41

бай Петко

преди 10 години

440 лв. НЕ е 22 евро, заспали журналисти !!!

40

Фалконе

преди 10 години

На гербаджиите задниците им са отворени за парите искат да продадат всичко в България дори и гробищата и изпражненията

39

Алекс

преди 10 години

Глупости на търкалета, както обикновено.Случанйо следя тия индекси и Фейсбуук като цяло е оценен на 48 милиарда. И това е ако обяви фалит и разпродаде всичко. Печалбата е неизмеримо по малка.Освен това в договорите за покупка на земя има клаузи за ползване. Ако някой мисли, че като открие нефт в задния си двор ще забогатее да попрочете законите за собственост. Тоя лудия освен да плещи простотии друго не прави, (както и електората му де). Успех на всички! :)

38

www

преди 10 години

Същият Волен Сидеров не коментираше Неродения Петко (ГЕРБ) преди пет-шест години, пък после го подкрепяше безусловно почти четири години.На приказките на Волен Сидеров не може да се вярва по принцип, на приказките на кой да е луд - също.

37

Гласувал за Атака

преди 10 години

Волене, пак назначиха поредния непоръбен фес с килийно образование да се упражнява в държавно ръководство. Как да ти се вярва? Кой ще гласува за тебе след някой и друг месец? Как ще убедиш хората, че не си най-обикновен продажник?

36

Баш Атакист

преди 10 години

По добре ДПС, отколкото ГЕРБ. По добре фесове отколкото мутри в политиката. Жив да си Волене , че ни отвори очите за тази истина. Нека всички атакисти ме подкрепят.

35

Бе Волене

преди 10 години

Те тия които коментират преди менчакат с нетърпение да си я продадат земята,която ги храни и е хранила техните предцичакат да я продадат и да извъзат от България като фъсни

34

Исмаил

преди 10 години

Че за кво му е на българина земя като го мързи да я бачка и предпочита волен да му даде милостиня от пица и 20лв .

33

Анонимен

преди 10 години

къв е тоя

32

ист

преди 10 години

Сидер ага ти не си никакъв националист, Ти си национален предател, Ти уби национализма предателю, *** на Доган ти си петата колона на ДПС,Определям еденица мярка за национално предателство- ЕДИН СИДЕР,

31

rumen221

преди 10 години

ТАКА Е...!" - Една компания би могла да изкупи половин България и да осъмнем гости в собствената си държава".

30

Анонимен

преди 10 години

До :)Този може ли да не го показвате, че детето пищи като го чуе!

29

Смях

преди 10 години

Хубаво е човек да се посмее в края на работния ден като види тоя АГА на снимката. :D

28

Анонимен

преди 10 години

Волен,сен делимусун *** гиби

27

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДАТЕЛ!

26

Анонимен

преди 10 години

САМО ВОЛЕН,САМО АТАКА--БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА ОТ АТАКА, А НЕ ОТ *** ГЕЙБЕРАСКИ НАЧЕЛО С ЕРДОГАНОВОТО *** БОКО РАПОНЯ

25

:)

преди 10 години

Сидер ага, свърши се с тебе, не се напрягай. Хората никога нява да ти простят, предател алчен. Няма нормален човек, милеещ за България, който да подкрепя подигравките на ДПС. Подигравките, които ти и продажната ти "партия" подкрепяте. Съвсем скоро ще разбереш какво е да бъдеш презиран от всеки, Сидер ага, презиран от всичко и всеки в тази страна.

24

Do Харалампи

преди 10 години

Razbiram te dude,prostoto si e prosto...Da ne be6e se izdal pone Govno...

23

БГ

преди 10 години

Ще гласува със свалени *** и силно наведен и намазан с вазелин!Мазен еничарин, пак ще подкрепи ДПС. Поздрав за ЮРУШ!Доволни ли сте?Оставка!Не на ибрикчийството!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живе България!

22

AIMILIVS

преди 10 години

Бях го позабравил това психичноболно джудже и турска *** , с голите му снимки , с подмасовите сесии и извиненията ....бил е зает да си харчи парите от националното предателство.