13

Националист

преди 11 години

Много хубави коментари господа.Но трябва да въведем и обратното тестове за ниво на владеене на български език,и другото тестове за алкохолна зависимост /справка курортите които се ползват за алкохолен туризъм.А за *** съм съгласен за нямаш образование седиш си у дома.

12

ева

преди 11 години

Мдааа, постоянно ни набиват в главата да си интегрираме ***, но защо не ги интегрират те? Много просто - защото това е невъзможно. Затова са склонни да отпускат всякакви фондове в тази посока, само и само да си ги държим в България. А, политиците ни нямат никакво намерение да вземат мерки срещу *** на държавата - тях ги устройва и има кой да им гласува на изборите. Горките българи, които останахме малцинство.

11

С.С.С.Р

преди 11 години

До JourneyСмешен си ти , както и опитите ти за разсъждения, дечко !

10

Big Bad Wolf

преди 11 години

Франсетата да не се правят на ударени - сичкото *** дето е във Франция си е вече техен проблем.

9

Анонимен

преди 11 години

Това е резултат от налаганата ни "толерантност"Айде като искат да решим проблема, да си приберат хелзинския комитет в хелзинки, а да ни оставят тука да си решим проблема с ***, както ние си знаемИли *** са европейски граждани и ще се отнасят с тях като европейци, или са *** *** - тогава да ни оставят да се отнасяме с тях като с такава.

8

Рали1

преди 11 години

Може да се интегрират и научат хора,които искат да бъдат научени и интегрирани.Но когато някои чакат само на помощи и не искат да работят ,няма как да стане.Защо западните държави ни ги връщаха обратно,защо те не ги интегрираха и да им плащат от техните социални по-добре уредени и богати програми ?

7

Journey

преди 11 години

Ако може ЕС или т.н. Запад, да ни приемат в ЕС, да ни пуснат и в Шенген...ако може да ни отпускат милиарди евросредства (които ние естествено не можем да усвоим) ако може всякакви ползи да ни се дадат...също ако може, без да защитаваме проекти, ако може без грам усиля да ни превеждат директно по сметките по 5кЕ на човек...а ние нищо да не правим...ей така..да си кибичим само...ще е най-добре. Ако може и *** да ни вземат при тях...то кой не иска така. Без да правим нищо, никой не дава.

6

Journey

преди 11 години

До С.С.С.РА ника ти е меко казано смешен.

5

Journey

преди 11 години

До 1И какво ти е виновен Запада, че не можахме да интегрираме или поне да си озаптим и вкараме в ред ***.Да ги научим, че не могат да са безконтролни животни.Ами, много ясно, че Запада не ни иска ***.Не са ни длъжни да ги изхранват.Но, ***, нали винаги търси лесното и ако може някой друг да му в виновен и да му решава проблемите.

4

Еди

преди 11 години

Естествено!!!Докато всички правителства не обръщат внимание на мишата *** поптулация, Европа лишава ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ/*** НЕ СА БЪЛГАРИ, НО НАВСЯКЪДЕ КАТО ТАКИВА СЕ ПРЕДСТАВЯТ/ от трудовия си пазар.Познавам БЪЛГАРИ в Англия,Германия, които ги е срам да кажат, че са българи, защото им казват крадливо племе.За това и пари за здраве не достигат-тях ги лекуват безплатно,без да са осигурени.

3

Монархист

преди 11 години

Моя греша, пет са, не шест. Ама всъщност няма значение. Примера, който използвам си важи с пълна сила.

2

Монархист

преди 11 години

Забележете най-важното: едно семейство има шест деца!!! (или поне толкова се виждат на снимката). Един ден тия шест ще имат по още шест и т.н. Добре дошли в *** на една държава.Аз искам когато 01.01.14 паднат ограниченията за работа всички държави да въведат цензове за образование(или професионална квалификация) и владение на чужд език(официалния език на държавата, в която отиват на ниво В2, например, проверено чрез тестове и устни изпити) пред заминаващите от Румъния и България.

1

С.С.С.Р

преди 11 години

****а ви лицемерна долна ЗАПАДнала .