40

мм

преди 10 години

Е и? Това няма да ме накара да подкрепям правителството на местан.

39

K

преди 10 години

Бегом марш в ЗАТВОРА, да си помислиш там на спокойствие, ще имаш време да помислиш хубаво , та вземе да се сетиш , да ти се опресни малко паметта, или някой *** да ти я набие в мазната мошеническа мутра !

38

Анонимен

преди 10 години

Гнусни са! Толкова кражби и далавери до най-високо ниво. Държавата е бандитска. Управлението е мутренскио. Толкова са се оплели в далавери всички до един, че един читав няма. Народът протестира 2-ри месец вече, а те продължават с далаверите си. В тази си форма протеста няма да постигне нищо. Само бой ще ги оправи комунистите.

37

славянка

преди 10 години

Това е типично български синдром по високите етажи на властта :)) Обвинените и уличени в престъпление - не си спомнят, а тези, срещу които се водят дела - внезапно се разболяват тежко :)

36

M.D.

преди 10 години

До 26 - а ти какво очакваш - за 2 месеца всичко да е в съда ли? До къде било стигнало. Спокойно, вие ще сте първите, които ще изревете на умряло, когато установите, че има ред, който трябва да се спазва! А и прокуратурата никога досега не се е държала толкова професионално - по важните въпроси се дават изявления, в останалото време се работи. Не като Велчев - не спираше да бърбори по телевизора, а в съда - нищо! :) Обоснованите предположения на ЦвЦв, обосновано да го предположат и него! :)))))))

35

Kaleko Aleko

преди 10 години

стефанова,има. Но честните и интелигентни имат и съвест. А такива никоя партия не иска ;)

34

връзкар

преди 10 години

На тоя льольо майка му е шеф на ВиК Перник и бивш партиен секретар в завод Червена могила-Радомир.Това е ГЕРБ-втори ешелон на БКП!Добре е платила да сложат посредствения и син шеф на такава комисия.

33

Врагът удрян наши оп

преди 10 години

Много се правят,че "не помнят" как Б.Б., Ц.Ц. и И.Ф. от Герб се разпореждаха с държавата чрез беззакония, как вземаха милиарди от Здр. каса, как замразиха доходите при 17 млрд. в повече, как с наследен 8,2 млрд. фискален резерв,1,5 млрд. резерв на Здр. каса и 1,5 млрд в Сребърния фонд и с взети 4,5 млрд. заем от Герб, постоянно се казваше, че пари няма. А опонентите на Герб са бивали "ударени", омаскарявани, а "нашите " хора като Плевнелиев "оправяни" и за тях е било спирано изнасянето на данни

32

стефанова

преди 10 години

ужас!! Какви са тези мутри на такива отговорни постове! Няма ли честни и интелигентни българи та назначават тия наглеци!

31

Борислав

преди 10 години

Добре де, този като е с толкова къса памет, какво прави там. Всяко една държава би трябвало да преценява хората на отговорни постове. Лошото е, че държавата ни не е нормална, след като сикаджии и висаджии се назначават на най-отговорни постове.

30

Илиян

преди 10 години

искам да ви съобщя, че цялата политическа класа без изключение са нагли и долни същества!

29

Анонимен

преди 10 години

Поредният компромат от страна на Цацата. Хайде да видим въз основа на разни инициали и лични записки какво ще докажат? Че не му е чиста работата на този, това е ясно. Но и че всичко това е медиен фарс на прокуратурата и комунастите да очернят ББ също е ясно. Точно както бюлетините в деня за размисъл. Комунастите ги е страх и хвърлят помия. Но тоя път срещу тях не е ББ, а народът.

28

Илко

преди 10 години

другия път ще гласувам за БСП!

27

Пффф

преди 10 години

И.Ф. или Р.Овч. каква е разликата? Всички са за пандиза, ама те ще се окажат толквоа много и толкова навързани, че и толкова голям пандиз няма да може да си построим да ги събере всичките предатели :).

26

Анонимен

преди 10 години

SHMATAROK I MISHOK NA KONCI

25

диверсия

преди 10 години

Поредната шумкарска история, бас ловя, че ще се окаже много шум за нищо. Впрочем, до къде стигна разследването на бюлетините и подслушванията на Цветанов?!?Прокуратурата с тези пресконференции вече става смешна. Толкова непрофесионално и нелепо никога не се е държала преди свинята Цацаров да стане Главен. Срина имиджа на съдебната система тотално този пловдивски глиган.

24

optimist

преди 10 години

до 24 - Аз освен да пиша по форуми съм и на работа, нали се сещаш :) Това, че повечето от вас са безделници и се чудят какво да правят е друг въпрос.

23

Анонимен

преди 10 години

Нещо не виждам оптимиста наоколо. По принцип е доста активен

22

bg

преди 10 години

това е реалноста..........мръсника не се ражда ,тои се създава и може да се използува като оръжие за решаване дори и на държавни дела но,ние виждаме 4е тои е навсякъде-в медии,социолози,групировки и наи ве4е политици които вси4ки те работят за подземния свят

21

инспектор Дюдю

преди 10 години

И като гледам как се поти и как му щъкат очичките,наляво-надясно,смело мога да кажа,че този знае много и е леко наакан от страх.Не е лошо да го попитат пак ''учтиво'' ....Защото,както е казал Народа,чисти дорде не е засъхнало !