81

дядо Данчо

преди 10 години

Ей,браво беее,най после новина.И какво от това?Производство,експорт или ще ни се подобри хала след поредното *** на империята?Резил!Те това е баш навеждане на *** по земните кълбета и у нас!

80

Тариката

преди 10 години

Чакай да пръдна в чест на новия крал

79

British fucker

преди 10 години

who the *** cares????

78

Язе

преди 10 години

До Анонимен 83Да, ама мойта баба доживя да види и правнуци, както и много други Български майки юнашки. Което повече ме радва отколкото ме натъжава вашата констатация.

77

boygay li e

преди 10 години

E koi mu puka w bg kakwo e rodila taia krwosme6ena patka....pi6ete za problremite na bulgtariteee....

76

opa

преди 10 години

dnes.bg не се различава от SUN , даже един и същи човек и плаща, *** жалкото :(

75

Jolly Roger

преди 10 години

До костов отивам да се изпикая и си лягам.

74

Анонимен

преди 10 години

Боли *** фара за тея !

73

Natural Dialectics

преди 10 години

Тоя малкия за къв ще е цар некъв или ? Що толкова шум ?

72

Cleo

преди 10 години

Да е жив и здрав както и останалите 370 000 бебета родени на този ден. Това с нищо не се различава от останалите, стига сте ни занимавали и хабили Интернет трафика.Благодаря ви предварително

71

bgsoldier

преди 10 години

78, баба му Даяна е най-чистия човек в тоя свят сигурно. Това, че кралската фамилия не струва, си е друг въпрос. Като видиш Чарлз и ти се повръща... *** е бил, да зареже Ди заради тая дърта камила!

70

от левия в десния

преди 10 години

4 кила почти, а в лицето прилича ли на бат Бойко?

69

Костов

преди 10 години

Да е жив и здрав новият благороден член на кралската фамилия, който по рождение има изключителни привилегии и права заради произхода си. Умствено ограничените и непълноценни плебеи завиждат и искат да го лишат от полагащите му се власт и богатство, но няма да успеят, защото благородната кръв е над всичко!

68

Jolly Roger

преди 10 години

Е сега де, баба му даяна я утрепаха в автомобилна катастрофа във компаията на някакво арабче. Който не е ходил във англия, само той не знае за каква свинщина става въпрос. Мръсно и мизерно място. Държавата е Германия.

67

Сигур

преди 10 години

Ши стане голяяямо пиянде като 99% от прихождащите в БГ от вулгаробритания!

66

varg

преди 10 години

Това по какъв начин трябва да засяга хората в България?

65

Монархията е атракци

преди 10 години

Англия няма да стане република, защото ще изгубят много пари от туристи и местни зяпачи, които харчат за различни тъпотии, свързани с монархията. Те затова я държат, защото се е превърнала в атракция и индустрия, която носи приходи, както например една зоологическа градина, само че монархическият цирк привлича много повече туристи и купувачи и носи доста големи печалби.

64

хаха

преди 10 години

Какъв крал ще е като тая коза майка му няма никаква кралска кръв?! Почва да се размива кралската линия и ше изчезне скоро май :-)

63

Анонимен

преди 10 години

Поздрави на кралското семейсттво, да им е живо и здраво детенцето! дано никога не доживеят ***, като българските, да де му смущават съня!

62

Калашников

преди 10 години

До 67Като няма друго какво да кажеш се Фащаш за правопис и словоред :)) Написах коментара набързо и сънен, но такива *** като тебе ги има навсякъде. На тебе май ти се налага да си поизбиеш малко комплексите :0 Гашняк!