129

Test

преди 10 години

Sofianci ta sofianci...haide pokajete se.Kvo samo obikalqte kato na parad po ulicite.

128

до 142

преди 10 години

тая ако не е наркоманка направо да я прибират в некоя лудница

127

ViturStSt

преди 10 години

Ми не е наркоманка.Който го тжърди така упорито, чисто и просто е платен форумен ***.

126

До ViturStSt

преди 10 години

Човече, стига глупости. Никой не може да е чак такъв почитател на ГЕРБ.

125

male

преди 10 години

тая къв амфет е жулила просто не е верно

124

ViturStSt

преди 10 години

Споко няма да я изкарате наркоманка.За ваше съжаление хората в интернет не са"главно над 65 години, с основно или средно образование и от малцинствата"

123

Анонимен

преди 10 години

До _anonimen_Тук всеки ден има около 20-30 платени комунистчета да бълват глупости и да слагат минуси .... Така,че не се учудвай истината е на площада .

122

Анонимен

преди 10 години

Какъв чудесен номер скроиха хитрите герберунгели на твърдоглавите управляващи.....Сигурно вече се усещат, но се срамуват да го признаят.Браво на този, който измисли сценария, браво и на тези, които го изпълниха.Следващият номер ще бъде още по-ужасен.

121

Анонимен

преди 10 години

Наркотиците не прощават.

120

Хасму

преди 10 години

Долни манипуланти - провокираха всячески ченгетата, самите упражняваха насилие, но реват и се правят на жертви. Типично мутренско , по бойковски!!! В коя държава, допущат неподчинение на полицейски разпореждания, че не се сещам?! И нови избори да има, пак няма да стане вашата, *** проклети.

119

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименЕй Ботев за такива като тебе стихотворения е писал.Ако всички са били на тоя акъл още да сме си при султана

118

Ззз

преди 10 години

Какви са тези протестиращи ,че те надрусани като прасета

117

Възмутен

преди 10 години

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!!!Това същество е за 4-ти км.Това ако са интелигентните хора на ББ ??????

116

Анонимен

преди 10 години

Ако мен ме набие някой, никак няма да ми е смешно и да се радвам. Като гледам тази физиономия, ако всички протестиращи в България са като нея, тежки и горко на държавата ни.

115

Анонимен

преди 10 години

В мен се надига желание за отмъщение заради ранената жена и не виждам причина да се съобразявам с каквито и да било морални норми. Срещу мен се е изправил звяр кой иска да ми отнеме бъдещето и не мисля че сега е момента да мисля за християнските добродетели. Всяка какпка кръв на невинните деца на площада ще бъде отмъстена - бъдете сигурни.

114

Анонимен

преди 10 години

Тази окървавената трябва да бъде тествана за алкохол и наркотици. Ако пробите са отрицателни, значи жената просто е за психиатър.

113

янки

преди 10 години

АКО ПУСНАТ ГАЗ КАКТО СЪВЕТВАТ НЯКОИ ШУМКАРИ.ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО КАТО ДОНЕСА 5 ГАЗОВИ БУТИЛКИ.ТОГАВА ЩЕ ГЛЕДАТЕ КАК БЕГАТ КУКЕРИТЕ.

112

ViturStSt

преди 10 години

До Мистър ХАз не видях тя да недоволства от цялата работа.И точно тя никъде не е пищяла убиват ни.Опровергай ме с видео.Ми не е стимулирана има нормално свити зеници и без кръвонасядане в очите.Просто си е такава.Не лудите да си седят у тях на ракийка и да псуват телевизора.

111

Мистър Х

преди 10 години

до 111 - ясно е че съм имал предвид щиТове. за буквата се хващаш, не за същината. а въпросната Лиза илиЕлизавета наистина беше с толкоз оцъклен поглед цялаат нощ, и така истерично пищеше - "УБИВАТА НИИИИИИИИИИИ" че си личеше че е на стимуланти. тя ако не е предвиждала възможностат да отнесе някоя топулак за каков се буташе непрестанно в челните редици, отново и отново и отново.

110

ViturStSt

преди 10 години

С две думи полицята да бие медиите да не отразяват.Ми то комунистите това си знаят от 60 години.После защо имало хора по улиците.Как може човек да скочи срещу това само трябва да е платен:)Колко жалка овца с робски манталитет дет се мета на емята за 2 лв и трепери от страх на дойде Бойко трябва да си та де излезеш при тези обстоятелства на площада.Разбира се че само "луди" мъжки момичета като тази ще са там.Няма да са изпадлъци дет на са си намерили друга работа освен форумен робот