8

Анонимен

преди 10 години

"Комунистите родината ограбват,комсомолцити след тях вървят...."

7

Petko78

преди 10 години

Червен нафталин, заплатите в България не са ниски, за да бъдат изкуствено вдигани.Ниски са заплатите на мързелите като теб.Друг е въпросът, че такова вдигане на пенсии и заплати просто няма да има!

6

макето

преди 10 години

Стига с тая работа бре ората още на са си пийнали сабалешната ракия вие данаци манъци заплати едно по едно бре токоз рано на заспала глава не се смета

5

Разбойници

преди 10 години

Орешапски, и ти си същата мутра като Бойко Борисов. Как така при над 30 процента инфлация, ти вдигаш пенсиите само с 3 процента. Кой изяжда полагаемото се за пенсионерите. Социалните, една голяма част от тях са мошеници, които с помоща на продажни докторчета се вредиха на яслата. Колко гоодини се поставя въпроса за отделяне на бюджета за пенсиите от този на социалните. но не би. Затова бягат младите. Искат спокойни старини, а не подигравка. БСП, ДПС, ГЕРБ сте *** от хайдуци некадърници.

4

БГ - не гледай тъпо!

преди 10 години

Ще стане като с обещаните работни места. Обещаха нови 250.000 работни места - а веднага започнаха уволненията и планират да уволнят поне 10% от работната ръка.Излъгаха, че са намалили цената на тока - а сметките са увеличени.ДПС и ДПС са най-големите мошеници в българската история. Сега Атака започна да им подражава, нали са им коалиционен партньор - трябва да са в крак с ботковците тарикати.

3

Безпартиен

преди 10 години

Минималната заплата е най-голямата глупост за всяка! Чудят се как да измъкнат още данъци от хората за да напълнят някоя дупка 100-120 милиона! Това се цели с тва увеличение! Въвеждане на минимално почасово заплащане навсякъде! Как да се вдигне производителността на труда, като не се знае колко си изработил... Така ще се види кой работи и кой не! Данъци върху това, което си изработил и тва е .... Кво ми умувате някви скокове в икономиката иначе ! По скоро скок в икономията!!! ***..ка ви д.*** кум.

2

ffdd

преди 10 години

BH na 4pm za bg zaplatite

1

Анонимен

преди 10 години

Чист ПОПУЛИЗЪМ ! ! !