40

Анонимен

преди 10 години

Най-наглия политик от поне 20 години. Той не знае какво е оставка, какво е да се откаже. Никога няма да се спре този плондер ! Ние освен да го изгоним с протест друг шанс нямаме. Той и с 1% доверие е готов да управлява и да изтегли още 20 милиярда дълг.

39

tuttt

преди 10 години

няма такава наглост - просто Н Я М А

38

mr.2/3

преди 10 години

Защо нямаше протести ,когато Иван Костов разпродаде държавата ,когато бе на власт! Моля някой да обясни

37

Борис

преди 10 години

Ако един политик съзнава, че има вина за дадена национална катастрофа, той се оттегля от политическата сцена. Това повелява логиката и демокрацията.Тези демагози просто приказват празни приказки и клишета.

36

Тисе махни, пък ние

преди 10 години

Ти обслужваш мафията и българската и руската, жалки ми, жалки ми украинецо. Махни се, ние ще му мислим, защото ти си глупав, мнооого глупав и мисленето не ти се отдава. И обслужването на мафията не ти се отдава, честно казано си един голям некадърник, украинецо :))

35

KeepWalking

преди 10 години

Ако имахме 97 депутати в предишния парламент, боже мой, колко безобразия нямаше да бъдат допуснати, предположи Станишев.Боже господи,що за наглец бе ?!?!?! Хората те изгониха бе *** скапан....и за това имахте по малко депутати от колкото при виденовата зима...Ти ли говориш за безобразия....фалира кремиковци!!! направихте заменки за милиарди,спряха ви евро фондовете.....ТИ *** ЛИ СИ БЕ?!?!?!?

34

Елизабет

преди 10 години

ТОВА Е ДРУГАТА БЕТОННА ГЛАВА ! И НЕГОВИТЕ ГО ГОНЯТ , НЕНУЖЕН И ВРЕДЕН Е .

33

Наблюдател

преди 10 години

Не всички - вината Ви е от повече от 69 години - може да се започне още от терористичния акт в църквата "Свети Крал"!Докога ще продължавате с ината си, дебелоочието, арогантността и болната амбиция за власт!?!Считате, че подкрепящите Ви са повече - тогава защо Ви е страх от нови избори?Докажете не само на себе си, а и на всички, че тези, които Ви подкрепят са наистина болшинство!Имайте поне капка достойвство!

32

752031

преди 10 години

Вече не чета новини над които е снимката на Станишев. Гади ми се

31

Анонимен

преди 10 години

Ще обслужи ГЕРБ защото сте по-зле и от тях. Сам си го признава, умник

30

бай уй

преди 10 години

оставката ще бъде единствено от полза за народа, бе ***! защо толкова се страхуваш от герберските бандити, твоите бандити не могат ли да им свият сармите, а бе пезевенк

29

до ММ

преди 10 години

ти явно не си наясно, че лица като Станишев Местан Доган и приближените им не вдигат кръвно така лесно...те това го правят от 20 години да те крадат и лъжат докато те гледат в очите и да продължават да го правят и след като са разбрали, че са хванати и после и изритани дори...това са хора които нямат никакви чувства за да вдигнат кръвно от това, че предават народа си...ТАКА ЧЕ НЕ СЕ НАДЯВАЙ!!!

28

Пешко

преди 10 години

Тоя украинец не е ли само депутат? като какъв се обяснява надълго и нашироко?

27

Богдан

преди 10 години

Въобще не четох излиянията на тоя човек. Достатъчно ми е заглавието. Кажете, това не е ли вече прекалено? Първо, кой е казал, че Цветанов "ще възкръсне"? Второ, защо такъв страх от Цветанов? Мене не ме е страх, две трети от България не се страхува от Цветанов. Защо ги тресе страх от Цветанов? Какво направи или не направи Цветанов на тези хора, че непрекъснато внушават това. И това означава ли, че са убедени, че изборите ще бъдат спечелени от ГЕРБ? Ако е така, защо обиждат народа? Ако народът иска ГЕРБ да е първа сила - какво лошо в това?

26

сина

преди 10 години

Сюргюне Станишооглу, извади си догановия от *** и после го ***, не разбираш ли, че народа те МРАЗИ в истинския смисъл на думата, изпята песен си, съсипа партията ЕНИЧАРЮ !!! От 2009 вече не гласувам за БСП /след тройната коалиция/, в която всяка вечер си лягаше с турчина /вероятно му е голям/. Никога повече за БСП, хора осъзнайте се, 500 години ни мачкаха, сега украинеца легна с турчина и завладява България !

25

Анонимен

преди 10 години

СтаниШеф така и неразбра, че ОСТАВКА обслужва българския народ, а това какво ще реши той на едни нови избори е негово право, СТАНИШЕФ не е човека , който да определя кой да бъде на власт и кой да съставя правителство, това НЕ ГО РЕШАВА ЧОВЕКА БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ !!!

24

minuvach

преди 10 години

Обаче Станишев го нареди добре тоя път.За какъв се мисли тоя *** бокото не ми е ясно. При него хората се самоубиха от мизерия. Как да се вярва на тея протести. Поне да имаха някакво предложение за алтернатива, ама не...оставка та оставка...никой не вярва вече те тия протести са реални и не дирижирани. И самия факт, че Борисов *** толкова за избори е показателен за тва, че свършиха парите и вече няма кой да финансира вандалите.

23

Боце

преди 10 години

Тези политически трупове са се самозабравили тотално!Мислят се,че светът се върти около тях и вече 23 години ни запълват всички дупки.Докога?Оставка и пак оставка!!!!!

22

бай уй

преди 10 години

модата в европа е 4 год. максимум в една фирма след което трябва да смениш работа защото ставаш непродуктивен Вие колко години искате да сте такива?Извинявате се за груби грешки които народа и медийте знаят, а за тези които още не знаят?

21

мм

преди 10 години

Зимата ББ вдигна кръвно, сега е ред на Станишев и местан.