43

пена

преди 10 години

Тва аз можех да ви го кажа в момента, в който стана ясно, че БКП-то ще направят правителство. Що не ме каните мене в телевизията?

42

владетеля

преди 10 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ИСТИНАТА ЗА ЖАН ВИДЕНОВ,А ГОВОРИТЕ ЛЪЖИ И ГЛУПОСТИ.ТЕЗИ ДВАМАТА СЕ ЗАНИМАВАТ С ПУПУЛИЗЪМ,ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ПИШАТ В ТАЗИ СТАТИЯ ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМИСЛИЦА,С КОЕТО ЦЕЛЯТ ДА ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ.В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИЗГЛЕЖДА ВСЕКИ СЕ ЗАНИМАВА С ЛЪЖИ И ПРАВОКАЦИИ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО.ЗАЩО ДОСЕГА ГЕРБ НЕ ГО НАПРАВИ КАКТО ТРЯБВА,А САМО ПЛЮЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО.КАКВА ГРОЗНА КАРТИНА СА ТЕЗИ ПАРТИИ,КОИТО САМО ЛАМТЯТ ЗА ВЛАСТ.ТАКА ЛИ СЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И,ДОНИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ.

41

Анонимен

преди 10 години

Гейберяги, вчера като гледах Боко кви заплати ви е давал за нищоправене и клатене на копитцата ми е ясно, че дълго време ще джафкате по форумите, но и това ще отмине!)))И не се газирайте много за бунтове щото няма да ви позволим преврат!

40

Анонимен

преди 10 години

А напролет ако не се сбъднат прогнозите на този "икономист", защо не му отрежат езика и топките за да не се занимава толкова народ с глупостите му?Икономист който не знае какво е валутен борд и какво произтича от него какъв икономист е? Това са елементарни неща, които и децата ги знаят! Тоя е икономист, колкото Мира Радева е социоложка!

39

georgi

преди 10 години

Българин да се наричам първа радост е за мен........

38

Анонимен

преди 10 години

Като хванат Боко да върне 3,5 милиарда дето ги изцеди от фирмите и ще изкарат зимата, че и лятото! Ако продължават по формулата "гарван на гарвана око не вади" ще издухат супата яко.)

37

Крис

преди 10 години

Щом тия двамата се обединиха и излязоха напред, то значи държавата започва да се оправя. Кольо е човек на Първанов, от там и на Бойчето , а те яко искат да мътят водата на правителството... Опитват се да направят сценария с Виденов, когато настроиха народа срещу неговата политика, а Виденов беше най-честният политик. Дано народът е поумнял и не се остави отново да го подведат, подведоха го през 1990г. после през 1997г. , да пази Господ отново да се случи подвеждане...

36

ЗОРГЕ

преди 10 години

Три именаКольо Петков ПарамовДата на раждане02.08.1954 г.Място на ражданегр. Стара ЗагораВербувал го служителВербуван на 12.06.1979 г.; възстановен от о. р. Валери Александров Груев на 06.09.1984 г., регистриран на 05.11.1984 г.Ръководил го служитело. р. Валери Александров ГруевСтруктури, в които е осъществявано сътрудничествотоДС, управление "Гранични войски"-разузнавателен отдел-4 граничен отрядКачеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудникрезидентПсевдонимиЯковДокументи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по

35

Пантилеймон

преди 10 години

Какво ще направят, ще теглят още заеми както преди да дойде Герб на власт.Купуват гласовете на *** и пенсионери нямам нищо на против , но за нас младните какво др. ни остава освен зад граница и после тези понесионери кой ще ги гледа *** ?! Баща ми каза : Моето поколение трябва да измре и тогава ще се оправи БГ... Това ли трябва да стане ?

34

Анонимен

преди 10 години

БОГ да пази България!Българино осъзнай се! Окупация на народното събрание до оставка!

33

Боце

преди 10 години

То от комунисти друго нищо добро не може да се очаква.Само крадене и популизъм=на тотална мизерия.

32

Анонимен

преди 10 години

То това с втора "Виденовата зима" си се подготвя отдавна. То и затова ГЕРБ се оттеглиха.Само пропускат да напишат защо се стигна да това положение. На световните господари явно не им стигна 10% данък в/у спестяванията на Българите и са решили да му вземат всичко с помоща на монополи,банки и всякакви кредитни институции.Много българи няма да оцелеят тази зима. Глад, студ, немотия и безработица

31

до Просто аз

преди 10 години

Как ще са пръснати - много добре са си организирани даже. Нали от едно място си взимат парите за тези коментари. Всъщност аз мисля че зад различните имена стои един човек.

30

Злопаметна

преди 10 години

До nexusss 30Така е, друже, младежите се изнесоха вече, сега и хора на средна възраст са на път да емигрират. И ще остане една държава Старчески дом+ *** и бежанци. На печелившите честито. Ама на ония там горе не им дреме кого да управляват, за тях е важното те да грабят и крадат. такава красива държава съсипаха, *** недни.

29

ХХХ

преди 10 години

Кольо Парамов е роден през 1954 г. в с. Змейово, Старозагорско. Възпитаник на Търговската гимназия в Стара Загора. Завършил е Икономическа география и Философия в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и МИО в УНСС. Работил е като учител, кмет на промишлено селище Ерма река, зам.-директор на Горубсо-Златоград, директор на банков клон. Депутат от БСП от 36-ото НС. След 1995 г. работи като съветник, шеф на вътрешния контрол на БНБ, а после и главен ревизор на БНБ до 1998 г.

28

Анонимен

преди 10 години

Учителката пита Иванчо-кой свали Виденов от власт?-Гладът г-жо Добринкова!-А кой ще свали Орешарски?-Изхранването на гладните г-жо!

27

georgi.ishkitiev

преди 10 години

Управляващите дърпат яко заеми, защото знаят че иначе съвсем никой няма да ги иска. А тези заеми после как ще се връщат, тях не ги интересува. Важното е да са във властта, заемите ще ги върнем някак си. Ще източат някой фонд, ще вдигнат някой данък. Все ще източат от някъде народа

26

nexusss

преди 10 години

Боли не г.ъ.з.а. каква зиме се задава... Кинтите за емиграция вече съм ги събрал и са в съответната валута, не са в никоя от крадливите банки и само чакам господата упраяляващи на *** територия с име "българия" (умишлено го пиша с малки букви и кавички) да ми дадат Vo и купувам еднопосочните билети за цялото семейство! На оставащите тука хора пожелавам....офффф sorry, забравих, че освен *** *** тука никой няма да остане, а за тях не бих казал че са ХОРА! хахаах

25

..

преди 10 години

Гражданино за 3 години се направи много,само като гледам града ми, и др. неща но както и да е.Отрязахме Русия намали газа,тези маймуни кога щяха да го направят те искат да стрият БЕЛЕНЕ... Бяхме финансово стабилни,вече не.НЕ си криви душата ЕС го призна това нещо :)Не съм върл фен на ГЕРБ но правеха хората за 3 г.колкото можаха ,парите са при БКП и ДПС..Ще ме управлява БКП и ДПС и човек ще ставам,по далеко от *** си не виждат !

24

БЪЛГАРИН

преди 10 години

До АЗ: НЕ Е ИМАЛО ВИДЕНОВА ЗИМА НИКОГА-ТОВА БЕШЕ СЕДЕСАРО-ЛИКВИДАЦИОННА ЗИМА ,ПРОДЪЛЖИЛА 23 ГОДИНИ ,ПРОДЪЛЖЕНА И ОТ ГЕРБ !