132

Анонимен

преди 10 години

Боже опази БЪЛГАРИЯ, идва комисията Сидеров. Какво толкова сме ти направили ГОСПОДИ, та ни изпрати тази напаст Божия. На *** човек му дай власт и му гледай сеира. ДОКОГА ГОСПОДИ?

131

уточнение

преди 10 години

Брата на Станишев е проектирал строежа на хотела, а хотела изобщо не е негов. Ако за неграмотните гербери това е едно и също, явно са на ниво Тиквата. Но според мен се пишат глупости ей така, за едната надница. Иначе Станишев има доста трески за дялане, но да се гледа и истината все пак. Не сме 1948г!

130

Анонимен

преди 10 години

Злото жуже- народен клоун сидер пак пръска слюнка... Сидере, наслаждавай се на малкото ти останали дни в парламента, защото скоро свършват....

129

abfg

преди 10 години

Тоя *** сидероф ефенди омразата му към борисов дотам е замъглила разсъдъка му, че сложи край на политическата си кариера по най-тъпия начин - загуби доверието на 3/4 от избирателите се, навреди на България като допусна ДПС да се домогнат до властови лостове и позиции, помогна БСП да направят вредно правителство. Когато падне това правителство волен ще падне в забвение и тотално ще се депресира и озлоби - това ще му е присъдата за дето допусна емоциите да вземат превес над логиката и разума.

128

эллл бэнди

преди 10 години

Аз викам за заместник да сложат бат,Сали -практик човек,умен ,достоен роден лидер пък и от Франция и Германия ще се ухапят по д-- .

127

Анонимен

преди 10 години

Хулигана(джудже) Сайдеров и борбата с корупцията МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА!Парламентът е обречен на един психопат , ДС- муцуните от БКП-БСП и на крадливите турчета на Доган ...и тиквите)))

126

хахах

преди 10 години

Горките герберастчета как пропищяха ,че това било реваншизъм :D Какво му е реваншисткото да отговаряш за престъпления ,които си извършил? Боко и ЦЦ си мислеха ,че веднъж като са взели властта ще я притежават завинаги.Давай ,Волене, ти си!!!

125

Мародер

преди 10 години

Ега ти и комисията, та която председател е тоя. Това не е комисия, а банда неадекватни.Ето пример защо тоя парламент е уродлив.

124

abv...

преди 10 години

DAVAI VOLENE,MA4KAI DOLNITE GERBERSKI PEDALI.GADNI,DOLNI BOKLUCI !!!

123

marsian

преди 10 години

До зъл Това ,че и те са приказвали по този начин не го оправдава и не прави Сидероглу по -малко глупав .

122

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 134,Една от големите далавери на г-н Станишев е пред очите на всеки, който почива на море в Созопол: ако застанете на централния плаж, отдясно, точно където са стълбите за крайбрежната улица, има един хотел. Той е на брат му, Георгий Станишев. Смятайте как се е сдобил с разрешение за строеж на такова място (защото, доколкото знам, е било забранено да се строи там). Че никой няма да разследва това, е повече от ясно :)))

121

Пян Гъ

преди 10 години

До зълКомунделче злобно, разбери - със или без ББ и ГЕРБ, България има неистов проблем с комунизма, която я съсипваше и далеч преди появата на ББ. Вие сте болни мозъци и нямате оправяне.

120

MA4KAI VOLGA

преди 10 години

MA4AKAI GERBERITE VOLGA....S TEB SME130

119

хх

преди 10 години

"Според официалните статистики на ЦРУ, България е на осмо място по смъртност в света. Афганистан, разкъсван от войни от десетилетия, е на седмо място, Сомалия е девета. Страните в топ 7 са преминали през продължителни въоръжени конфликти, глад, геноцид, апартейд и ядрени катастрофи. Българите са преминали през 23 години на преход към демокрация. Фактът по-горе подсказва една основна причина за масовите демонстрации през 2013, които все още водят десетки хиляди души на антиправителствени протести ежедневно: от демократичните промени през 1989 г., животът в България не е спирал да бъде неестеств

118

Пян Гъ

преди 10 години

Стига с тези комунистически простотии. 1. Как може този шизофренен фашизоиден клоун да оглавява подобна комисия? Това е сигнал за разпад на държавността. 2. "Подадени" са доста имена, не само на Плевнелиев и Борисов, но се афишират само те, т.е. те са проблемът, а не Доган/Местан/Гея/Л. Гоцев и разните му там ДС-арски кръгове. 3. Накрая всичко (като печатницата в Костинброд и т.н.) ще се окаже кьорфишек и прокуратурата нищо няма да установи - целта е навреждане на репутацията (ченгесарски прийом

117

СТРАНДЖАТА original

преди 10 години

Абсурд... - Борисов да се яви при Пегъзи Музовски...

116

gost

преди 10 години

До Daniela.1леле товa русото с пилешкия мозък, което е все до болния се е появило и в този форум..

115

Shop

преди 10 години

Джудженцето Румпелщилцхен е израсло с мисълта, че полюциите в панталоните го правят мъж.Каква била изненадата му, като пораснал и научил, че всъщност е точно обратното...И сега естествено всички по-нормални от него трябва да минат под ножа.

114

marsian

преди 10 години

Всеки е невинен до доказване на противното в СЪДА !Иначе така и аз мога да си лая като бат'Волен,ама ще ме съдят за клевета ,защото нямам имунитет .Ех да имах един имунитет ,да видите какви циркове мога ...

113

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н are_kulata,Тва беше доста голяма грешка на Тиквич - просто обсеби източниците на пари, но не осъди никого. Сега със сигурност гризе килима от яд, ама късно вече :))) Да е мислил.