52

Анонимен

преди 10 години

*** е овладял до съвършенство изкуството да казва нищо с много думи, или иначе казано общи приказки и чесане на езика.

51

Атакист

преди 10 години

до 61, Дорче...аз от един месец тук в този форум, тоест от началото на протестите казвам , че без пролята кръв *** няма да сдадат властта. С разходчици и веене на знаменца и крякане Оставка и пиене на бира, няма как да стане номера. Пак да го кажа на такива като теб , ако не са разбрали- *** без кръв не се сваля!Дано си ме разбрала!

50

Дора

преди 10 години

Атакист-е, Борисов поне си подаде оставка, няма значение защо, как, дали и тн. Ето сега хората пак протестират и то от месец, но никой не подава оставка.....

49

Туи и сега

преди 10 години

ТОВА става пред очите ни - журналистиката е стресната!

48

СиДянков

преди 10 години

Евати !!!4 години да тъпчеши народа и накрая да си признаеш...... и после си ВЕЛИК ! Не 1, не 2, не 3, а 4 ГОДИНИ !!! За тези години 1 дете се ражда, прохожда и започва съзнателно да говори !!! Що за кофти мат`рял вярва на Тиквата ???

47

Анонимен

преди 10 години

Безплатно съм съгласен с bariera_61. ББ научи народа, че може и трябва да бъде чут, когато протестира. Подкрепям ББ за разлика от бесепари, депесари и атакисти.

46

752031

преди 10 години

Според промитите мозъци1. Бойко е платил за критика към правителството на Посланика на Германия 2. Бойко е платил за критика към правителството на Посланика на Франция 3. Бойко е платил за критика към правителството на Президента на България 4. Бойко е платил за критика към правителството на Шефа на МВФ 5. Бойко е платил за критика към правителството на Еврокомисар Хан Трябва да си изперкал за да можеш да повярваш в това и да не можеш да повярваш че просто има защо да ни критикуват

45

Атакист

преди 10 години

Дорче, Тиквата в момента когато подаде оставка не си призна никаква грешка, а каза само нещо от рода: Аз не мога да гледам, как моя народ го бият и го окървавяват. Затова си подавам оставката.

44

Атакист

преди 10 години

Дорче, Тиквата си признал грешката??? Коя грешка, како? Тиквата подаде оставка защото хората се надигнаха на бунт и имаше разкървавени лица от палките на полицаите. Тиквата нямаше намерение да сдава властта, ако не се беше проляла кръв. Тиквата никога не си е признавал лична грешка, а винаги е обвинявал *** през 4-те си години мандат.Коя грешка си е признал Тиквата , како?

43

Т1

преди 10 години

"а тя сигнализира желанието си за диалог", заяви президентът" . Как ГЕРБ показва готовност за диалог? Като не ходят на работа депутатите? Това беше най-нелогичното нещо, което съм чувала от доста време насам@

42

Анонимен

преди 10 години

Президента напоследък кефи, все по-мъжки се държи, евала.

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен мисли със задните части

40

Дора

преди 10 години

Съгласна съм, Борисов може да е всякакъв, но има чест и достойнство, единствен до сега си призна грешката и подаде оставка,з атова го уважавам. Всички останали само мрънкат и привидно се извиняват, но не пускат кокала...

39

Безплатен

преди 10 години

До bariera_61Да, да, да, папагалски отговори. Достатъчно коментари съм ти виждал, за да имам представа за какво става въпрос. Вместо да се продаваш на ГЕРБ, ходи върши нещо законно!

38

Росен

преди 10 години

Е, и? Ами тя дясната ръка на Бойко също е в парламента, а ти мълчиш. Каква е разликата като и двамата са подсъдими?

37

БСП В СЪРЦЕТО

преди 10 години

45Ако Борисов си беше седнал на *** след изборите, констатирайки че е в политическа изолация, нямаше да се стигне до тук.Той е на принципа след мене и потоп. Не можа и не може да приеме, че дефакто изгуби изборите въпреки гласовете които получи.Реши да отмъщава на момента с яростни протести (напомням че имаше групи от лумпенизирани пред парламента още на вторият ден след встъпване в длъжност на правителството)...Ако има омраза между Българи сега, то до голяма степен отговорността е негов

36

разочарован

преди 10 години

Ситуацията в България наистина е много тежка и то не заради некадърността на сегашните управляващи,а защото едни поогладнели олигарси се гласят да сменят сегашните и то с дейната подкрепа на президента,а протестиращите се заблуждават,че нещо ще се промени.Може ли някой да ми обясни какво може да събира заедно хора като Костов,Кунева,Зеленогорски,Даниел Вълчев,Касим Дал и каква промяна може да се очаква от тях?

35

Безплатен

преди 10 години

Абе, bariera_61, стига с тея платени герберски коментари. Навсякъде ти видях коментарите, стига вече. Поне кажи колко ти плащат.

34

СиДянков

преди 10 години

Интересно ако излезне СРС на ББ и негови думи за сексуалната ориентация на ***....Как после ще се покаже пред народа ?

33

555

преди 10 години

Като чета отзивите май няма нормални хора в тази наша държава. Всички са изпростяли и озлобяли. Е няма да има оправия при такива простотии. Мислете бе хора? Докъде ще стигнем така.