214

Shop

преди 10 години

До DemosОрешарски е доцент по икономика.----------------- И? Велик икономически похват е да вземеш заем, за да закърпиш дупките, които сам си пробил. Много ли е умно да излезеш да кажеш "Абе май ще изгубим делото с руснаците"? Когато си прос, поне тряа си затваряш човката. Нали го видях как се шматкаше на срещата на ЕС като глуа ***. Дотолкова е зажмоцан, че се засрами и не отиде да открива магистралата, щото Бойко предварително го избъзика.

213

merс

преди 10 години

ВСИЧКО КОЕТО Е "НАПИСАЛ" ТУК МАРИО/ПЕРФЕКТНИЯ ***/ СМЕ ГО ВИЖДАЛИ ХИЛЯДИ ПЪТИ ПЕЙСТВАНО!!!!!! ТАКА ЛИ Е?? ЕДНА ФЛАШКА + МОЗЪК КАТО АСПИРИНЧЕ= МАРИО.

212

Adela

преди 10 години

НАРОДА СЕ СЪБУДИ-ВРЕМЕ Е ЗА СМЕТКАТА...ЗАТВОР ИЛИ БЕСИЛКИ?!или както за вас и всички фенове на Мишо Ла*нара - от трите най дългия.

211

Demos

преди 10 години

До Анонимен 391Аз и ГЕРБ? Това е комбинация невъзможна. Мразя ГЕРБ и бих дал всичко от себе си тази *** мутра да се махне веднъж и завинаги от българската политика.

210

Анонимен

преди 10 години

Тук всеки може да пише каквото си иска и каквото от партията са му казали. Има обаче един безспорен факт, олицетворяващ протеста и контрапротеста: Ние си имаме Кирил Маричков, те си имат Мишо Шамара. Към това няма какво да се добави.

209

merс

преди 10 години

МАРИО Е СТРАХОТЕН! ПЕРФЕКТНИЯ ***! ГИНЕС МУ Е В КЪРПА ВЪРЗАН! УСПЕХ!

208

Атакист

преди 10 години

do 375 Мишо Шамара може да е всякакъв, но ми изпълни душата, преди 2-3 дни, когато от студиото на Канал 3 на Диков, разката майката на Тиквата. Как ли се е чувствал в този момент г-н Диков( *** на Тиквата) в този момент. Този левент, кандидат за безпристрастна журналистика Диков се продаде на Тиквата. Жалка история!

207

Анонимен

преди 10 години

Демос, не си *** човек- махни се от Герб! Не мога да кажа същото за Вики!

206

Demos

преди 10 години

До Вики 123Наистина ли вярваш на медиините манипулации? Арабската пролет е дело на американците и доведе до разруха, ислямизъм и граждански войни. Югославия се разпадна не заради Кадафи, а заради Вашингтон, Берлин, Париж и Лондон и разбира се плана Маршъл от 1956 г. Картата на света е същата, каквато беше преди. Америка води локални войни, за да граби завладените държави. Само Русия се опъва чат-пат на американският империализъм. Демокрацията е мъртва.

205

aaaaai

преди 10 години

До merсТо само малката пиш*а да беше - жената го напусна, разби му партията на 3, изгониха го от собствения му вестник, деца не дават - баси тъжния живот. Или ставаш психопат или си мяташ въжето. За жалост е първото.

204

merс

преди 10 години

КАФЕ ЩЕ ПИЯ СЛЕД МАЛКО. КУТЕВ СЕ ЗАБАВИ. НЯМА ПАРИЧКИ. ВОДИЦА ЩЕ ПИЙНА, СТУДЕНА. ЖЕГА МИ СТАНА, ДРУГИЯ MERC МЕ НАПРАВИ НА ЛУД. ЩЕ ОСТАНА САМО С "МАРИО -38" ЗА ТАЗИ ВЕЧЕР.

203

Demos

преди 10 години

До Вики 123Ако искаш, вярваи. Ако не искаш, недеи. 21 век няма да ни спаси от война. Европейският съюз също. В момента нямаме служби. Нямаме Русия зад гърба си. Бедни и гладни сме. Армията ни е 30 000 души. Въоръжението ни е древно. Кое ще ни спаси? САЩ? Те спасиха вече Ирак, Египет, Авганистан и пр. Германия, която ни въвлече в две световни войни? Франция и Англия, които ни отнеха Македония? Коя от великите сили ще застане зад нас? Отговори на този въпрос?

202

viki123

преди 10 години

До DemosВ Югославия Либия имаше свойте интереси.Кадафи финансира Сараево. А Запада слугуваше на Кадафи. За това доуснаха тия кланета. Картата на света вече е друга след арабските пролети. Европа няма сметка от Турция на Балканите. И още 20 години има шанс. После Европа ще е ислямска. Но сега и тук, ние се надяваме!

201

merс

преди 10 години

Атака е партия на ***!!! *** на n-та степен!!! Един артист с малка пиш*а ги направи на маймуни!

200

aaaaai

преди 10 години

До 365Какво значение - доста банално - БСП се подкрепя от човек лежал в затвора за дрога и трафик на хора. Но всъщност представителите на БСП само дето не са лежали в затвора. Останалото 1 към 1.

199

Анонимен

преди 10 години

Абе гейзери, ама Мишо Шамара ви го набута яко, а?!

198

Demos

преди 10 години

И още до Вики 123Сравни с това, което се случи в Югославия. Там се водиха пет войни. На нас ни стига само една, за да престанем да съществуваме. Така че не ревете срещу Доган, защото той обслужва български интереси. Ревете срещу мекерето на Боко - Касим Дал, който слугува на фанатика Ердоган. Факт.

197

merс

преди 10 години

Атака е партия на ***!! Скачат по площадите и носят знамена а вожда си пие шампанско в луксозни хотели в Париж. Ххахахахахахахах! ***!

196

viki123

преди 10 години

До DemosЗначи избора е - Доган и мир, или без Доган -башибозук? Това ли казваш, днес месец 07.2013 година?? В Европейска България? Не мога да повярвам

195

Анонимен

преди 10 години

Това *** Шамара ,не заяви ли преди изборите че ще гласува за БСП ?