44

NORM

преди 10 години

Преди да пита,Местан трябва да отговори на въпроса кой разпределя порциите в държавата.

43

Анонимен

преди 10 години

До 44 млдите от резерва отидоха за връщане на заемите на станиШЕВ поинтересувай се!!!!

42

съдник

преди 10 години

Има ли поне един вменяем, пълнолетен с нормално умствено развитие човек, който да се съмнява, че "Б.Б.", "Ц.Ц." и "И.Ф." са именно: Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Искра Фидосова?! Отделен е въпросът, колко от тези вменяеми, пълнолетни с нормално умствено развитие българки граждани ще признаят това обстоятелство, по политически, идеологически и верски причини. Но считам за неуместно да се задава въпрос - "Дали е ден?", след като всички нормално зрящи виждат, че слънцето е изгряло.

41

до 37

преди 10 години

До 37 Бойко внесе в КС по този довод за дпс и Кс реши че не е против конституционна партия

40

ПИРОТЬ

преди 10 години

МЕСТАНЕ КАЖИ СИ ЗА ДОГАН И СЪСДАВАНЕТО НА ДПС ПРЕДИ ТОВА

39

Drunderski

преди 10 години

До АнонименАло ид*отче, никога не съм твърдял, че той се е подслушвал сам, ти го казваш и наистина звучи глупаво! Но него са го подслушвали да-и явно с основание, защото всички сме чули записите, ако не ги приемаш, значи си сляп!

38

I'm

преди 10 години

Айде стига с това тефтерче бе крет*ни скапани! Вместо да се занимават с тефтерчета да вземат да направят нещо за народа и да започнат да се занимават с конструктивни неща в този парламент, а не само с някакви интрижки и глупости. Не им плащаме заплатите за да установяват на кого били някакви инициали в някакво тефтерче, а им плащаме заплатите за да мисля и работят за нас. Как не се научиха за 23 години каква е целта на пребиваването им в парламента!

37

Drunderski

преди 10 години

До Drunderski..да ти припомням ли че същата беше и политиката на Борисо а именно на оплюване на тройната коалиция?Да не говорим за милиардите заеми по времето на Бойко и изчезналите пари от резерва и здравната каса? Че тия дето са сега на власт, трябва да си ходят това е ясно включая Местан, Пеевски, Орешарски и Станишев, но но и ако ще дойде Тиквата, на него се наситихме, парламента трябва да се прочисти от всички управлявали до сега!

36

Анонимен

преди 10 години

До 40 ти си ид*от Бойко се подслушва сам? Трябва да си много *** за да твърдиш това

35

Маскарпоне

преди 10 години

Ало, Людовик! Това че тиквите са маскари не значи че комсомолчетата на власт сте по-добри!

34

Drunderski

преди 10 години

Драги герболетки, днес отново успяхте да ме разсмеете! Толкова сте смешни в напъните да защитите Бойко, че просто се чуда кога ли ще снесете яйце. НА 36-ия Анонимен на въпроса "само това ли са греховете на Бойко?" Ще добавя че подслушаният разговор не е един-случая с Мишо Бирата и с Вальо Танев и с разговора в Баняк свързан с прокуратурата-правят три. Освен тефтерчето, трябва да добавим и досието Буда нали? А и това не е всичко! А на тихата стъпка 35 ще кажа явно тревата ти е в повече да ....

33

Debora1

преди 10 години

100% ПACMИHA .

32

IBRIK SULTANSKI

преди 10 години

KOI E TO E YASNO BAI BAIRYAM

31

Анонимен

преди 10 години

В конституцията ясно е записано - Не може да се регистрират партии на верска, етническа или религиозна основа.ЗАКОННО СЪСТАВЕНА ЛИ Е ПАРТИЯ ДПС, ПИТАМ АЗ??!?!?!?!?!

30

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** да не отклонява общественото мнение, това тефтерче се изтърка вече, от изборите насам един подслушан разговор и 1 тефтерче сте извадили при положение че имате пълната власт, само това ли са греховете на Бойко? Еми ако са само това се махайте и Бойко бързо да се връща докато не сме се удавили във вашите ***.

29

Анонимен

преди 10 години

Ей хора тези се подиграват с цяла България - не виждате ли? Нямало пари за дечица които сенуждаят от животоспасяващи лекарства а за лимузини по 100 000 да си возят дебелите гъзовеима. А това тефтерче е поредната заблуда - всяко дете от 6 до 10години може да го съчинипо-добре.

28

optimist

преди 10 години

Местане, в момента не ББ е на власт, а вие! Не отклонявай темата, а казвай веднага кой предложи Пеевски! Нали си екзактен?!

27

Big Bad Wolf

преди 10 години

Как кой - Бай Брадър е Б.Б, а Б.Б.Б е Баш Бай Брадър.

26

цър цър

преди 10 години

Тоя *** пък от къде на къде задава въпроси!КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ? КОЙ КОЙ? КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ?

25

42

преди 10 години

Докога агент Павел ще задава дневния ред на България?