66

От Шипка съм

преди 10 години

Видях сбирщината на Бузлуджа. Потни немощни старци които мислят само за пенсиите си. А не виждат че децата им са побегнали в чужбина още от 90 година и не смеят да се върнат, защото любимата столетница около 100 години краде и раздава ресурсите на родината на ДПС

65

Хан Крум

преди 10 години

Тоя пухлю Офшорков да си каже за откраднатите пари през офшорките и да не разиденява повече народа, вече два месеца го питат, а той се прави на улав и действа подмолно за дестабилизация на страната, по свирката играе на кръга Капитал.

64

j

преди 10 години

Аз съм от провинцията, това което твърдиш е пошло и нагло. Повечето хора не искат отново *** комунисти шлякащи се с ДПС. Единственото което ни възпрепятства е разтоянието до София за да дойдем и да пометем червената столетница

63

Анонимен

преди 10 години

Абе млъкни бе ***. Какво съм виновен аз или всеки друг българин, че цялата държава е една мафиотска структура. Тук само война сменя статуквото - ако ще и гражданска. Ти да си виждал без кръв някой да в сдал власт? Няма президенти, няма партии. Всичко е едно цяло в борбата си за грабене. Интересът към грабенето ги обединява. Затова хората предпочитат да си заминат. Защото дори и да постигнат целта си така както Левски я постигна няма гаранция, че след 50 години няма да се стигне пак дотук.

62

До 62 Браво

преди 10 години

Пътувах скоро до провинцията. След Петрохан хората не искат да чуят за Б.Б, Цв.Цв. абе въобще ГЕРБ. Само заетостта им по прибирането на реколтата ги възпрепятства да мометат тия "протестиращи" на жълтите павета. След есента, когато попривършат работата ще ге отнесат т. н. "протестиращи" като куцо пиле домат.Селският човек не се интересува от "умни, красиви и ЕнтЕлЕгентни". Той знае едно. Законно избрано правителство трябва да бъде оставено да работи.

61

q

преди 10 години

Червени *** от БСП, турски *** от ДПС, фашисти от АТАКА сами заробвате собствените си деца, 100 години крадете и насаждате олигофренската ви червена идея. Продадохте ресурсите и производството на Доган Местан Ибрям, изнесохте милиарди капитал зад граница. А когато дойде ГЕРБ секна ви далаверата и скочихте като мършави кучета. За 3 години аз видях какво постигна ГЕРБ, стократно повече от колкото вие във прословутите ви петилетки. Скрийте се в землянките си долни мазни плужаци.

60

евтини хватки

преди 10 години

Това, с положението на ръцете, е една от заучените пози, които ползва плевела. Преподавател от НАФТИЗ го учи на тези евтини хватки!

59

s

преди 10 години

Мислете с главите си, не с задните си части. Това е дело на Доган и Сергей, търсят всевъзможни начини да прекратят протестите и да продължат сценария си който започна още с измисленото покушение над Доган. Бъдете умни и покажете интелигентноста си, не позволявайте да бъдете пионки на БСП респективно ДПС и палячовците от Атака.

58

s

преди 10 години

Ей долна нация 100 години *** ги тъпкали, сега пак се натискат. Мазохисти погубили собствената си държава и изгонили собствените си деца. Да сте живи и здрави много години че собствените ви деца да ви съдят.

57

аспарух чернев

преди 10 години

питай,питай някой дърт шваба дето помни втората световна.как с голи пръсти са чистели тухли.и как са си защитавали социалните права после.аз знамза да са това което са.а не мекотели безгръбначни.

56

x

преди 10 години

Мили Бабо и Дядо, не подържайте БСП респективно ДПС. Веднъж провалихте живота ми и просперитета на Р България давайки ресурсите и богатсвата на родината в пипалата на червената столетница. Моля ви не проваляйте живота ми отново, в противен случай дълги години ще се чуваме по скайп от няколко хиляди километра разтояние.

55

g

преди 10 години

Тъпите комунисти прекалено много власт и пари предоставиха на ДПС, и естествено те набраха сили и излязоха извън контрола на червената столетнаца. Един вид снобарското управление на БСП изтърва юздите на Доган Местан Ибрям. Да не говорим че поеха в задкулисието си и партия Юруш начело с психарчето Волен

54

n

преди 10 години

Гнусни плужаци в Р България само пенсионери ли има. Няма ли умни и работещи младежи, няма ли проекти които да подхранват икономиката за да има пари за ресурси и инфраструктура да бъде България красива и привлекателна за инвеститорите. Но вие драги червени *** които сте се надупили на ДПС и шизофрениците от Атака гледате само пенсионерите и ромите защото само това ви е електората. Бързо напуснете пределите на родината защото идва времето в което трябва да си платите сметките за опропастяването на живота на милиони хора и разбиването на просперитета и бъдещето на една цяла държава.

53

Анонимен

преди 10 години

много малко от тук драскащите знаят какво е ЧЕСТ като Плевнелиев наложи вето на повечето ще им стане ясно ,на червените не

52

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

преди 10 години

до 69. Бачкам от как се помня. И що??? Да *** другарката Манолова? В повечко ми идва, ша знаш......

51

аспарух чернев

преди 10 години

цел свят сеира ни гледа .опомнете се безумци.хващайте се за работа мързеливци.скатавки скапани

50

Мишка на конци

преди 10 години

Оредее ли протестът, чакайте включване от Плевнелиев!!! Кукла /мишка/ на конци!!! Ако такъв е държавния глава,то аз нямам нищо общо с тази държава!!! Докато го изритат!!!

49

Анонимен

преди 10 години

Как държавата съживява бизнес?Не е ли като се улеснят предприемачите?Този милиард ще потъне някъде и няма да има никакъв ефект.ОСТАВКА , комунисти!

48

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

преди 10 години

Хей, свободни хора, е*ете им мамата на платените драскачи! Игнорирайте ги! Майната им на нещастниците!

47

Анонимен

преди 10 години

От този заем ще подхвърлят стотинки на народа, които с нищо няма да подобрят живота, а децата ви ще го изплащат с лихвите години наред. Ако изобщо остават млади хора тук вече.