43

Анонимен

преди 10 години

Този да се хваща за ръчичка с Волен и задружно да отиват към Карлуково!

42

Ха

преди 10 години

За ГЕРБ кой гласува мутрите и персонала им

41

WhenYou

преди 10 години

До Някой другТи си 100% атакист - само те са толкова ***! Ходи си яж пицата и не ни занимавай с простотията си!

40

NIKO11111

преди 10 години

ДО 36Абсолютно си прав.Не мога да разбера какви са тези българи, които все още ще харесват две елементарни- отявлено *** партии с такъв електорат и гласоподаватели като БСП и ДПС.Та това говори за тяхното ниво, щом могат да се считат по интелект равни с ***.Единственият български електоратза БСП са само 300-400 хил. основно изкукуригали пенсионери, но и той е на изчезване и за тях утре ще гласуват само ***.Не съм отявлен нацист, но *** и *** за нищо не стават.

39

Някой друг

преди 10 години

До До 33:) не се терзай, за това що не следва, тъпчо!!!

38

Ха

преди 10 години

Най глупавите гласуват за баш ***

37

Някой друг

преди 10 години

До WhenYouИ ти ли си верваш?!

36

WhenYou

преди 10 години

В Пловдив и Варна най-големите *** махали масово гласували за БПС - данни на ЦИК! За ДПС едва ли е гласувал едни поне християнин, а БАТАКА са ясни - за тях гласуват 18 годишните пиклювци , които не са ориентирани изобщо кое е Волен и колко е болен. Няма как другари *** да накарате 2 000 000 души, които ви ненавиждат и по никакъв начин не са ви искали да си мълчат и да ви търпят - скоро ще сте история! Многооо скоро!

35

Анонимен

преди 10 години

До when youНеобразованите варвари са сложили край на бляскавата, културната, образованата, войнствената и развратна Римска империя.Готви се.

34

Някой друг

преди 10 години

Повярвай ми, Бойко, Отца ми ще дойде за теб, а ако не аз ще дойда в името на Отаца ми!

33

До 33

преди 10 години

Айде , представи се! Какво чакаш? Да не си Сидер паша с пълна щайга компромати платени от Пеевски или ще размахваш пищол?

32

до бАТАКА

преди 10 години

Да бе, 70 000 просто ей така се изкарват на протест хахахахИначе "варненци това, варненци онова" приказваш, ама не се сещаш каква беше изборната активност в цялата страна на парламентарните избори само преди месец.

31

Пешо

преди 10 години

Това ще е вторият бивш български премиер убит до кофата за смет!

30

Xa

преди 10 години

Тоя неможе да преглътне че не управлява

29

Анонимен

преди 10 години

С всеки изминал ден рейтинга на Герб пада другарю Борисов. На следващите избори едва ли ще имате 3% от гласувалите за Герб

28

WhenYou

преди 10 години

Има една истина и то потвърдена от ЦИК - БСП, ДПС и АТАКА са избрани с ***, турски и необразовани гласоподаватели! Когато фактите говорят - червените *** - да мълчат!!!!!П.С. И то избрани като втора, трета и четвърта политическа сила!Смешници!

27

ХХХ

преди 10 години

БОЙКО АКО ЧЕТЕШ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБАРИТЕ ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕГЛЪТНАТ ,ЧЕ ЕДИН ЗЕМЕН ЧОВЕК СЕ ПРЕВЪРНА В НАЙ УСПЕШНИЯ ПОЛИТИК НА НОВОТО ВРЕМЕ.ТИ ИМ КАЗА РЕЦЕПТАТА ЗА УСПЕХА-РАБОТА,РАБОТА И ПАК РАБОТА ДО СЕГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПОДОБНО ДЕЙСТВИЕ В ДОСЕГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕЗ Т.Н ПРЕХОД...МАКСИМАТА БЕШЕ РУШЕНЕ И ГРАБЕЖ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА...ВЯРВАМЕ ,ЧЕ СИ ИЗВАДИ ПОУКИ ОТ МАНДАТА И КОМПРОМАТНАТА ВОЙНА СРЕЩУ ТЕБ? НИЕ СМЕ ЗАД ТЕБ ЗА ДА БЪДЕШ ОЩЕ ПО СИЛЕН.ВАРНЕНЦИ ЩЕ ОТКРИЯТ РАЗЛИКАТА.

26

Някой друг

преди 10 години

(21)Ако искаш да знаеш кой съм, Бойко, аз ще ти се представя лично, скоро ...

25

Червена Зора

преди 10 години

Хахахахаха , четете "свързано" изречение "Не е имало от тази печатница как да излязат бюлетини ! Проста Тиква си , нищо чудно , че си най - ниско в йерархията на лакеите на САЩ !

24

Карагьоз

преди 10 години

Борисоооооов,С комунист се спори САМО ПО ЕДИН НАЧИН - с 7,62 милиметраИ ТО - ОТ УПОР!!!