18

Анонимен

преди 10 години

Да, махнете трамваите от центъра, че на бабките-софиянки им е много шумно. И друг път не говорете глупости.

17

Анонимен

преди 10 години

Кое им е несъвместимото на трамваите? Някаква част си имат отделна част от платното за движение и не създават проблем. Може би е добре за останалите да се преустроят релсите и да са близо до тротоарите (има някъде из София), но не съм от най-разбиращите. Колите и липсата на паркинги е големият проблем. Колкото по-удобен и редовен градски транспорт се направи (а не да се построи едно и да се махне друго), толкова повече хора ще слязат от колите. Така ще е по-чисто, просторно и т.н

16

Анонимен

преди 10 години

Уау, поредните ултра ***. Ало, за вас паркове няма ли? Центърът е да вършиш работа там (И да преминаваш транзит, за да не заобикаляш половин София), не да се шляеш. Лумпенът Борисов вече утежни положението с напълно ненужната пешеходна зона Витоша (Дето по негово време даже не беше и пешеходна, само беше забранено преминаването на простосмъртни с коли), сега още по-големи *** искат да го засенчат

15

Анонимен

преди 10 години

Може да пуснете и няколко трасета извън София до по отдалечени населени места из София област!

14

Анонимен

преди 10 години

Този архитект е съден за злоупотреби и му е отнета правоспособността да бъде архитект, демек си е един лаещ жалкяр ! Само журналистите не разбраха, че този е бил някога архитект, а сега се ползва да разлайва кучетата и да лъже бабичките по кварталите...

13

Метрото си е супер!

преди 10 години

Устройват ме и двата метродиаметъра. А доколкото зная третия ще минава под булевард България, така че да не мрънкат ами да го почват.

12

Пешеходец

преди 10 години

Не трябва да се маха трамвая. Напротив трябва да се пусне самостоятелна линия от Лъвов мост до НДК която да бъде безплатна.

11

Смешно ми е

преди 10 години

как пък ги сметнаха тия 40% неефективност... или новината не е написана като хората, или тия момчета си говорят на изуст... На мен метрото си ми харесва :)

10

Анонимен

преди 10 години

Не измряхте ли вече бе червени *** мръсни, айде марш при стратега Лилов, до Коледа да сте при него!

9

Анонимен

преди 10 години

Раковски кога стана булевард?

8

Анонимен

преди 10 години

40 процента от метрото било неефективноНякой май не си е пил хапчетата?

7

Анонимен

преди 10 години

Тея са доста нередовни:?!?!"40 процента от метрото било неефективно, а два милиарда лева за неговото строителство били хвърлени "на вятъра""Метрото е най-хубавото нещо случвало се на този град последните 30г.!!

6

Анонимен

преди 10 години

Да се премахнат трамвайте по Мария Луиза? А бе тези пенсии са с деменция, кой дава трибуна на тези ****ти?

5

венци

преди 10 години

Другария архитект да си отива в москва там е планировка по мярка за всички комунисти

4

Анонимен

преди 10 години

Според организацията трамвайният транспорт е несъвместим с центъра на града.По голяма глупост от това не съм чел! Транваите са екологичен и идеален транспорт точно за центъра! Метрото не може да замества трамвая, защото спирките са му много по дълги и не става за изминаване на кратки разстояния.

3

Егон

преди 10 години

Ама няма просто начин да не започнете да спъвате работата на Фандъкова. Щом е от ГЕРБ дай да *** де що хванем. Комунисти долни. Как пък едно нещо не позволихте да се построи в тази държава толкова години? Все интереси, все за пари, все ненаядени.

2

2 милиарда ли?!?!

преди 10 години

" ... два милиарда лева за неговото строителство били хвърлени "на вятъра", посочи Димитров. "Как бе?Бойко за какво орева света с това метро!Нека му е зле, поне с 0,5 млрд. е на плюс само от това перо!Халал да му са! Малко му остана!

1

..

преди 10 години

Злобните пенсионери си направиха инициатива.