49

Бесен

преди 11 години

*** е карал пиян и с висока скорост. Според една от версиите се е гонил с някакъв джип със 140 км/час. Спукал е гумата, след като се е врязал в спирката.

48

Анонимен

преди 11 години

znaete li predi chas i az bqh tam mng gadna istoriq snimaha ot televiziite i mereha incidenta mng jalko za horata na koi obuvkite po zemqta na koi shapki oganati koshcheta i znaci pojarni policii tezi nashi shosheta sa gi prevarnali v palni magistrali.Neznam do koga tezi apokalipsisi prosto ne ni trqbva voina na fona na tova koeto se sluchva.Dano vse pak nqkoi den se opravim

47

Анонимен

преди 11 години

Бакшишът долен и гаден е бил с 1, 7 промила алкохол!

46

Анонимен

преди 11 години

Ей сега го показаха ***, с фланелка на ЦСКА.

45

War

преди 11 години

Броят на *** в 2.5 милионна София става застрашително голям. Всеки ден е едно истинско изпитание за нервите и започва да става проблемно физическото оцеляване на малкото останали нормални!

44

M.

преди 11 години

До АнонименАбе ти чуваш ли се? КАКВО СА ПРАВИЛИ НА СПИРКАТА? Какво могат да правят хора на спирката? Майко мила, прости хора..........................

43

Анонимен

преди 11 години

като знам какво е българското правосъдие, този ще отнесе условна и продължава да си бачка

42

Анонимен

преди 11 години

шопска му работа

41

gergana

преди 11 години

До АнонименКак какво са правили на спирката бе човек, чакат си рейса или троя, къде да ти застанат. В гората ли? Кво го гледаш таксиджията, той си е жив, а другите се борят за живота си ....

40

аз

преди 11 години

До Анонименправ си за това, ето вижте по околовръстното са в локалното (а я да си припомним кой наорави околовърстното и укесни живота на свички столичани?????)

39

Анонимен

преди 11 години

Протестиращи ли са утрепали?

38

Стоян

преди 11 години

Само ограничител на скороста ще реши бързото каране.80км ограничение мисля че е достатъчно за тях.

37

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТова бях аз, извинявам се, не разбрах, че е кола, даже и такси. Горкият човек, какъв ли стрес е изживял. Скапаните пешеходци какво са правили там?!?!?!!?!? На спирка да ми седят, кой ги пуска тези?!?!?!!?

36

...

преди 11 години

До азЛумпене, погледни къде е станала катастрофата и къде са протестите. Цариградско е голямо, не е като селския друм.

35

до Мартин-набор 75

преди 11 години

Искам да ти кажа,че и аз мисля този вариант като теб.В големите градове вече не се знае на кого ще попаднеш,да те пребие или някоя мутра да те смачка с джипа си.

34

аз

преди 11 години

Крайно време е полицията да разгони наркоманското и пиянско сборище от цариградско, което пречи на линейките да стигнат навреме до пострадалите и нарушава грубо обществения ред в софия. Защо не пуснете една анкета дали протестите пречат на нормалния живот в столицата?

33

Анонимен

преди 11 години

дано да се оправят пострадалите максимално бързо!Истината е, че цариградско е направено малоумно (както и 90% от пътищата в бгто) - абсурдно е на високоскоростен булевард да има спирки на МГТ - чакаш си автобуса и на 5 метра от тебе профучават коли с 80, а на 10 - с повече от 100 км/ч, плюс това по спирките там винаги има много хора.Трябва цялостна реконструкция на локалните, там трябва да са спирките, както и трябва да са обезопасени сериозно от самия булевард. Това обаче остава при мечтите.

32

Анонимен

преди 11 години

Дейби скапаните мотористи, как не им писна да летят по това цариградско с 200!!! Донори скапани, мачкайте ги щом ги видите на пътя!!!!!!!

31

Seifi

преди 11 години

Такива доктори са за бесилото и ако съм баща на момичето и нямам повече деца Докторите ще дойдат с мен в АДА

30

Анонимен

преди 11 години

До 31, е точно в този филм няма нищо вярно, просто пропускат да покажат как първо ти искат номера на застраховката