298

Денислав

преди 10 години

До bochko tikvetoГрешките са ти много, не е една. Пред "но" се пише запетайка. Имаш и други. Аз съм на 32 години и определено не съм комунист, но ти определено си такъв.

297

Анонимен

преди 10 години

До БЪЛГАРИНСлушка я,къде ще ходи,знае и той кой вади парите,глупав е,но не чак толкова...

296

Никога повече ГЕРБ

преди 10 години

До SKYBET 361Ти май не знаеш точно кой е президент на България , но има голяма доза истина в твърдението ти !

295

Одисей 1

преди 10 години

На 12. декември 1990 година и второто правителство на Андрей Луканов подава оставка.

294

Бл.Благов

преди 10 години

Браво ,г-н Президент! Поне за сега крадците са спрени! Искаме прозрачност ,а не разни манипулации, искаме парите вложени перо по перо и да се следят ,все едно са като по Европейска програма!

293

Одисей 1

преди 10 години

На 7. август 1990 г. първото правителство на министър-председателя Андрей Луканов подава оставка под натиска на стачките и протестите. На 22. септември той съставя нов кабинет, който не се различава съществено от първия. Идва прословутата Луканова зима с празните магазини, дългите среднощни опашки за мляко и хляб, купоните. Протестите продължават. Идва денят, в който и миньорите от Перник завладяват пространството пред двореца на Царя. Луканов обявява мораториум по плащанията на външния дълг.

292

аа

преди 10 години

До До г-н Орешарски - не се опитвай да слагаш всички в една кошница - всички от провинцията били с кабинтеа Орешарски! Друг път! И аз съм от провинцията, а съм против него (както и всичките ми познати). Интересно сега как бързо вземат да намаляват тези 7 млн., които казваш (и бебета бройм, и неродените и теюи, които са умрели). Алоооо, събудете се в България няма повече от 6,7 млн. души.

291

Анонимен

преди 10 години

Според мен, ако някой е имал изобщо съмнения дали президентът ще бъде докрай пристрастен, след ветото вече няма такива основания.Не знам дали това правителство работи за хората, още не го е доказало.Но пък КФН потвърди, че офшорки, свързани с ***, работят за хората, като помагат да се източват пенсионни фондове. Така няма пенсии и хората, вместо да седят по цял ден като пенсионери и да се чудят какво да правят, ще трябва да бачкат, че трябва за хляб и няма да безделничат. А това е добре за хората, не ли?

290

Денислав

преди 10 години

До bochko tikvetoВярно ли е голяма разликата между комунисти и съвременни социалисти - еми вземи го кажи на всички пенсионери, който гласуват за тях. Те това не го зная. Обясни им че разликата е огромна, за да не гласуват повече за тях.

289

БЪЛГАРИН

преди 10 години

БРАВО РОСКО ТИ МНОГО СЛУШКАШ !

288

SKYBET

преди 10 години

hubavo e 4e ima oshte Bulgari kato prezidenta Boiko Borisov , ina4e vsi4ki drugi se prodadoha na dps naie veche golemeia nacionalist deto se pishehe bolen

287

Само едно не разбрах - какъв е този терним "частично вето" ?!? Звучи ми като "малко бременна" . В крайна сметка ГЕРБ си каза думата през устата на този ге*зер ! Срам за България и президентската институция. Сценарият в който не се отхвърли ветото е страшен и няма да е политически а социален. При неразплащане с бизнеса ще има фалити и още по-голяма безработица. Тока не е поефтинял драстично , а зимата идва ! Кажете г-н Офшорков как ще ви "извежда" НСО от президентството - с бял автобус ?

286

Денислав

преди 10 години

До bochko tikvetoОбразованието си ми е добро, ама твоето какво е? Не можеш да напишеш правилно и "милиард". Написал си: "къде са милиарвите". Цифричките дето си пейстнал са милиони, а разликата с милиарди е 1 към 1000. Ти какво ще намажеш от този заем? Вземи си сложи снимка на Станишко с дълъг нос, това е човека дето като каже "Добър ден" трябва да погледнеш към небето.

285

ромите

преди 10 години

да искарат 1 000 000 000 кво се правят .

284

Анонимен

преди 10 години

БСП -ДПС -АТАКА -СДС -НДСВ И ЗНАЙНИ и не знайни партий да ходят да търсят пари от *** махали дето 23 години га храниха с помощи да си Доган да си търси парите от *** :)

283

майна

преди 10 години

Thank you Mr. President

282

Анонимен

преди 10 години

Кутевчетата по форумите са фенове на Вигенин и практикуват еднополова любов.Затова се вписват в проекта на ДПС

281

SKYBET

преди 10 години

brav za pyrvi pyt vijdam v Bulgaria prezident na miasto , gospodin prezident vie ste golaim pich

280

Анонимен

преди 10 години

Няма комунисти,няма проблем.Има комунисти има и турци, и проблема е ОГРОМЕН

279

Шoп

преди 10 години

Фискалния резерв не е заем.