184

Анонимен

преди 10 години

Писна ми от тези протестиращи, всеки ден от две седмици насам им слушам виковете и свиренето наистина ми писна. Що не протестирахте когато дянков *ното ви обложи лихвите и сега яак ще плащаме глоби на ЕС с нашите пари? ПИтат ги протестиращите до кога ще протестирате, и те отоговарят докато се случи нещо?!?!?!?! много са объркани горките...аз не искам да ме управляват някакви празноглавци от улицата или пожарникари или физкултурници

183

Анонимен

преди 10 години

ГП, подкрепям всичко българско и родно и се боря с тези, които ми крадът държавата и погубват НАРОДА- хамериканци, европейци и боговете от Израил!

182

Анонимен

преди 10 години

Когато някой уж нормален и възпитан, се държи като откачен, за да се присмива на друг, който действително е с ненормално поведение, то първият описан , какъв е?

181

anonim

преди 10 години

Днес бг! Разкарайте този гнусен гном Цицин от сайта.

180

graywatch

преди 10 години

До АнонименЗначи си на пица само :) Юнак ! Патриот така да се каже! Подкрепяш и правителство на ДПС+БСП Л))) браво ! прекръстихте ли се на Юруш или още чакате съдебните процедури ?

179

Анонимен

преди 10 години

Чист евреин е!

178

ATAKУВАЩ

преди 10 години

Найо...не знам какъв си дори не е българин. Получи своите няколко минути слава, но заслужаваше Волен да го гръмне с пистолета, заради тази гавра. Тази цялата омраза към Волен от страна на герберастите, костовците, янетата и останалата *** ме гара да се чувствам горд, че съм гласувал за АТАКА и повярвайте - пак ще го направя! МАЧКАЙ ВОЛЕНЕ!

177

Анонимен

преди 10 години

ГП, две ракии ще решат проблема с циците! Пари не вземам за удоволствие, само за труд, а тук съм за удоволствието!ХАХАХАХА!

176

anonim

преди 10 години

Цицин, мушморок смешен. Търсише твойте една минута слава ли?

175

graywatch

преди 10 години

До По колко плащатВ централата на атака ... 15 лв + пица.

174

graywatch

преди 10 години

До Анонимен 195:) не нося пола и нямам вторичен полов белег (а.к.а. цици ) :))) Даже не знам коя е тази и не ме интересува... кажи сега, в пици ли ви плащат от атака за работа по форумите или в брой ?

173

anonim

преди 10 години

Ей Цицин голям *** си, търсиш известост, защото работата ти замря.Гнусен ***.

172

Анонимен

преди 10 години

Г-це Прокопиева( ГП), благодаря за отговора. Докога смятате да продължите с кварталното театро, при положение, че ние оставка няма да дадем- каквото и да става?

171

По колко плащат

преди 10 години

На мен защо не ми плащат като ходя по митингите - къде да попитам?

170

Гербер

преди 10 години

Бях на протеста - страхотно беше,пълно с млади хора и деца.Не виждам,защо обиждате на ***.Кой знае от кое село сте и избимате комплекси.Стачки до дупка.Кой на площада друг на балкона.Така ще е до победата...

169

герп

преди 10 години

Жадният за слава Найо Тицин е продуцент на филм, който БНТ щедро финансира..Поредния *** търсещ слава!

168

Анонимен

преди 10 години

Pitam se, za6to zadarjat protestira6t nevinen vmesto neprotestira6t vinoven. Radvaite se sega, izbrahte upravnizi propagandira6ti demokraziq i praktikuva6ti diktatura

167

graywatch

преди 10 години

До Анонимен 189Вероятно визираш мен :) Митинги в подкрепа са едни обикновени платени мероприятия или извършвани под натиск. Ако ги бяха отразили, протестите щяха да станат още по големи... не го ли разбираш. Освен това... #игнорволен ! Да ходи да праи митинги в северна корея в подкрепа на горещо любимия вожд.

166

герп

преди 10 години

Найо Тицин отдавна не е журналист. Той е дълбоко обвързан с Иван Костов и ДСБ. СевдаШишманова също. Тя стана известна с обслужването на мутрите, които чинно йдокладваха, когато един бивш министър на вътрешните работи Любомир Начев е накупон на модна агенция Визаж. Същият ден в София бяха застреляни трима служителина МВР. След поръчката Начев подаде оставка, разболя се и почина в забрава.Севда Шишманова е тясно обвързана и с кръга Капитал.

165

Анонимен

преди 10 години

Прокопиева, не отговори на другите два въпроса- ЗАЩО?