Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

„Аз истински се радвам, че хората осъзнаха, че печатницата в Костинброд беше една гигантска медийна манипулация, която ни омаскари нас. Сега всички знаят, че ние нямаме общо с тази печатница. Не е имало от тази печатница как да излязат бюлетини“. Това каза пред ТВ Европа Бойко Борисов – лидер на ГЕРБ.

Още по темата

По повод неотдавнашните избори във Варна Борисов посочи, че победата там „е важен знак за протестиращите в големите градове. Аз истински се надявам Варна да се развие в следващите 4 години по начина, по който всички искаме и модела от Бургас. Комунистите винаги правят това – това, което правят, го приписват на другите. На изборите във Варна се оказа, че в ромските махали харесват БСП”, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Според него посланиците на Германия и Франция са казали „всичко, което можеше да се каже за тази тройна коалиция, това е съгласувано с техните кабинети. Те го направиха точно, за да направят разликата – крайно негативно за това управление, на другия ден – английското даде прекрасна оценка за нашето управление. По този начин хората да преценят отношението, което имат в Европа към нашето и сегашното управление“, посочи Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase