32

DDD 67

преди 10 години

Her omnes бушува днес! "Реформатори", "десетки протестиращи", "симпатичните и интелигентните" и т.н. и т.н. ... Кукльо Плевнелиев и той! Барабар Петко с мъжете! Не ви ли стана ясно, че ако не се приеме актуализацията на бюджета, държавата е пред банкрут? От къде ще дойдат парите за разплащане с бизнеса? Смешници!

31

5f5

преди 10 години

Те ще свършат доматите,ще започне и консумацията на ток ,ще ви видя с какво ще го плащате-да е"а и пенсионери,ще ядете орехите на Орешарски!!!

30

восъчни фигури

преди 10 години

Ако утре кукловодите заменят протестиращите с восъчни фигури, или с надуваеми кукли, или с пластмасови манекени от витрините, никой няма да забележи разликата!

29

Докато пръдне петела

преди 10 години

Реаниматорският блок обсъди бюджета със скоростта на светлината

28

НовиниVSРеалност

преди 10 години

Около 20 протестиращи са се събрали пред парламента "на кафе" срещу правителството на Пламен Орешарски. Все още няма скандирания, отвреме-навреме демонстрантите надуват *** и вувузели. Движението по бул. "Цар Освободител" е нормално. Протестиращи по бански и хавлии все още няма.

27

Мумифицирания

преди 10 години

Мумифицирания Реформаторския блок и ЕТ "герб-Буда", канят малобройните си почитатели да излязат на протест! Защото на Реформаторския блок и на ЕТ "герб-Буда", много им се иска, отново да са на власт! А мръсната работа, с хвърлянето на паветата и боя с полицията, нека да я свършат инфантилните протестиращи!

26

весели щуротии

преди 10 години

Лумпениада-2013 кани малобройните си почитатели на семинар за протестиране. Който включва: мятане на павета по автобуси, мазане на лицето със сценична кръв, псуване и крещене и други весели щуротии. Условията да участвате в семинара са, да сте умствено изостанали и да се самозадоволявате! Записването става в палатките пред Парламента.

25

повторение

преди 10 години

Тази снимка я публикувате вече за 47-ти път!

24

поименен списък

преди 10 години

Кои са тези 20 протестиращи? Направете поименен списък!

23

Анонимен

преди 10 години

Не ни занимавайте с глупостите на разни 'реформатори'. Кажете как протича плажа пред парламента. Ако може и снимки.

22

Анонимен

преди 10 години

ама мишо неделчев ме изкефи снощи по бнт разпиля комунистите направо ги сцепи страхотен човек !

21

Анонимен

преди 10 години

днес за първи път в човешката история не един,а цяла група хора успяха да са на две различни места едновременно:докато бяха на работа протестиращите също така пиха кафе пред парламента! законите на физиката и биологията най-накрая преклониха глава пред колоса на българския протестираш! освен ако да пият кафе пред парламента не е всъщност работата на тези хора и това да бъде възможното обяснение на този феномен, но това е изключено!

20

<44>

преди 10 години

Ето кой яхва протеста. Сега към тях ще се присъедини и Безуханова. Президента ще опита да наложи вето. Това е честния протест, които не се интересува от нищо , а иска гражданско общество. Смях и лош пиар. Е как някой да им обърне внимание на тези?

19

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНормално.На сватба отиват *** да ядат и пият "за здравето на младите" и за чужда сметка естествено, докато на площада трябва да седиш прав и да отстояваш гражданската си позиция включително и заради същите тези *** по сватбите, които те псуват защото видиш ли искаш да се промени нещо в тая ш*бана държава.

18

Нике1класик

преди 10 години

От цялото дясно войнство имам доверие единствено в бившия седесар Антон Тодоров!Това момче го гледах вчера по тв-то и смея да твърдя че неговата къртовска работа е полезна за цялото общество за се очисти и постигне катарзис!Не цепи басма никому и ровичка непрекъснато!Та щяхме ли да знаем без него че Емил Стоянов като част от Живковия елит е участвал в подписката срещу гладуващия десидент Петър Манолов или че Иво Инджев е станал "десен"с заповед на президента П.Младенов от 25.12.1989 да се внедри

17

5f5

преди 10 години

Какво да прави Орешарски там!Каквото трябваше го казаха-влизаме в рецесия!След бързите и спешни мерки които взе "РАБОТЕЩОТО" правителство-влизаме в рецесия!!!!

16

Вече реформиран

преди 10 години

Тия "реформатори" първо да си спечелят обществена подкрепа, да влязат в парламента и ТАМ да дискутират с Премиера бюджета. Премиерът няма какво да ходи по площадите и да се разправя с тоя и оня. В цял свят бюджетите се разискват и приемат от Парламент.

15

Анонимен

преди 10 години

***!

14

Дяволът

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Навремето някой каза един лаф : "Бай Тошо, без теб от ден на ден - все по-лошо! " И почвам да си мисля, че е прав... Толкова грабене и пак има щом се тълпят блокове и къщи да влизат в НС и да яхат протестите.

13

Анонимен

преди 10 години

когато журналята напишат за "десетки протестиращи" , значи става дума за 10 !!Някакви си самонарекли се "реформатори" искат премиера да им дойде на крака и да им играе по свирката. Ай сиктир бе, какви реформатори сте вие? Пръмова , Корман Исмаилов и онзи новия костовист?! СКрийте се