68

НЕпушач

преди 10 години

Еййй,една хубава работа е на път да бъде съсипана.

67

Тодор Живков

преди 10 години

Те убиват нашите деца ...Комунистите са РАК за България !Оставка !

66

Анонимен

преди 10 години

Непушача е особено гнусна порода. Когато имаше оотдени зали нарочно ходеше в залата за пушачи хем да пречи хем да мърмори и да гледа злобно. Да се направи референдум.

65

От кекс манияка

преди 10 години

Кога ще разрешат кекса в заведенията, защото навън ми е студено и ще ми замвръзне инструмента?Ще има ли обособени зали за кекс?От кекс манияка

64

Анонимен

преди 10 години

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!

63

jorkatta

преди 10 години

До Statistik Пак казвам няма да е така 99% от заведенията наляха много пари за изграждането на вентилации и отделни зали. Не.че защитавам бизнеса си, но тава е голямо безумие при наличието на 2 зали напълно отделени една от друга. а иначе чесно казано в повечето клубове след 22:00 всеки сам избира дали да пуши или не.

62

залп

преди 10 години

тия ще ни върнат в феодализма

61

Анонимен

преди 10 години

Пълен провал с това правителствоСамо прах в очите на хоратаСкапана работа

60

Митко

преди 10 години

"БЛАГОДАРЯ"Аз на заведение не ходя не защото не се пуши, а защото НЯМАМ ПАРИ!!!!

59

Анонимен

преди 10 години

Сега ще има фалити,понеже Умните хората (пушачи и непушачи), които си ценят здравето няма да стъпват във вмирисаните кафенета.

58

Statistik

преди 10 години

Предполагам, че ако се направи проучване сред ресторантьори, кой за какъв режим е- 99% ще са за цялата кръчма за пушачи!

57

jorkatta

преди 10 години

До бесен 50.Виж сега!!! не те знам какви заведения посещаваш а и не ме вълнува.... Така наречените нешпушачи са едни от най-нетолерантните хора и това е факт. Хората са го измислили (отново за пари..) Накараха ни да направим зали, вентилация и т.н. Разходи, разходи и пак разходи. Какво се получи, в повечето заведения със зали за пушачи и непушачи.. Залите за пушачи пълни останалата част от заведението празна. Е айде сега кажи ми ти, ако от това зависи прехраната ти какво би направил???

56

Нинето

преди 10 години

До Kaleko AlekoАбсолютно съм съгласна с теб! В началото аз и мои приятели негодувахме срещу тази забрана, но така или иначе свикнахме.Хем не смърдим като *** след кръчма, хем и по - малко пушим. Пък бирата и кафето ни е еднакво сладка и с цигара и без....

55

bashkircho

преди 10 години

v Germania kato izlziat da pushat navyn nqkoi oplakva li se? NE!

54

Марк Твен

преди 10 години

Връщането на пушунето в заведенията е против еволюцията на човешкия дух. Защо например комунистите не се върнат в гората и пак да станат шумкари, ДПС да се върнат във възродителния процес, а Волен Сидеров не отиде в старото си таванче да пише стихове, които никой няма да прочете. Да вземем да се върнем в пещерите и да впрегнем каруците. Пушачите са зависими хора, роби на тютюна и най-доброто което магат да направят е да се освободят от наркоманската си зависимост, а не да тровят околните.Това е

53

bashkircho

преди 10 години

Basi smeshnata dyrjava basi smeshnite zakoni!

52

Анонимен

преди 10 години

Правилното решение е собственика да реши дали в заведението му да се пуши. Оттам насетне всеки да си преценява къде да ходи. Другото е абсурд. Все едно някай да иска да ми забранят да си пуша в къщи щото бил дискриминиран, че не можел да дойде на гости.

51

Боже мили

преди 10 години

Колко е *** българския народ, готов да се изтрови и да направи една крачка назад, само и само да се прави на интересен в заведенията.

50

ддд

преди 10 години

Предният път като заговориха за махане на забраната за пушене изневиделица назначиха Пеевски. Сега какво ще направят?

49

Kaleko Aleko

преди 10 години

Имам познати пушачи и са против отмяната на забраната. Аргументът - за пръв път от години зимно време се прибират у дома, без да вонят на лисичарник... Някои от тях даже намалиха цигарите покрай забраната, именно защото трябва да излизат, че да пушат.