35

Анонимен

преди 10 години

Имат си сайт чети

34

Мошеничество

преди 10 години

Да питам, кой плаща на Реформаторския блок и откъде им идват парите ,като не са били на избори и никой никога не ги е избирал за партия?!!

33

пена

преди 10 години

А и имайки предид, че цялата държава живее на кредит от много време насам, един фалит само би изчистил дълговете на хората и би набутал собствениците на банките и бизнеса. В тая държава се открадна всичко, което можеше и остана само народа. Та за тва се води яка борба за медиите, нали трябвада се манипулират хората. Фалити няма да има защото от тях би спечелил само народа. Ще има все по-ниски заплати и повече бачкане, че да си изплащаме кредитите и да си купуват надценени стоки.

32

бъдин

преди 10 години

До Анонимен23 Нищо не ми плащат, щото защитавам Пиночет а той изчисти и "плащачите" !Омръзна ми да гледам хотелите и скъпите коли на мафиоти, олигарси, политици - купени с пари спестени от закуски!Омръзна да гледам как новобогаташи с техните куртизантки хвърлят на вечер пари/колкото средна заплата/ в заведения!

31

Ivan

преди 10 години

Ми ще ходим да се топлим пред НС, то и без това на заблудения народ само през зимата му се охлажда прегрелия и безполезен мозък.

30

Анонимен

преди 10 години

Преди приватизираха и продаваха държавата, а сега я подаряват без пари. Не се учудвам на нищо вече.

29

чочо

преди 10 години

Всичките неща написани по горе са химери никой не ви вярва големи сте артисти Единствен Борисов е искрен и говори директно За това не искате да сте с него защото сте фалшиви като БСПиАТАКА Само говорите и нищо не праите Унищожихте хубавата държава продадохте я на турци Народа ви е проклел вече хиляди пъти и ако не вас то със сигурност тази КЛЕТВА ще застигне вашите деца ДАЙ БОЖЕ !!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 10 години

Я напишете в гугъл Станишев Сорос

27

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ КОИТО СА СКАЧАЛИ И СА СЕ НАДЕНАЛИ НА ЧЛЕНА НА ПАРТИЯТА НА ДРУГАРЯ ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ДА СЛАГАТ МИНУСИ НА КОМЕНТАР НОМЕР 20.

26

пена

преди 10 години

Както са казали хората: "Трябва да стане по-зле, преди да стане по-добре". Един фалит на държавате и на няколко банки е най-доброто което може да се случи на БГ в момента. Това ако стане хората най-после ще почнат да трепат политици и олигарси а и ще измрът доста *** като няма кой да ги храни ...

25

Анонимен

преди 10 години

NQMA KAK DA STANE VIDENOVA ZIMA VE4E ZASHTOTO HORATA ZNAQT 4E VSI4KO E PO SCENARII NA KUKLOVODITE OT VAN

24

Анонимен

преди 10 години

NIE SME V VIDENOVA ZIMA OT 1990

23

дядо

преди 10 години

Няма страшно другарко Кунева-Пръмова,вашите ортаци от ПАРИБА,ще Ви дадат пари и Вие ще "оправите" нашите житейски проблеми...Само Сте пропуснала да отчетете ФАКТА,че Народа Ви пати от Вас по ред причини,едма от които е предсрочното затваряне на 4-тях реактора на Козлодуй,макар че "гаргамел опра пешкира" според к*енските медии ;)

22

Анонимен

преди 10 години

REANIMATORITE DA MAL4AT

21

Анонимен 1

преди 10 години

Ами да им дадем на реформаторите управлението, всичко ще тръгне по мед и масло, направо ще хвръкнем, за два дни ще станем Швейцария...толкова са нелепи...

20

Анонимен

преди 10 години

Не се намираме в същите условия за да си говорим за нова Виденова зима.

19

Анонимен

преди 10 години

До бъдинПО КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ДА СТОИШ ПО ЦЯЛ ДЕН ТУК И ДА РЪСИШ ПРОСТОТИИИИИИИИИИИИИЛИ СИ ПРОСТО ЕДИН НЕЩАСТЕН САМОТНИК

18

Спонги

преди 10 години

До Мистър ХНе си прав. Фалираха предимно частни банки - нарочно. Държавни бяха предприятията и ги поставиха на колене за да ги изкупят после на безценица. Сравнението е точно, защото Жан Виденов създаде кризата за да Приватизират Другарите евтрино, а сега за да Приватизират някоя и друга национализирана фирма, като ЕРП тата например или БДЖ, или още нещо. Контрабандата се засилва. Нищо добро не чакаме от това антибългарско Правителство.

17

Sebahatin Ali

преди 10 години

Da jivee DPS.

16

Анонимен

преди 10 години

А СЛЕД ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА КОЯТО БЕШЕ ПЛАНИРАНА ОТ ЕДНИ ДРУГИ ДРУГАРИ КАКВО СТАНА БЕ ДРУГАРЧЕТА? ХОДИХТЕ САКАЧАХТЕ РИПАХТЕ И СЕ НАДЕНАХТЕ НА ДРАГАЛЕВСКИЯТ ЧЛЕН НА "ПАРТИЯТА"