38

Анонимен

преди 10 години

МАЛЙЙЙЙ....КОЛКО СМЕ ПРОСТИ БЪЛГАРИТЕ !!! КАК МОЖЕ ДА СТОИМ БЕЗУЧАСТНО , И ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ПАРТИЯ КОЯТО Е 4-ТА НА ИЗБОРИТЕ ! "АТАКА" В МОМЕНТА БИ ВЗЕЛА 1-3 % НА ИЗБОРИ А ВСИЧКО В ПАРЛАМЕНТА ЗАВИСИ ОТ НЕЯ ! СТРЕСНИ СЕ БЪЛГАРИНО ЗАЩОТО С ТЕЗИ ТРИ ПАРТИИ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА.

37

Анонимен

преди 10 години

БСП.....налива огромни пари в тия така наречени социологически агенции....Които какво правят?Срещат някой човек на улицата,питат го за кого ше гласуваш....на 10 човека един им отговаря и той разбира се не е много интелигентен,казва им БСП,за предпочитане питат хора в напреднала възраст по опърпани....след което това се завърта по медиите ,които им правят додуци...като заглавието разбираш ли БСП е първа политическа сила ,и разбира се целят да манипулират общественото мнение

36

Ф-1

преди 10 години

Няма начин ГЕРБ да не спечели изборите....ако бюлетините се печатат в Костинброд!

35

Нике1класик

преди 10 години

Днес е Симеоновден!Въпреки че никога несъм гласувал за НДСВ му честитя именния ден на Кобурготски!Иначе НДСВ е под чертата защото си смениха името а не защото няма балами!Иначе ако ГЕРБ отиде в пъкала ще е най-добре за цяла България!Тея дори не са от добрите мутри начело с Илия Павлов и Гриша Ганчев дето ракетират и бандитстват ама с мисъл за просперитета на държавата!СИК и ВИС са нарицателни за най-големите улични *** между престъпниците!

34

Анонимен

преди 10 години

Те вече ги задминават . По бързо от очакваното се разпадат.

33

Анонимен

преди 10 години

Да си кажем истината...че ако не беше помията лята от БСП преди изборите..ГЕРБ пак щяха да са на власт...БСП вкара 84 депутата с измама,с изборни манипулации с компромати с тая помия с бюлетините в Костиброд.....И тея същите да ви припомня ,че 2009 преди изборите казваха ,че ГЕРБ ше имат 60 депутата и ше управлява в коалиция с БСП...ама на изборите....стана друго тогава...Така че на тоя така наречен политолог да му кажа да не си прави сметка без кръчмаря...

32

Анонимен 1

преди 10 години

Българинът не е поумнял и не се е оттървал от месиянството, ще си намери нов месия рано или късно, засега, обаче такъв се не види....

31

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ - FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКО ДРУГО Е ФЕКАЛИИ !

30

Анонимен

преди 10 години

медалът винаги има две страни, а в България и двете са по съветски алено червени: БСП и ГЕРБ - А и Б отборът на БКП/ДС/КГБ

29

бъдин

преди 10 години

Господи, накажи крадливите политици да плачат с кървави сълзи!АМИН!

28

ххххх

преди 10 години

Ама те вече са като НДСВ смешниците на челу с мутрата са аут.Не знам защо само си дава паричките тоя балък Борисов,за протести,колко и да му се иска няма да се върне във власта.Фидосова Дянков,Цветанов,жената мъж Цачева му подляха вода.Затова в Банкя и от там при Бистришките тигри.А и за там не става от нерви доста е качил и ще има пак проблем с кръвното.ХА ХА ХА ХА.Има господ!

27

Анонимен

преди 10 години

който е срещу герб е национален предател. Казах!

26

Богдан

преди 10 години

Гледам платените лъжци, започнали пак акъл да дават на Борисов..а бе оставете ги,нали са опозиция,какво ви дреме,хванете се със Станишев/Орешарски и тях ги съветвайтекак да задържат "народната любов" ..нали тях ги припознавате за истинска партия..айде у лево,че ми идвате в повече!

25

БСП на колене

преди 10 години

САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!САМО ГЕРБ!!!!

24

бъдин

преди 10 години

До 16 muzakaПартия и политика са мръсни думи в БГ!Очаквай партия да дойде и да се справи с милионите крадци у нас!Та няма толкова затвори.Само военен режим със унищожаване на крадците оправя положението!

23

най-после

преди 10 години

една хубава и съдържателна снимка на Борисов. Широк гръб,вижда се отдалече и нека е така и в политиката и властта, да му гледаме гърба.

22

$?!

преди 10 години

Не може, ами със сигурност и за радост..

21

Супер !

преди 10 години

ГЕРБ се разпада и това е много добр. Най-голямото зло за България последните 23 години умира.

20

555

преди 10 години

Платен никому неизвестен политолог-и да изчезне Герб не е страшно,защото повечето хора не са за БСп ,а са дясно ориентирани-очакваме голяма дясна коалиция,за която ще гласуваме и млади и стари.

19

Анонимен

преди 10 години

Все едни и същи платени прогнози, а ГЕРБ все печели изборите. Егати държавата, егати манипулацията на "социолозите".