84

Тошо Павето

преди 10 години

"Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!"--Така е защото сте от "един дол дренки".

83

Think

преди 10 години

Ей комунисти и атакисти ... стига писахте бе , отивайте на плаж , стига писахте , нямате ли си работа ?! :) Или защо не сте на КОНТРА протестите ... на ПИЛОНИТЕ на НДК :) ама се облечете секси , че някой да ви подхвърли някой лев....Аз влизам във водата , до която стигнах за около 3 часа по магистрала Тракия , която ми построиха !

82

Кире

преди 10 години

"Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!"....."ГЕРБ е най-конструктивната опозицията, твърди Московски"ЕГАТИ ***!!!

81

Анонимен

преди 10 години

смешници.

80

Джедай мастър

преди 10 години

Не мога да си представя да се бият най-големите шубета на България - агент Буда и Феса Сидеров.

79

Бънди

преди 10 години

До Ивайло АтанасовА с кой ще станем такава държава? С ***'триала? Или с патериците му.

78

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ все повече ми приличат на секта.

77

анонимен

преди 10 години

САМО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ

76

Трамвайцедес

преди 10 години

Престъпникът Сергей Станишев управлява задкулисно хунтата с помоща на червените олигарси. Те плащат на Субсидеров за да протегне *** си пръст за кворум. Срам! Народен съд за червените крадци и Психиятрия със строг режим за Субсидеров, където да го подстрижат нула номер и да си крещи до насита.

75

Георги

преди 10 години

Bastor-ГЕРБ спечелиха толкова колкото им отредиха хората.Това,че не направиха правителство си е техен проблем и не им дава право да откажат работа като опозиция!Съвсем нормален е въпроса защо в предишното Народно събрание Герб останаха с подкрепата единствено на Яне Янев!Сега разбират грешката си от изборния закон и искат намаляване на бариерата за влизане в парламента като по този начин да си създадат нови патерички които да им осигурят мнозинство и да ги издигнат отново на власт!

74

Бой Бор

преди 10 години

Ивайло, за подсилване на групата ГЕРБ побойници, превикай твоя побратим, *** Асан, на който вие на галено викате Аню !

73

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен76 Ех, къде е ПЪРДянков?!Пет пъти "пребори"кризата в България и на шестия път от благодарност народа барабар сТиквата ги измете!

72

Анонимен

преди 10 години

Герберската *** НИКОГА повече НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА :@:@:@:@:@

71

Петър Дамянов

преди 10 години

Този на снимката да каже за платените над 150 000 000 лева за реклама за "цифровизацията" и как чрез тях бяха, а и сега са подчинили медиите повече от шопара... Мръсни болшевици - прости, нагли и безскруполни...Отдавна комунистите и червените *** не са само в бсп. Никога вече няма да дам гласа си за герб.

70

Ивайло Атанасов

преди 10 години

Изгледайте това: https://youtube/watch?v=XECYD0tl1cI. Ето на този човек (Волен) се крепи целия парламент и правителство. Обърнете внимание какви изрази и епитети използва. С тези хора ли ще станем европейска държава? Докога ще го търпим да се държи като удавник за сламка? Може ли в 21-ви век, лидер на парламентарно представена партия от държава в ЕС да обикаля с привържениците си (немалка част от тях платени) по улиците и да обяснява как ще арестува хора? Помислете!

69

123

преди 10 години

Простите милиционери-бандити от ГЕРБ повече НЯМА да помиришат власт!!!

68

Ресор

преди 10 години

Това правителство и парламент приемат мерки, уж в полза на гражданите, за да спадне напрежението и да започнат спокойно да си крадат. Не на нас тия. Долу лицемерните продажници. Аз не съм гербаджия ама като ги гледам дс десните какви редки ги произвеждат напоследък - в съюз с Пръмова и НДСВ ама без СДС и Герб .... Да се смее ли човек, да плаче ли. Долу всички продажници!

67

Анонимен

преди 10 години

Протестите са организирани от Типинг пойнт, политико-икономическата група създадена за политическо инженерство и включва Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Светльо Божилов и Иван Кръстев. Политико-иконимическата група, която издигна Плевнелиев и ДянковТе са семейни приятели с Прокопиев. Типинг пойнт е продуцент на правителството на Борисов.

66

Болярина

преди 10 години

До Никога повече ГЕРБ!!щом не щеш правителство без нацисти и турци ...е те оправяй се сега с това което е..***..с над 12 министри от ДПС и все ключови министерства..а този ненормалния Сидеров е върха на сладоледа ..прецедател на етичната комисия..*ти цирка събрахте в парламента..Пеевски само дето не стана шеф на разузнаването...това щеше да е равносилно да сложиш риснак за шев на ЦРУ...*ти овчата нация..и никога няма да се върна там..

65

Анонимен

преди 10 години

Ивайло, много станахте вие *** бе човече, пък и се плодите като марокански скакалци !