31

член

преди 10 години

Леля Цветка - От както Фидоска напусна столовата в парламента,работата рязко намаля дори уволниха помощник готвача

30

Анонимният

преди 10 години

Не и трябва диплома за да изучи добре занаята, как се прибират рушвети, държавни пари и се въртят всякакви далавери.

29

БОНИ

преди 10 години

Не ни правете на ***! Когато установих, че дипломата ми е унищожена от бившият ми съпруг, отидох в института. За мое учудване преподавателите, които са останали да работят там, ме познаха и ми се обадиха. От администрацията извадиха архива и ми направиха дубликат, така че този въпрос е бързо разрешим. Не може със седмици да се търси Фидосова има ли образование или не. Става най-много за час. Смешни сте с тази специална комисия!

28

Анонимен

преди 10 години

опапак калинкаякокак го правитеаз да търся такива, не бих ги намерилда живей

27

Stanketo

преди 10 години

Най-големия нотариус е Искрето! То от снимката се вижда...

26

наблюдател

преди 10 години

Фалшива е отвсякъде, няма 2 годишен стаж. Бившата кметица П,Йорданова е дала документ на "Искрето" сневерно съдържание, Колкото за дипломата от С,У, питайте приятелят и Петканов,

25

Анонимен

преди 10 години

За 4 години от сутрин до вечер съм готвила законитая затова ли е 200 кила, щото яла хария? Обещавам си закони да не готвя

24

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Колкото и да не я харесвам Фидоска може и да има диплома.Дипломите в последните години се изкарват на руло като тоалетна хартия .Да е прочел някой за осъден преподавател хванат с подкуп?Не се купуват дипломи само за висше образование ,а за всички нива.Огледайте се около вас и ще видите колко неграмотници и *** мамини синчета са с такива ЗАЕМАЩИ МЯСТО НА ДЕЦАТА НИ ИЗКАРАЛИ С ТРУД ОБРАЗОВАНИЕТО СИ.

23

Анонимният

преди 10 години

Не калинка, а мутирало Чернобилско КАЛИНИЩЕ

22

Анонимен

преди 10 години

Основния въпрос КЪМ ВСИЧКИ политикaни трябва да е:ЗАЩО 23 години след прехода хората продължават да живеят с 150 евро на месец ???ТОЗИ въпрос трябва да се задава ежедневно, постоянно НА ВСИЧКИ !

21

Анонимният

преди 10 години

Естествено, че я няма...на *** дипломи не дават

20

ЕДНА

преди 10 години

Н А Р О Д К О Й Т О Ж И В Е Е С М И Н А Л О Т О С И Н Я М А Б Ъ Д Е Щ Е !!!Вместо да се постараят да оправят сбърканата ни държава, днешните ЕКСПЕРТИ ровят непрекъснато в политическия ***, като старателно подминават първите 20 г. на престъпния ни преход, който ТЕ самите ни осигуриха!НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!

19

Анонимен

преди 10 години

В РУСЕ В ЕДИН ГЕРБЕРАСКИ ХОТЕЛ КОНТИНЕНТАЛ ПЕРСОНАЛЪТ Е БИЛ НА РАБОТА, А СЪЩЕВРЕМЕННО Е БИЛ В ИЗБОРНИ КОМИСИИ ПО СВЕТА- ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. ТАКА ПРАВЯТ ГЕУРБ- ЧУВАЛИ С БЮЛЕТИНИ ОТ ВЪНШНО, ФАЛШИВИ КОМИСИИ- КОГА ЩЕ КАСИРАТ ПРЕЗИДЕНСТКИТЕ ИЗБОРИ ? А СЕГА КАГТО ПУСНАТ И БРЕНДО И СРЕТАН, БОЙКО ЩЕ СЕ СКРИЕ В ПРАВИТЕЛСТВЕНА В ХИПЕРВИСОКО КРЪВНО

18

Анонимен

преди 10 години

ДО ЦИРКНИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИЗКАРВА ЛЕКАРИТЕ УБИЙЦИ, САМО ЗАЩОТО ЕДИН ОТ ТЯХ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ВРАГ НА БОЙКО И ЦЕЦО. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА РАЗДАВА ПРИСЪДИ ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА И ДА ЧЕТЕ СРС-ТА. НЕ МОЖЕ БИВШ СОБСТВЕНИК НА НЕЛЕГАЛНА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ В КРАЙМОРИЕ ДА Е ПРЕМИЕР НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА. ЧЕТИРИ ГОДИНИ ВЖИВЯХМЕ В АБСУРД, СЕГА СЕ СЕТИЛИ ДА СТАЧКУВАТ- КАКВО МУ Е НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ОСВЕН,ЧЕ БЕШЕ ТВЪРДО РЕШЕН ДА РАЗБИЕ ШАЙКАТА ГЕРБ ? С КАКВО Е ПО-ЛОШ ОТ ЦЕЦО И БОЙКО ?

17

гост

преди 10 години

Да се проверят и протоколите , имаше един "дупедат" с 6 взети изпита за един ден.

16

АРШИНА...

преди 10 години

А на депутатина бат" Сали проверихте ли дали има диплома поне за четвърти клас?

15

до цирк

преди 10 години

Да, наистина цирка в държавата е голям, щом като до голямата власт се докопаха разни физкултурници, пожарникари, гинеколози и хора без дипломи, които си нямат хал хабер от политика и международни отношения.

14

Seifi

преди 10 години

Е те и *** имат Дипломи колкото да вземат книжка. След като БОКО бе премиер в БГ всичко е възможно

13

falshivo obrazovanie

преди 10 години

OH KOLKO LI SA DEPUTATITE S FALSHIVI DIPLOMI I DESERTATZII ? PROVERKA NA VSI4KI SAMNITELNI DEPUTATI, MINISTRI, DOKTORI, MAGISTRATI. DA IM PROVERIAT DESERTATZIITE ZA PLAGIARIZM....MNOGO SA PLAGIATITE...PROVERKA I PROZRACHNOST...DA OBIAVAT REZULTATITE I DA IM OTNEMAT VSIAKAKVI PRAVOMOSHTIA.ISKAME DA ZNAEM KOLKO SA UMNI TEZI DETO STOAT NACHELO NA VLASTTA..

12

Анонимен

преди 10 години

А З.Златанова няма ли друга работа? По-добре да се заеме с еврофондовете,ако има капаците,разбира се,но май е способна само да рови по папките,а пряката работа е без значение,та нали те и без това ще откраднат каквото могат,няма значение повече или по-малко.