20

БРАННИК

преди 10 години

АКО зависеше от мен, щях да обеся публично всички "политици" от 1989 до сега и щях да ви задължа да гледате. Мястото на националните предатели е в централен софийски или в централни софийски. Няма червени, сини, жълти или зелени.

19

Наблюдател

преди 10 години

Бойко нека да е мутра ,пожарникар,*** и ВСИЧКО което изписвате по негов адрес, но това че успя да СМАЖЕ БСП и ДПС е факт! Секна кранчето и сега затова са като изгладнели кучета захапали властта и плюят срещу него! За какво е тоя милиард? - соц.помощи отиващи за *** и турците и "разплащане с бизнеса"!!?? -кой бизнес? -фирмите на БСП и ДПС печелили проектите с държавно участие и неизплатени от ГЕРБ! какво ще види българският народ от тоя заем? - дългове!

18

Сам като бясно куче

преди 10 години

Борисов злобата те идва от това, че си сам като куче.Без жена, без деца като куче.Затова завиждаш на Станишев.

17

nelineli9

преди 10 години

Пашата ли плаща на пишещите тук активисти или лично вожда им,голямо активиране

16

герп

преди 10 години

Президента като е под чехъл, лошо ли е, според борисов?

15

търсач

преди 10 години

УНИКАЛНО!!! ДОСТА ВРЕМЕ СЕ ОПИТВАМ ДА НАПРАВЯ КРАТЪК ПОРТРЕТ НА СТАНИШЕВ, НО ТОВА Е ГЕНИАЛНО......Eлементарен едноклетъчeн организъм, който се състои от една клетка. Тя изпълнява всички основни функции за един организъм: хранене, дишане, растеж, размножаване, движение......НАДЯВАМ СЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ ДА ГО ЦИТИРАМ! НИЩО НЕ СЕ КАЗВА ЗА Т.НАР. ДЕЦА НА СТАНИШЕВ, НО ТЕ СА ИЗБРАНИ ОТ КАТАЛОГ НА МЪЖКАРИ-ДОНОРИ. ЩЕ МИСЛЯ ПО ТОЯ ВЪПРОС!!!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Taq tikva suvsem izperka. A neshto da kaje kogato durjavata se upravlqvashe ot Cvetelina Borislavova, Ivo Prokopiev i t.n.?Tezi neshta koito govori sa dostoini edinstveno za jult vestnik i ako si misli, che po tozi nachin shte si vdigne reitinga ot kalta, jestoko se luje.

13

Анонимен

преди 10 години

Мачкай Бойко комунистическата и турската мафия. Само ти остана там, и Волен ни предаде. Ти и хората отвън, други няма.

12

Анонимен

преди 10 години

Какво да кажа, простака си е ***. А какво да коментираме за неговата Цветелинка след като тя е един от най-богатите хора в България и тя държи банките. Интересно как е забогатяла - отговора е много лесен. Мутрата Бойко доста хора е рекетирал заедно с охранителната си фирма за да осигури този ресурс на държанката си, която после му тегли шута отзад и сега пак се навърта около него след като продаде дяловете си в банките.

11

Анонимен

преди 10 години

Към Борисов - не е лесно да си чехълче (Eлементарен едноклетъчeн организъм, който се състои от една клетка. Тя изпълнява всички основни функции за един организъм: хранене, дишане, растеж, размножаване, движение)

10

Анонимен

преди 10 години

Малииии сега чак осъзнавам колко кранчета е спрял Бойко.

9

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 10 години

на човека, който реално управлява БСП Моника Йосифова._а бе пишман мачо,твоята(тя никога,*** никогане е била твоята,а на парите си Цветелинка)що те остави бре???Станал си на 60 години,сам като куче ,мачлета риташ??Ти не държава,семейство не можеш да запазиш самовлюбен ***.И ако си спал с някоя подчинена министърка,не те прави Казанова,нали ,*** ти си на такова интелектуално ниво,че не можеш го разбра,млъкни,и се моли прокуратурата да се не пробуди,че и една Моника нямаш,да ти донесе пура.....

8

Анонимен

преди 10 години

Бойко, Станишев не е под чехъл, а под голям турски ботуш, даже два. Да не мислиш че му е лесно?

7

Пешо

преди 10 години

"Борисов за Станишев: Не е лесно човек да е под чехъл!"Браво на Борисов, поне си признава човекът! Той ако не знае какво е да си под чехъл, кой друг??? Нали 3,5 години 'управляваше' под чехъла на Цветелина Бориславова и колегите й олигарси Вальо Златев, Цеко Минев, ***-аджиите и т.н. Така че му вярвам на Борисов, наистина знае, че не е лесно да си под чехъл :)))

6

nelineli9

преди 10 години

*** , а ти не отчиташ ли всичките си пари на Цветелина

5

ей ура

преди 10 години

тиквата -сатана губи силата си щом започна с лични нападки,теграмотник,яд го е че хората имат семейства ,деца,а той сигурно и кучетата му вече не го искат,да сте чули станишев да го напада за грозната му дъщеря и тъпата му сестра,тикво,тикво ,ако теи е останал малко акъл оди си харчи парите по света ,че лаком г.з кръв се..е,ама нали кукловодите отвъд океана са намери такава мишка като тебе и ти подават сиренце и ти си готов и майка си да продадеш за едно потупване по рамото,айде демон обратно в

4

до юрист

преди 10 години

юрист малиииаз пък съм мозъчен хирург

3

МИХОВ

преди 10 години

Г-Н БОРИСОВ ДА НЕ БИ ДА ЗАВИЖДАТЕ НА Г-Н СТАНИШЕВ ЧЕ ИМА ЖЕНА ДО НЕГО И ДВЕ ДЕЦА ВЕЧЕ - ТЯ МОНИКА СИ НЯМА ДРУГА РАБОТА ЧЕ ЩЕ СЕ ЗНИМАВА С БСП -- А НА ДНЕШНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ СТЕ ДОСТА СМЕШЕН ПОСКОРО ЖАЛЪК -СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ

2

Ясен

преди 10 години

Най големия. всичко друго е мижитурки и балъци

1

юрист

преди 10 години

Не е лесно да имаш и агентурно минало и криминално досие и да се вземаш за Бащица на нацията. Не е лесно да виждаш народната любоВ и да си имаш за боен другар Сретан Йосич. Ах, мъкааа!