124

Анонимен

преди 11 години

До икономистТъп ли си или само така си мисля? Не те ли хранят *** и баща ти с пенсията си бе пръдльо?

123

Дядо до124

преди 11 години

Дано да не доживееш и годините на пенсионираните летци и миньори ... *** гадна твар!

122

petko

преди 11 години

Колония се нарича зависима в политическо и икономическо отношение територия на земното кълбо, владение на чужда държава. Това е един от инструментите на империализма за разширяване на влиянието и териториите си. Колониите нямат независимо интернационално представителство и се управляват от малка прослойка, представители на колониализиралата територията държава.ес мвф нато най голямото зло на българия,кой е против това зло?ЕДИНСТВЕНО АТАКА

121

BOBI

преди 11 години

PRAV E,NA FRANCE XI4 NE I PUKA NA ANGLIA POVE4E A I DVETE NE GELAIAT BALGARI DA RABOTIAT TAM.PO DOBRE DA IZLEZEM OT EU I BEZ TOVA SAMO PROBLEMI S TAZI EVRESKA SGAN NARE4ENA EU.PO DOBRE S KITAI,RUSIA ,BRAZILIA OT KOLKOTO S TEZ KIRTATCI .VIGTE TCENATA NA TOKA,VODATA XRANITE,VIGTE SI ZAPLATITE. BALGARIA.KOLKOTO PO SKORO IZLEZEM TOLKOVA PO DOBRE.

120

икономист

преди 11 години

Всички пенсии трябва да бъдат заточени. По-добре да се помогне на млад сириец, който ще остане тук и ще работи, отколкото да се плащат пенсии. С тези осигуровки, които дъртите смучат заплатите са нищожни. Комунисти. На изборите гласовете за БСП намаляват, защото всеки ден камбаната бие... Не можахме да ви *** със съд, но Господ ви прибира... и изпраща в АДА

119

Усмивката

преди 11 години

По данни на самите сирийци, те плащат по 2000 $ на каналджия, който да ги преведе до България. Дайте да подбием бизнеса на каналджиите. Да въведем входна такса за бежанците и да ги пускаме законно през КПП-тата. Да не се мъчат през горите по козите пътеки. С тази входна такса можем да ги издържаме поне 6 месеца.

118

Мартин

преди 11 години

Така трябва ! Малко *** имаме дето храним ами и още *** с претенции и кой знае какво минало и бъдеще злокобно имат ! Че и по 1100 лв ? По един куршум ще излезе доооста по евтино и ефикасно !

117

Даола

преди 11 години

Пенсиите до 300 лв са подигравка - не може да се плати дори парното и тока. А това, че българската държава ще издържа за по 1200 бежанец е чисто престъпление спрямо обствения народ.Но нашите политици и управници не могат да защитят националния интерес пред Брюксел - там те зашитават само своя имидж / особено успешно го правеше Борисов, дали въобще онези, вкл. и Меркел разбраха, че става дума за един дори необразован човек.

116

:

преди 11 години

*** dyrjava , penzioneri ,i I kradci .. TVA e

115

Дядя Коля

преди 11 години

По принцип не одобрявам Сидеров. но в случая съм съгласен напълно с него. Аз също съм пенсионер и знам какво е. И така, моето мнение; затваряне на границата, защото тя не е само на ЕС. Границата е на Република БЪЛГАРИЯ, а това е моята Родина и не искам ***,недоносени и нахални *** маймуни да ни диктуват как да си живеем. Той ще ми каже, че това било наш проблем. Аз обаче ще му кажа; да си хваща пътя и да ходи където си иска; не е наш проблем. Бегом на клона ***. 98548

114

художника

преди 11 години

Ало, хотелиерските вериги- летния сезон свърши. Отваряйте хотелите за бежанците! Зима иде, лесно ще ги изхраним, щото човек има две ръце и една уста, ама трудно е да ги подслоним!

113

Анонимен

преди 11 години

Не подкрепям Атака, но подкрепям предложението. Тези *** да си ходят при единоверците. Изграждане на стена на границата с Турция и ако трябва минно поле и картечни гнезда.Не ни трябват повече ***

112

Анонимен

преди 11 години

До boyko_stoewТочно там е проблемът, че България ги съди като нарушители на границата, хвърля тези 1100 лв за съдии и прокурори, и след като ги осъди, те не могат да напуснат страната, защото имат издадена присъда. Самите бежанци, изобщо не успяват да разберат, че са осъдени, защото няма кой да им го каже. Слушах радио миналата седмица, където се гледаха нещата от правна гледна точка. Както винаги в България, милиони левове изтичат не там, където реално биха били полезни.

111

Анонимен

преди 11 години

*** държава е това.

110

boyko_stoew

преди 11 години

Ако Брюксел не помогне за издръжката на Сирийските Бежанци,предлагам да пратим няколко влакови композиции с Бежанци в Брюксел.По-добре ВЪН от Европейския Съюз,отколкото това което е като сме в него:-принудителни акцизи на всичко-никаква помощ ,когато се налага!

109

Анонимен

преди 11 години

Ако спрат да изпращат прокурори, които да водят безсмислени дела срещу тези хора, ще спестят повече от половината пари. Защото един бежанец реално получава 65 лв джобни за цял месец, а остАналите пари са за АДМИНИСТРАТИВНИ РАЗХОДИ. гГ-н Шопов, дали е отделил 1 лв от своите джобни, за да нахрани гладно дете бягащо от бомби? Разбирам, че всичко това е нож с две остриета, но никой не гледа на проблемът от човешка гледна точка.

108

Анонимен

преди 11 години

До ЛалаDA,am NE- TE STE B1DAT NOVITE GLASOPODAVATELI.............

107

българин

преди 11 години

ЗАТВАРЯЙТЕ ГРАНИЦАТА!!! СПЕШНО!!!

106

лудия

преди 11 години

подкрепям ги за запечатването на границите! некакви спо 2 жени, разни терористи и тн. не ни трябват такива дето само да ни крадът и да работят за без пари да ни взимат работните места и да има разходи по тях.

105

Спонги

преди 11 години

Току що по телевизията показаха един нахален бежанец с две жени. Не било негов проблем. Искал българско гражданство и ние трябвало да решим казуса с двете му съпруги. Аз лично не бих му дал гражданство. да ходи в саудитска Арабия. Ние сме светска държава и не ни трябват ислямски фундаменталисти.