82

Добряк

преди 10 години

До Добряк 104Бегай при Физкултурника да се оплакваш :))) Предполагам има още верни кучета във НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ !!! Но скоро няма да има къде да рИвете :))) Защото двамата главатари на ГЕРП мафията ще са на топло...А пък те до последно ще се опитват да съсипват България....До последно ще ни плюят във Европа та дано ни спрат фондовете...Какво да очакваш от доказани ПРЕСТЪПНИ МУТРИ !

81

коко

преди 10 години

.......24г.,политиците си гласуваха само ПРИВИЛЕГИИ ,за да се стигне до тук !

80

Анонимен

преди 10 години

До Spiro:През февруари само във Варна излизаха между 30 и 40 хиляди всеки ден. Сигурно е имало и платени, както и такива, на които им се е плащало да хулиганстват, за да се дескредитират протестите. Просто при толкова много хора има всякакви. Най-важното е, че исканията принципно бяха същите, но вие се разграничавате. Защо е ясно - защитавате друг кръг икономически интереси. Какви хора излизат сега? "Умни", с децата си. Питам се къде е ДАЗД?

79

Шоп

преди 10 години

до Добряк и Spiro - Вие какви искате да станете като пораснете Големи?а) Пожарникариб) физкултурницив) Калинки

78

Пародия

преди 10 години

Хм, като видях какви Истински Протести има в другите държави, тука нашенските Махленски сбирки, ми заприличаха на Гей-Парад! Тука само си броим броя на дните на т.нар. Протести, а в другите Държави за 3-4 дена правят Истинската Промяна!?? Е-е-е-х-х, а мислехме, че сме се събудили.., а то пак било Пародия!?...

77

Шоп

преди 10 години

Едните мразят другите, другите мразят едните хаха, зависи кой от коя партия е назначен на работа. Много са прости нещата в България, то и народа е такъв :)

76

151516515656115516

преди 10 години

АКО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ИЗРИТА И ТЪРТЕИТЕ ОТ РАЗДУТАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ГЕРБ, ТЕЗИ С ПОРТРЕТА НА КЛОУНА ИМ ИДОЛ Б. БОРИСОВ ПО БЮРАТА НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ПИШЕ ИДИОТЩИНИ ТУК

75

Сенди

преди 10 години

Революционер , недей да правиш предварителни прогнози. При добри промени в изборния кодекс този проблем със старите играчки бързо ще се реши.

74

Луцифер

преди 10 години

Бунтът на ситите /нахранените/.А ми ако скочат гладните ?

73

Истинския Добряк

преди 10 години

До Добряк 91Едно е ясно платена ГЕРБерска подлого, наглите крадливи МУТРИ от ГРОБ никога повече няма да помиришат власт ! Мисля че освен доноси да правите друго не ви остана..А МУТРАТА го чака затвора ФАКТ !!!!

72

Анонимен

преди 10 години

ВЧЕРА КЪМ 19 ЧАСА МИНАХ ПО ЦЕНТЪРО НЕ БЕХА ПОВЕЧЕ ОТ 500 - 800 ***, ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ОСОБЕНО БИТИВИ СА ДОБРЕ МОТИВИРАМИ С КИНТИ ЗА ДА ПРЕЕКСПОНИРАТ ПРОТЕСТИТЕ, СУТРИНТА ГЛЕДАМ НЕКВИ ДЕТ ША ПРАЯТ НЕКВО ДЕСНО ОБЕДИНЕНИЕ, БАСИ ВРЕДНИТЕ, БАСИ ***

71

добрия

преди 10 години

От БУРГАС ви поддържа, продължавайте с протестите!!!

70

Анонимен

преди 10 години

До Анонименi zabravete tiq GLUPOSTI GERB,BSP,SDS,DPS I tem podobni maroderi i razboinici -vsi4ki sa ednaaaakviiiii -nqmat razlika!!!!!!!

69

Революционер

преди 10 години

Със 300-500 човека, кафета, седянки и лежанки няма да свалите нито едно правителство по света! Кой ви кара да вкарате старите играчи в парламента-ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака"? Сега ще си ги търпите 4 години, без да се оплаквате, защото при едни нови избори ще вкарате пак тези 4 партии според социологическите проучвания! Така че сърдете се на себе си, а не на Борисов, Станишев, Орешарски, Местан и Сидеров! Вижте се в огледалата и си скубете косите от яд що за лош материал сте...

68

151516515656115516

преди 10 години

НА ТАБЕЛАТА ПИШЕ НАРОДНИ ИЗМЕННИЦИ ВЪН, ХА ХА ХА АМИ ТЕ СА ВЪН ПРЕД ПАРЛАМЕНТА. ГЕРБ ГИ ИЗГОНИХМЕ ЗИМАТА ОЩЕ

67

Добряк

преди 10 години

До Добряк 84Знаех си аз че всички ГЕРБери са доносници :)То освен да обиждате и плюете хората май друго не правите !!Опс забравих, не само хората а и държавата...МУТРАТА когато не на власт тича във Европа да плюе правителството !!!!

66

Наблюдаващ

преди 10 години

До 11 "За какво са ни?"Да, да, надявай се да са повторение на старите избори. Народът е заспал, но не е чак толкова ***, че да вкара в управлението пак Хомяка, Тиквата, Болен и Оня депесар със свитата на кокоши *** уста. Не заблуждавайте хората, че от тях нищо не зависи! Ако всички гласуват, в парламента ще влязат поне 30% национално-отговорни партии. Това най-малко ще пробие медийната завеса и останалите зомбита ще се събудят до по-следващите избори. Ако все още я има България...

65

vesko02

преди 10 години

Не се отказвайте!Мафията или ние. За тези които се чудят кои сме "ние "-всички обикновени хора ,на които ни дойде до гуша фалша и лицемерието на управляващата клика.

64

Добряк

преди 10 години

До 81 Анонимния Добряк. Хубаво е да знаеш, че такива изрази и псувни са само безсилие, а и често го правите умишлено, въпреки че вие самите сте от БКП=ГЕРП, за да разпалвате "страстите". Докладван си за неуместен коментар.

63

151516515656115516

преди 10 години

ДО78 ЧЕРВОСАЙ СЕ И ЧАКАЙ ТАМ НА МАГИСТРАЛАТА, БОЙКО ИДВА С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ХЕЛИКОПТЕР ДА ТЕ ВЗЕМЕ ЗА ПРОТЕСТА ДОВЕЧЕРА