108

Атакист

преди 11 години

до 129 ми е поста...малоумния пишман революционер!

107

Президента е мъж,но не колкото вицето.Може да се каже също и че е жена и то повече от вицето.

106

Атакист

преди 11 години

до 130По какъв начин да ти го обясня вече ве, нешастен ***????Волен имаше два избора или да даде гласа си на ГРОБ заедно с депутатите му и така да съставят ГРОБ правителство или да го даде на *** и ***.И сега пак те питам: Как да даде на онези хора подкрепата си, които най-нагло му откраднаха депутати чрез подкуп от 17 000 евро месечна заплата???Как бе, *** *** умрял?

105

Революционер

преди 11 години

До АтакистКато те гледам какъв турчин си, няма смисъл да се спори с теб. Щом "Атака" осигурява кворум и дава власт на турска етническа партия, значи я подкрепя. Всичко останало без гласуване "против" е подкрепа за ДПС. Може да се въздържи и да избяга от гласуване, пак се зачита за подкрепа, щом не е гласувал "против".

104

До ТВБъркаш филма пич.Този филм го гледахме цял мандат на ГЕРБ.Стига апокалиптични истории,плашиш гаргите.Частните фирми много добре знаят какво преживяха по време на ГЕРБ.Държавен рекет,множество нарочни проверки и хиляди планови актове.Хиляди фалирали и хиляди отказали се още в започване на бизнеса.Личи ти че си активист на ГЕРБ,който се е радвал на всяка затворена фирма и е наричал *** всички други хора в България с различно от герберското мислене.Ближи рани и се затвори в килера.

103

Анонимен

преди 11 години

всички знаехме, че до края на юли ще изплюят още някоя гадост великите ни прокурори от ЦАЦАРАТУРАТА - ГОВОРЕШЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗКАРАТ ЦВЕТАНОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАРКОТРАФИКАНТ, НО МАЙ СА СМАЛИЛИ ПРОСТОТИЯТА, ОТ СТРАХ ПРЕД ПРОТЕСТИТЕТА ЗАТОВА САМО НЯКВИ ПРОСТИ ТЕФТЕРИ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО ИМ БРЪКНА В Г...З...ВЕТЕ

102

Анонимен

преди 11 години

Дали И.Ф. е Искрен Фидосов, а Ц.Ц. - Цветанка Цветанова?Не...Само дето ББ = Баш Бакалъм, ЦЦ може да е Цецка Цачева...А ДПС = Делян Пеевски и Сали :)..Всички сте еднакви ***, това от мен..

101

Анонимен

преди 11 години

ПРОТИВЕН МАЗЕН ТУРЧИНЕ - ВЕЧЕ И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ КАТО СЕ ПОДРЕДЯТ КАТО НА ПАНАИР ПРОКУРОРИТЕ ДА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ДЕМОКРАТИЧНИ, ПРОЗРАЧНИ И ОТКРИТИ В ТАЯ ДЪРЖАВА - ЗНАЧИ СА ПОЛУЧИЛИ ПОРЕДНОТО ПОРЪЧЕНИЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** И ТУРСКИТЕ ЛИЦЕМЕРНИ МАЗНИЦИ. АЙДЕ ОДИ СИ ГЛЕДАЙ ЕКЗАКТНИТЕ КАТАРЗИСИ ...

100

ТВ

преди 11 години

Тефтерчето е фарс с участието на самия Златанов. С Мирослав Найденов се спазариха, вероятно и със Златанов, натиснали са го и той си е дописал историите с президента, както и инициалите ИФ. Но те всичко могат. Да се готвят частните фирми - единствените, които в момента в тая държава създават свободни хора - утре ДАНС влиза в тях и започва здравия рекет - с властта ли си, или не си с нея. Неморалните хора се връщат във властта на бели, пардон на червени коне.

99

Chikatilo

преди 11 години

НИКОЙ КОЙТО СЕ КЕФИ НА МЕСТАН НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ НАРЕЧЕ БЪЛГАРИН И ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ !!! СРАМ ЗА РОДИНАТА СТЕ ЧАУШИ...ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ *** И ПРАВИТЕЛСТВОТО

98

Атакист

преди 11 години

до 117Доган в парламента ли е да му го каже Волен? Доган ли е там или Местан?И Волен даже нямаше време да скочи срещу Пеевски, защото предложената кандидатура изтрая един ден и правителството я махна.

97

До Честито...Че какво лошо има да си възпитаник на една от най големите разузнавателни служби в света.Всеки занимаващ се с подобен вид дейност трябва да се радва и да изтъква този факт във визитката си.Или искаш да кажеш че ако е на ЦРУ може,но на КГБ не.Не забравяй кое разузнаване спаси света и кое в момента подклажда войни по света.

96

Революционер

преди 11 години

До АтакистЩе ти дам примери, щом като толкова желаеш:1. Подкрепяне на правителство чрез кворум на турска етническа партия-ДПС2. Въздържане от гласуване на декларацията, която осъжда възродителният процес.3. Отмятане от предизборни обещания за премахване на новини на турски и забрана на етнически партии (От както се прегърна с ДПС и забрави за това).4. "Атака" не гласува "против" всички решения на БСП и ДПС.5. "Атака" не възрази на решение от ДПС за изучаване на турски език в училищата.

95

Вай, вай, аркадаш..

преди 11 години

Егати тез' абривуатури подлудиха и ерудирания познавач на българския език и изобретателя на нови фрази и неологизми, обогатяващи нашето слово г-н Местан. Аз пък от днес няма да пуша вече цигари LM по понятни причини. А всички акционерни дружества от днес ще бойкотирам тъй като носят инициалите на Големия куловод Ахмед Доган.

94

VB

преди 11 години

А дали Д.Г.Д.В.П. е *** ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ?

93

Атакист

преди 11 години

до 109Задай си елементарния въпро: Как ще подкрепиш някой, който си служи с търговия на влияние- купуване на депутати??? Как да го подкрепиш този човек повече? К'во да го подкрепиш- той за теб е вече ПРЕСТЪПНИК, защото да купуваш гласове е престъпно действие!

92

Честито...

преди 11 години

"Интересен е фактът, че Писанчев упорито крие в биографията си, че е бил дългогодишен служител на Първо главно управление ДС. Вероятно иска да скрие това, че и бил на подготовка в школата на КГБ в Москва."

91

Атакист

преди 11 години

до 104Разбира се че ме кефи Местан и всеки ,който се бъзика мазно с ГРОБ и Тиквата!

90

GiveMeFive

преди 11 години

А Б.Б. (по-известен като Т.) знае ли, че скоро сърбите пускат С.Й. от белградския затвор поради влошено здраве!

89

Атакист

преди 11 години

до 96Ако твоите скапани герберасти не подкупиха депутати на Атака за 17 000 евро месечна заплата, Волен сега щеше да даде гласа си пак на Тиквата. Обаче понеже твоят вожд е голям алчен ***, който иска цялата власт за себе си без да го подкрепя никой- накупува депутати от Атака за да си осигури мнозинство. Сега това му се върна яко отзад.