124

До инфо

преди 11 години

Вие Герберите се криете зaд товa клише ,че видите ли ние сме срещу всички и не сме зa Герб.Сaмо че истинaтa е другa ,вие сте Гербери и то чисти и можете дa минете и през трупове сaмо и сaмо дa си върнете Борисов и Цветaнов.

123

До Spiro

преди 11 години

Във висококачествените кадри в лайф-репортажите на телевизиите от местата на протестите не се вижда нито един плакат срещу ББ и ЦвЦв. Нито един от "случайно интервюираните" не обелва и думичка срещу ГЕРБ.Дори и по КАНАЛ 3...

122

Shop

преди 11 години

До електорат матряловАгитацията "срещу" автоматично вдига резултата на съперника, така че е едно и също дали казваш "гласувайте за мен" или "не гласувайте за другия". За бюлетините в прав текст се твърдеше, че са фалшиви, незаконни и пр. без да е минала никаква експертиза. Конституционният съд узакони една лъжа, довела до промяна на изборните нагласи в деня за размисъл. Няма никакво значение как го тълкуваш ти, истината е една и тя е ОБЕКТИВНА РЕАЛНОСТ.

121

Анонимен

преди 11 години

До РеаленМила ми Българио, как не можаха тези ограничени червени хорица да разберат, че те поднасят на тепсия на в ръцете на продажниците, как не разбират, че родината и народа й са по важни от социализма/комунизма и управляващия апарат на ДПС, които работят против българските турци, как не изтрезняхте ами се нахвърляте като чакали над протестиращите българи в името на партията, която изтрепа българските офицери и обикновени граждани в църквата Св. Неделя. Това ви е политиката от 1923г до сега.

120

Пешко

преди 11 години

*** са активирали по четири-пет браузъра и дращят ли дращят, пръсти шават, клавиатури пушат. Ама вечер при пилоните са окаяна дружинка от двайсет души при това с журналята от тв7, дето щъкат около тях и ги изкарват петдесет

119

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Shop,ама нека идва бе, какво ми дреме какво има да дели с Тиквата. Да идва, да казва каквото има да казва и да си отива.

118

DeadZeppelin

преди 11 години

излезте на улицата. от коментари тук няма сми

117

Анонимен

преди 11 години

Другарю самоципов и на мен ГЕРБ ми даде 100 лв. да гласувам за ГЕРБ,ама в деня на гласуване си мълчах,а сега че казвам нали не е нарушение ???????????????????????????????????????????

116

Анонимен

преди 11 години

Кaлеко Aлеко и Инфо сa клaсически плaтени дрaскaчи нa ГЕЙБ.Не им обръщaйте внимaние и не им отговaряйте зa дa не пропaгaндирaт зa ГЕЙБ.

115

Shоp

преди 11 години

Преди минути Асошейтед Пресс предаде че Сретен Йосич е приел поканата на шефа на комисията по корупция в НС- Волен Сидеров да пристигне в България и да информира обществеността кой го е закрилял в страната като гл. секретар на МВР,кой е държал контрабандните канали,и кой е източвал финансите на Р.България ! Братя Гербери,нека да увеличим масовостта на протестите тази вечер,защото става страшно ! Ако не падне скоро това правителство истината ще излезе,а тя е потресаваща !

114

Kaleko Aleko

преди 11 години

Понякога се чудя дали кадрите на БСП не ги отглеждат в някакви специални инкубатори и не ги научават от малки да мразят абсолютно всеки, който мисли самостоятелно, който се весели, живее нормален живот, има амбиции, иска независимост и не таи омраза към никого. "Класова борба", "класова омраза", "води ни, партийо любима" и "шаячна злоба" - май това е всичко, на което ги учат...

113

graywatch

преди 11 години

До кирчоСредната годишна инфлация при Герб беше 5-6%.. при БСП+ДПС+НДСВ - 10-11%Айде говори ми за поскъпване на храните.

112

info

преди 11 години

Ако БСП наистина вярвате че протестите са за Герб и се надявате те да спрат когато разобличите Герб, ще се окажете просто едни късогледи ***. Все още Ви имам хитри наглеци

111

Алберт Айншайн

преди 11 години

По-лошо от изкуствения интелект е естествената простотия!

110

graywatch

преди 11 години

До електорат матрялов:))) Така де .... като историята за депутатския син, дето откраднал кола... в пресата писали, че 'депутатски син няма своя кола, кара чужда' Цацаров вече каза, че по случая Костинброд няма никакви доказателства, че се е подготвяла или е направена фалшификация или каквото и да е друго престъпление.

109

Kaleko Aleko

преди 11 години

г-н матрялов,работата е там, че г-н Станишев много добре разбира какво ще става оттук нататък в Деня за размисъл, ако вземе, че падне от власт. Такива "разкрития" ще има, че ще му се разгони фамилията. Той затова и се е запънал толкова.

108

Shоp

преди 11 години

БРАТЯ КРАДЦИ ! БРАТЯ ДОКАРАЛИ СТРАНАТА ДО ФАЛИТ ! БРАТЯ ИЗТОЧИЛИ ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ! БРАТЯ ГЕРБЕРИ ! ВОЛЕН СИДЕРОВ- БЪЛГАРСКИЯ ЧЕ ГЕВАРА СЛОЖИ ЧАТАЛА СМЪРТОНОСНО НА ВРАТА НА БОКО И ЦОКО ! СРЕТЕН ЙОСИЧ Е ПРИЕЛ ПОКАНАТА НА ШЕФА НА КОМИСИЯТА "АНТИМАФИЯ" ДА ПРИСТИГНЕ В СТРАНАТА И ИНФОРМИРА ОБЩЕСТВЕНОСТТА ЗАЩО СА БЕДНИ ! КОЙ И КАК Е ДЪРЖАЛ КОНТРАБАНДНИТЕ И КОКАИНОВИ КАНАЛИ ! САМО Е ПОИСКАЛ ЗАСИЛЕНА ОХРАНА В СЪДА ЗА ДА НЕ ЛИКВИДИРА НА МЯСТО БУДИСТА. ТАЗИ ВЕЧЕР ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА ДА СПАСИМ БОКО !

107

Корумпирaни

преди 11 години

В моментa върви еднa кaмпaния срещу Прaвителството с учaстието нa почти всички телевизии и много предaвaния особено "Годподaри нa ефирa" и водещите Виктор Николaев и Aни Цоловa.Отврътен съм.

106

кирчо

преди 11 години

Ама останаха и 400 хил безработни. Остана и 50 % увеличение на цените на храната. Остана и митническите далавери с вноса на продукти от ВСИЧКИ страни.А и здравната каса олекна с 2 милиарда лева. А цените на лекарствата с колко.....срам ме да напиша %.И......Да ти го начукам и в магистралата и в метрото, след като всичко останало опоскахте , заради тях.

105

Анонимен

преди 11 години

ДОБРИТЕ НОВИНИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОПУСКАТ ОСТАНАЛА Е В БЪЛГАРЙЯ ЕДНА НЕЗАВИСИМА И ДЕМОКРАТЙЧНА ЙНСТИТУЦИЯ КОЯТО ДАВА НАДЕЖДИ НА ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЪРЖАВАТА