26

До 23

преди 10 години

Колата е "Пежо-308" и е връстник на Шекерова.За цената на колата - виж пост 19 !

25

ставри

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ако мразиш простотията няма да напише тези глупости.

24

ds

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !То и аз ги мразя всичките и не ми дреме ГЕРБ ли ще е или тройната клика, ама вие прекалявате - тоя бил оня бил. Всички са мафия и си играят с нас. Може и местаня да е звънял на ЦвЦв да му поръчва и да толкова е глупав. Те не са глупави по скоро са заслепени всички от власт и се мислят за недостижими помисли го малко от тази гледна точка! Те и герберите нествата ама едва ли си мисля, че тройката стоят със скръстени ръце и само се грижат мило за народа!

23

varg

преди 10 години

Моля ви се махнете я тая снимка,че ме плаши.Получих нервна криза.

22

Анонимен

преди 10 години

И на четвъртата власт и се намери цаката !!!!!!!!!! ОГЪН ДА ГИ ГОРИ !!!!!

21

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !ИЛИ точно БСП/ДПС за поръчали палежа с презумпцията, че простия (като тебе) народ ще набеди Боко и Цеко

20

стоманчо

преди 10 години

До Това е лошо !Я пак си помисли! колата е чисто нова.

19

Сако президент

преди 10 години

1. Колега, форумец, заплати по 15 бона Виктор и Ани могат само да сънуват. Човек - тука не са ти Съединените щати, няма такива заплати, не заблуждавай хората!2. Абе, що не пишете каква е колата - на снимката виждам само част от облегалката зад главата и не мога да установя. Е, личи, че не е S-класата и 7-*** серия не е...3. Не бързайте с версиите за умишлен палеж, понеже може чисто и просто да се е получила повреда в електрическата уредба на автомобила и тогава точно това става - изгаряне.

18

Анонимен

преди 10 години

И по 15 000 да взимат теб какво те бърка, да не им ги плащаш ти, ***, гледай си в твоето канче, в което ти подхвърлят жълти стотинки, за да списваш в сайтовете червените си глупости. Вие другарите много мечтаете всички да са равни-еднакво бедни и в калта.

17

ds

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ама си много "умен". Личи си, че си от червената клика! Що се ГЕРБ са ви виновни, ама нали сте драскачи и затва ви плащат сега от червената напаст да свалите от тях напрежението? А БСП като пуснаха Брендо и Йоско под домашен. Може някой от тях да изпълнява мокрите поръчки на тройката да си върне дължимото. Май май баш ага местаня и драсна клечката.

16

nerez

преди 10 години

13От къде знаеш колко им е заплатата ? Или и ти си от "Клуб Знатоки"?

15

Това е лошо !

преди 10 години

Лош знак за Шекерова. Иначе да не жали за колата. Пазарната цена на този автомобил е не повече от 600 лева, заедно със собственика.

14

секвентон

преди 10 години

вдигат си рейтингите с цената на всичко!

13

ани ц.

преди 10 години

Генке питай пак кой назначи Пеевски и може и ти да пламнеш.

12

тракторът оре

преди 10 години

очакваше се нещо такова, много си позволява Генка, нашите политици са свикнали на друг вид водещи-удобни и мазни, които да не задават настойчиво въпроси и да показват, че не вярват на глупости. вчера и куневица се препоти няколко пъти, а станишев и местан смениха по няколко цвята,последният даже гледаше като баядисал по време на рамазана.Да внимава Генка,че момчетата на алексей са брутални.

11

Анонимен

преди 10 години

Председателя на ДПС Лютфи Местан и обеща да и " убоде очите" и ето- партийната повеля на теротистичната партия се изпълни !Що задава неудобни въпроси към свещенната крава ? Вместо да го възхвали и оближе .....

10

ИСТИНАТА

преди 10 години

червените *** палят и мародерстват заплашват,всеки които им задава неудобни въпроси,сега се очаква и генка да я изгонят тихомълком.никога вече проклетите бкп_бсп_дпс,и предния ден и беше запалката на гости,резултата е налице първо колата после уволнение ако не се вразуми,тия методи са в сила от 09.09.1944г.,нищо нова за терористите комунисти..

9

red fox

преди 10 години

Като тормози Местан тъй ще е. Предполагам, това е само предупреждение. Така се гради послушна журналистика.

8

НИГА УАТ ??!

преди 10 години

Типична селска прчка.В София са много такива,само,че си мислят,че като ходят проскубани,негримирани,с развлечени пуловери,пълни с молци и мръсни пътъци - са интересни и важни.Беи,че има такива жени,'дето да ти се отще и секс и всичко :-хх

7

Анонимен

преди 10 години

Български баналности!Тя държавата и хората в нея изгоряха, та да се косим за един автомобил, който вероятно е и застрахован!Мирише ми на медийни войни. Погледнете ги как всички ТВ-та са озверяли за пари, пробутват ни какви ли не буламачи и ни показват някакви отвратителни бозайници, самонарекли се ВИП и т.н. Че аз като искам да гледам животни си пускам Wild, Animal Planet, Nature