и с малкото държавсност, която имахме. Никога вече тикви в политиката. По бустаните, в тенжера варена и на баница. Това е!!!

26

Анонимният

преди 10 години

Плевнелиев е срам и позор за българската нация, той позори както държавата така и народът ни и смятам, че е редно незабавно да бъде отстранен от поста си, който недостойно заема.

25

Анонимен

преди 10 години

До И аз искамСамият факт че задаваш този въпрос говори много за това какъв отговор може да получиш.Мисли си и дано си отговориш ??????????????

24

бъдин

преди 10 години

Миков, кажи Шенген:Хейгей!

23

Анонимен

преди 10 години

Президентката ни си има имот в Шенген /Гърция/, така че какво го боли, та да се изказва.

22

Анонимен

преди 10 години

абе Шенген Менген ама арабусите са у нас и ние трябва да ги хрантутим давайте конските вагони и директно във Франция там няколко хиляди по малко няколко повече те и без това са свикнали арабуси да ги опъват ате и без това на там са се запътили

21

читател

преди 10 години

Оставка на крадливата Плевня! Затвор за шефа му ***-ага!

20

БЕЗСРАМНИК

преди 10 години

Ха, ха, ха , господин президента да не би да обяснява на колегата си как да се сдобие и той с апетитен имот на Халкидики?

19

българан

преди 10 години

Ало, журналистите защо не пускате тази истински важна тема, за крадливия ни президент - как така се изнасят и плаща кеш 700 000 евро в чужда държава, а ни занимавате с глупостите на мишока Роско Офшорски. Веднага да си ходи тоя плазмодий, незабавно!!!

18

Сбогом, България!

преди 10 години

"Когато държава като България е действала отговорно, инвестирала е стотици милиони и пази ефективно шенгенските си граници,..."И това ако не е демагогия, здраве му кажи! Що пускате толкова много бежанци от Турция, ами не ги връщате обратно, бе турско ***!

17

Анонимен

преди 10 години

То и ти си президент, ама ...

16

И аз искам

преди 10 години

Г-н строителен предприемач, разяснете на българският народ как успяхте да минете границата с куфарче, в което има 700 000 евро?И аз искам с ЧЕСТЕН труд , повтарям ЧЕСТЕН-ЧЕСТЕН-ЧЕСТЕН труд, да си събера парици и да си купя като Вас малка къщичка в Гърция.Нали ще споделите как се прекарват през границата, нелегално, толкова парици?

15

Анонимен

преди 10 години

Госин президенте, шенген ще видиш, когато отидеш на българо-турската граница, погледнеш на монитора на термовизионните камери и не видиш турски граждани да прекарват имигранти по козите пътеки. Оставят ги на 2км навътре и ги пускат. Тогава ще видиш шенген и спри да се правиш на *** и придворен шут.

14

val 789

преди 10 години

".....страна като България е действала отговорно-КОГА?,инвестирала е стотици милиони-В КАКВО И КЪДЕ ПО ГРАНИЦИТЕ? и пази ефективно външните граници на ЕС-ОТ ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА ТОВА В БЪЛГАРИЯ за нула време до сега ВЛЯЗОХА БЛИЗО 7000 ДУШИ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ,за които преди да даде съдът статут на бежанци,нашите политици и медии им го дадоха,за да оправдаят НЕЗАКОННОТО ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА не за БЪЛГАРИ,а за НЕЗАКОННИ ЕМИГРАНТИ! Тази БЪЛГАРСКА ПРОКУРАТУРА НЯМА ЛИ ПОВОД ДА СЕ САМОСЕЗИРА??

13

а

преди 10 години

Този в България ли живее, тук за България ли става въпрос?!?!?!Ейййй ***, май не си пил хапчетата днес и ти като оная мърда Кристалина Георгиева, щяла да увеличава прираста с ***, вие май не ни хващате за хора и говорите ейй така само да кажете нещо с надеждата че като овцете, не разбираме нищо, но за ваша информация все още има хора които разбират какви ги дрънкате, но... още малко и ще сте спокойни, няма да останат такива хора. Тогава дрънкайте на воляИзмет

12

съдник

преди 10 години

Г-н Плевнелиев, направи си регистрация по настоящ адрес на полуостров Халкидики и ще си в Шенген! Няма да те проверяват, дори да носиш милиончета в брой!

11

съдник

преди 10 години

Не се безпокой, г-н Плевнелиев, полуостров Халкидики е в Шенген, няма да ти изгори джобната инвестиция!

10

Анонимен

преди 10 години

TOZ MUHUL, POLUMUJ - POLUJENA ZDRAVAT KRAL I MAMIL VIDQHTE LI SUTRINTA PO TV 7 , PLATIL KE6 700 000 EVRA. TAKAVA REZIDENCIIKA SI POSTROIL O6TE PREZ 2007. TOVA NE E PREZIDENT, TOVA E HAIDUK N-TA STEPEN, UIZLUGAL I IZMAMIL BULGARSKIQ NAROD, OPITAVA6T SE DA GO RAZDELI I PROTIVOPOSTAVI, HRANENIK NA CK NA BKP, KOMSOMOLSKA IZDUNKA. I TOZI PUTIO 6TE NI DAVA AKUL KAK DA JIVEEM, KAKVO DA PRAVIM I 6TE SE PRAVI NA 4ESTEN. NEKA OTGOVORI, KAK E IZNESIL 700 000 EU TAKA PREZ GRANICATA? CACAROVA, KUDE SPI6???

9

Богдан

преди 10 години

Технически сме готови но .. кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС..как да ни се доверят баш европейците!?