62

Анонимен

преди 10 години

Вчера имаше и сладки. Днес само кафе. Пфууууу..... Ама щом е аванта- там сме. За обяд може и нещо друго да раздадат.

61

Анонимен

преди 10 години

Много сте прости бе *** какво като дават безплатно кафе такава е инициативата ама вие винали трябва да направите конспирацията! Ама като даваха безплатни кебапчета тогава не ревахте! Оставка!

60

ха ха ха

преди 10 години

Последни милиционерски напъни за връщането на Буда на власт.Вече дават само по кафенце на наивниците.Е , някои тарикати сгъват по 5о лв. , но няма за всички...язък.Буда и Цвъко вече се усещат , че кинтите ще им трябват за да отърват панделата.

59

Предлагам

преди 10 години

Сега да им пуснат и по един "безплатен" обяд !

58

Аврора

преди 10 години

Очевидно с пиене на кафе и гладуване няма да стане, трябва щурм на Парламента !

57

Анонимен

преди 10 години

Днес в сутрешния блок на Нова ТВ.супругата на Магърдич Халваджян -Кремена Халвадджян ,която не спря да обикаля по екзотични острови открито призова към кравопролитие и гражданска война ,защото според нея правителството с мирни протести нямало да падне..Питам това не е ли престъпление да подбуждаш към такива действия?! Питам дали прокуратурата няма да се самосезира срещу тази особа ,защото подбудителството за размирици и кръвопролитие е тежко престъпление от НК

56

Анонимен

преди 10 години

Никаква оставка на Олигарски!!!Да фалира държавата и да се сложи край на тази агония!Тези МИРНИ ПРОТЕСТИ не вършат никаква работа... Само бой по празните ,червени манерки е спасението...

55

Анонимен

преди 10 години

Жалки герберски и седесарски твари, как е чички смотани, как е сега като няма лапачка аутсайдери? Още малко ще пиете кафенца и ще ритате автомобили, и после?

54

VANGEN

преди 10 години

50000 -ха такива числа има само в мозъците на т.н. протестиращи,замъглени от алкохол,наркотици,или просто изменени от леещата се пропаганда,служеща точно за тая цел от всички медии,слуги на задкулисието,което стои отзад ,потрива доволно ръце,виждайки как неговите сатанински методи дават плодове сред интелегентните,красиви , пък то било-вие сте прости и аз съм ***-за незнаещите това е цитат от мутрата бб към подкрепящите го ***-всъщност измета е толкова-10%,като една част е сега на вън..

53

dan

преди 10 години

Маргарет Тачър беше казала - Безплатен обяд НЯМА! Аз бих я перафразирал - БЕЗПЛАТНО КАФЕ НЯМА! Тези, които протестират, после това кафе ще им излезе през носа! Освен на 6-7%, които са наистина платени!

52

До бат Пенчо

преди 10 години

+ Цветанов ще отърве затвора.

51

Анонимен

преди 10 години

Няма кой да ме чуе от в момента протестиращите,но все пак,НЕ ВЗИМАЙТЕ ОТ НИКОЙ БЕЗПЛАТНО КАФЕ,НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО,ще бъде използвано срещу вас

50

Социаглист

преди 10 години

Виц от нета:.......- Споко....мое и да не дойдат, *** ша говорим с хамериканците...мое и с израелците....ако требва и с Хизбула, баси!Важното е да сме на влас, тва е...Детето, видимо успокоено, заспива.Лидера си мърмори под носа:- Баси, вече и децата едва успяваме да излъжем.....

49

бат Пенчо

преди 10 години

Е то какво стана сега. Протестиращите са по-малко и от депутатите бе. И безплатно кафе им дават. И сигурно и по някой лев им дават дето стоят там. Или са от младежката организация на ГЕРБ. Вместо да искате оставка. Искайте да се направи нов изборен закон, за да може следващия път наистина да влезнат нови хора, а не пак същите. Избори сега означават само завъртане на колелото и същите ще влезнат в парламента пак. Просто Боко ще е премиер.

48

Анонимен

преди 10 години

отворете разследването на блиц.бг и вижте кои хора манипулират протестите ви

47

Анонимен

преди 10 години

Свърши времето на което хората се деляха по партийни пристрастия"щом моята партия е на влас значи вс.е ок"затова 50% от хората не гласуват.Протестът е срещу всички партии,срещу системата.Не е за да се върне ГЕРБ на власт,не за реформа а за реформация на всичко в България.И МОЛЯ спрете да повтаряте модерното в днешните дни"платени"

46

До Монархист

преди 10 години

Много ясно, че ще свършат, като са под натиск. Но само гледай като дойдат субсидиите какво ще стане....Как ще подават оставка като чакат да се облажат сладко сладко.

45

до МИСЛЕЩ

преди 10 години

От седмици ти чета глупостите. Престани да се излагаш.1. ГЕРБ взе около 2 млрд. евро заеми и дългът от 5 стана на 7 млрд.2. Всички говорят за Белене, а никой не пита Б.Б. за заема за Южен поток.3. Що не вземеш ти да работиш до 70 години и повече (както предвижда пенсионната реформа на ГЕРБ) и да видим няма ли да искаш да се пенсионираш?

44

val 789

преди 10 години

Е... ти и смяната на модела и новите избори които ще ги направите само срещу едно "безплатно" кафе!!!Е... ти ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА!!!!!!! От скъсан ***,лачен чипик не става!!!!!

43

Хахахахаха

преди 10 години

Нали бяха умни, интелигентни, с кучета, с бебета и заплати над 4К+ ?!?!?Искат да минат за 100 души с безплатно кафе ( 0,40 лв) или общо за 40 лв ?!?!?Направо хайвер да раздават като са толкова ербап!!!!Ама май умря ***, която им вярваше..