70

Анонимен

преди 10 години

русия ( северна азия) поддържа войната в сирия.Всички бежанци да бъдат пратени в русия

69

Анонимен

преди 10 години

Ей каква си тия жени нинджи дето ги пускате бе!??!?

68

не правете дарения

преди 10 години

защото нашите неканени гости отказват дрехи втора употреба. Г-н Йовчев попотайте ги от коя модна къща искат дрехи. Само това не сме направили.ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА.Превръщате ни в заложници в собствената ни държава.

67

Az..

преди 10 години

1. ЗАЩО НЕ ТЪРСЯТ УБЕЖИЩЕ В МЮСЮЛМАНСКИ СТРАНИ, НАЛИ НИЕ НЕ СМЕ ПРАВОВЕРНИ?2. ЗАЩО НЕ ХВАНАТ ДА СИ ПОЧИСТЯТ ДОМОВЕТЕ КОИТО СМЕ ИМ ОСИГУРИЛИ, А СНИМАТ МИЗЕРИЯТА, КОЯТО САМИ СА СИ ОРГАНИЗИРАЛИ И СЕ ОПЛАКВАТ?3. ЗАЩО НЕ ГИ ОСТАВЯТ ДА РАЗПОЛАГАТ С ПЕНСИЯ ИЛИ МИН. ЗАПЛАТА? ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА ПОТЪРСЯТ ДРУГО УБЕЖИЩЕ?ИСКАТ, ИСКАТ..... И АЗ ИСКАМ АМА СЪМ С ПО-МАЛКА ЗАПЛАТА ОТ БЕЖАНЕЦ В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА!!!

66

Debora1

преди 10 години

Niama pari za starcheski domove. Balgarskite starci dali jivota si i zdraveto za Balgaria, cial jivot raboteli za izgrajdaneto na tazi strana umirat v mizeria a te vadiat pari za arabi i chujdi hora na koito nito proizhoda nito biografiata e iasna.

65

да очаквате:

преди 10 години

dnes.bg/blizak-iztok/2013/10/08/al-kaida-obuchava-deca-za-kamikadzeta-v-severna-siriia.201932

64

До 16

преди 10 години

Личи, че си футболен фен - ***, по-***, най-***, футболоман. *** нахален като въшка в стремежа си да внушиш нещо, но за да се покажеш - лъжеш виетнамците бяха по държавна спогодба, бяха хиляди, живееха в хубави общежития, обучаваха ги и после работеха години в България. Нямаха статут на бежанци, не ставаха граждани на България. Което става сега е предателство на България по заповед на Запада. Бързат да населят Родината ни с всякаква ***, половината от прииждащите изобщо не са сирийци. Прогонват ни.

63

избегал

преди 10 години

Дали някой може да каже какви са били доходите в Сирия, здравеопазване, образование ? Просто е интересно да се сравни с доходите на българина.

62

ttt

преди 10 години

Като чета коментарите, се успокоявам малко че все пак хората имат усет за жизнено пространство и че то трябва да се отстоява на всяка цена от аграсивно размножаващи се ***. За съжаление, *** и продажниците от които зависят решенията относно политиката ни към бежанците а и към родните ***, нехаят за интересите и настроението на народа. Държавно предателство се извършва в момента. Кристалина заслужава разстрел за безотговорните и изказвания.

61

Анонимен

преди 10 години

По Нова показаха пакистански и афганистански бежанци подслонили се в недопостроен блок в София. Със самолет ли дойдоха дотук? Едва ли е пеша.

60

бъдин

преди 10 години

Преди над 70 години Шикелгрубер интегрираше в лагери - лоши хора дойдоха и ги събориха!До скоро, *** се изнесоха в Западна Европа пак в лагери-лошите хора ги събарят!Сега арабучакалите са в БГ на лагери- пак хуманисти скачат да ги пускат на воля!

59

sim

преди 10 години

Някои от бежанците се опитаха да избягат в Западна Европа, защото не са доволни от условията на живот, които им предлага държавата, но ние упорито държим на тях и ги върнахме обратно.

58

Атакист

преди 10 години

Маймуняка Барак забърка тази каша! Скапана хамериканска империалистическа гмеж!

57

Анонимен

преди 10 години

Първо, тия са бежанци колкото аз съм принцеса Даяна! Това са по-скоро нелегални емигранти дошли от къде ли не, представящи се за бежанци за да имат легален статут. Истинските бежанци са в държавите граничещи със Сирия и чакат с нетърпение да се завърнат, а не да хукнат из Европа! Второ, значи баба ми може да живее с 200 лева пенсия, а за тия и 1000 са малко! И от къде на къде? Че и на всичкото отгоре пак са недоволни! Ами като не ви харесва марш обратно от където сте дошли!

56

Анонимен

преди 10 години

Войната в Сирия е от 2+ години. Досега бежанци нямаше. Откакто се разбра че обамчо няма топки да се бие със сирийската армия, веднага се появиха бежанци. Кои са те и от какво бягат? Това са тези които загубиха битката. Това са въстаниците които западът финансира да се бият срещу народа си, а сега ние трябва да ги храним и търпим цял живот. Не мерси. Еднопосочен билет до метрополията Париж.

55

Анонимен

преди 10 години

Време е вече столичните футболни агитки да се обединят в името на България и да почнат да прочистват София от тези ***.

54

Ужасс

преди 10 години

Защо не ги издържат с 300 ?

53

Ужас

преди 10 години

Минаха всички граници...За пенсионер 200 за бежанец 1000За дете 40 Нямам нищо напротив издръжката да им е 1000 ако и се осигурява такъв минимум за българите - заплата, пенсия ... детски

52

гого

преди 10 години

Виктор Николаев и Ани Цолова да вземат по 3-4 сириичета вдомовете си така щеДАДАТ пример на другите за съпричастност а не да подсмърчат по телевизията.

51

Анонимен

преди 10 години

Тези на снимката са новите Софиянци.